Oferta All Inclusive Toamna in Delta 4 nopti / 5 zile – Early Booking

Descopera Romania frumoasa si autentica, Toamna in Delta Dunarii

Recomandat pentru evadare de 5 zile din stresul cotidian, pentru o petrecere cu prietenii, numai cu ei in mijlocul naturii, netulburati de nimeni, poate doar de susurul apei, de muzica pasarilor sau de clipocitul pestilor langa geamul camerei tale…sau pentru o partida de pescuit in mediu natural ori in amenajari piscicole ….. sau pentru o prima incercare de a cunoaste acesta destinatie.

Suntem aici sa ne ocupam pentru tine!
Se accepta plata cu orice tichete de vacanta sau plata in 6 sau 12 rate lunare cu card star emis de Banca Transilvania.

Rezervari Sigure, Verificate!
Pachete complete: transport pe apa, excursii, cazare, ne ocupam de tot pentru tine!

Tarif de la 174 euro / pers / sejur All Inclusive – Early Booking!

Tarifele sunt exprimate in euro / persoana / sejur conform programului si includ: cazare-4 nopti, transfer Murighiol /Tulcea- Crisan si retur,  4 x pensiune completa ( mic dejun, pranz, cina )

All Inclusive in Delta Dunarii inseamna: cazare, masa ( pensiune completa) , transfer din Tulcea sau Murighiol si excursii sau partide de pescuit in Delta Dunarii conform pachetului de excursii selectat.

Oferta All Inclusive Toamna in Delta Dunarii valabila in perioada 10 septembrie – 30 noiembrie

*Valabil atat pentru turisti individuali cat si pentru grupuri!

Rezerva acum!

Transferul si excursiile se fac cu ambarcatiuni moderne, confortabile, sigure si dotate la cel mai inalt standard inclusiv cu protectii pentru soare, ploaie, vant destinate exclusiv activitatii de turism in Delta Dunarii.

Program Orientativ

12:00 / 16:00 Sosire la Tulcea in parcarea hotelului Delta 4 stele sau la Murighiol ( debarcader) in parcarea Star 2000.

Intampinarea de catre reprezentantul agentiei locale. (exista posibilitatea de parcare pazita 10-20 lei /auto/zi)

Plecare din Tulcea / Murighiol 12:30 / 16:30

Plecare din Tulcea

Transferul se realizeaza cu ambarcatiuni rapide, confortabile, sigure si echipate pentru orice vreme (150-200 CP) pe traseul Tulcea – Ceatal (locul unde se desparte bratul Sulina de bratul Sf Gheorghe), Partizani – Vulturu – Maliuc – Gorgova – Crisan.

Plecare din Murighiol

Transferul se realizeaza cu ambarcatiuni rapide, confortabile, sigure si echipate pentru orice vreme (150-200 CP) pe traseul Murighiol – Dunarea Veche – Uzlina – canal Uzlina – lac Isac – Isacova – canal Litcov – Lac Cuibul cu Lebede – canal Ceamurlia – canal Caraorman – brat Sulina – Crisan

* durata 1,5 h Transfer recomandat intrucat echivaleaza cu o excursie spendida prin zona de Delta cuprinsa intre bratul Sf Gheorghe si bratul Sulina

  • Pentru transferul la alte ore,va rugam intrebati consultantul de turism
  • Pentru grupuri organizate (minim 10 pers) sau pentru chiria exclusiva a ambarcatiunii de transport, transferul poate fi transformat intr-o excursie cu adevarat impresionanta prin zona de Delta cuprinsa intre bratul Sulina si bratul Chilia (cost suplimentar)

Sosire la hotel / pensiune Crisan

  • Intampinarea turistilor de catre reprezentantii hotelului echipati in tinute de protocol cu sampanie si tarte cu icre de stiuca;
  • Prezentarea detaliilor programului si a optiunilor de petrecere a timpului liber;
  • Informatii despre traseele turistice, excursii, sporturi nautice, pescuit, etc.;
  • Primirea camerelor;
  • Activitati relaxare si agrement in cadrul locatiei.

13:30-15:30 Pranz

  • Ciorba de perisoare de peste; Supa de pui cu taitei de casa; Bors rusesc;
  • Peste la cuptor in sos pescaresc; Malasolca ( peste sarat cu cartofi si pasta de usturoi);
  • Rulada de porc; Pulpe de pui la ceaun in sos de iaurt; Snitel de pui in panco;
  • Salate si garnituri asortate;
  • Desert.

Timp liber de acomodare in cadrul locatiei. Va propunem:

O plimbare cu SUP-ul sau caiacul printre stuf si nuferi sau, un concurs de pescuit la pluta, o prima lectie de pescuit la rapitor sau incercam sa devenim “mari comandori” invatand sa conducem ambarcatiuni de viteza sau, pentru cei mai curajosi si dornici de adrenalina, servim un cocktail la „botul baltii” dupa o tura cu placa, colacul sau schiurile.
Cei care sunt nerabdatori sa prinda captura vietii, pot avea o prima partida de pescuit la rapitor sau stationar sau pot merge sa nadeasca locurile de pescuit. ( tarife in functie de ambarcatiunile folosite si traseul parcurs)

19:30-22:00 Cina – Seara Ruseasca

  • Piroske cu cartofi si carne; Pelmeni cu unt si smantana; Cartofi umpluti cu peste;
  • Stroganoff de vita; Shashlik (frigarui rusesti); Sturion cu branza la cuptor;
  • Salate si garnituri asortate;
  • Blini ( clatite rusesti ).

Si petrecerea ruseasca continua!
Observatii:
-Meniul prezentat este valabil pentru ziua de duminica; pentru alte zile solicitati meniul propus
-Cei care nu pot beneficia de transferul de 12:30, vor primi pranzul in ziua 5.

Puteti sa va treziti devreme si sa va savurati cafeaua admirand spectacolul Deltei dimineata de pe terasa camerei sau sa participati la o partida de pescuit.

Doritorii au posibilitatea de a inchiria o barca cu conducator pentru o partida de pescuit la stationar (crap, somn si caras) sau la rapitor (stiuca si salau). In aceasta situatie micul dejun va fi servit la pachet!

08:00 – 10:00 Mic dejun de tip bufet

10:00-13:30 Excursie la padurea Letea pentru a admira covoare de orhidee salbatice care infloresc pe pajistile palustre (noi stim unde), vegetatia desertica in plina expansiune sau armasarii liberi care isi pazesc cu strasnicie haremurile etalandu-se in mare forta.

Ne deplasam pe apa pana in satul Letea, ne urcam in carute trase de cai pentru a vizita satul traditional Letea, apoi vom pleca in cautarea cailor salbatici din padure.
Excursia se realizeaza cu ambarcatiuni rapide si cu carute trase de cai pentru a vizita padurea Letea, zona cu regim de protectie integrala-patrimoniu UNESCO, un peisaj de poveste, o padure ca in legendele cu zane, dar si satul traditional – locul in care timpul si ceasul s-au oprit acum cateva sute de ani. Detalii

13:30-15:30 Pranz

  • Storceag cremos de Sturion; Supa de Burechite; Bors rusesc;
  • Plachie de somn cu mamaliguta / Mix de peste prajit cu mamaliga si sos de usturoi;
  • Snitel de porc / vita in crusta de cartofi cu garnitura de orez cu legume;
  • Pui cu sos de smantana si ciuperci;
  • Salate si garnituri asortate;
  • Desert.

Storceag ; „Un amestec de bucatarie ucraineana, tatarasca si romaneasca, inventata in Delta Dunarii”
O reteta un pic pestrita si continentala si pescareasca totodata-dar lejera. Taria nu se leaga cu ciorba asta usoara, ci cu un vinut mic si poznas, dar de familie buna. Recomandat un Sauvignon, alb la piele si mai mult decat fraged, infantil.
“Regalul haholilor din Delta Dunarii, al celor ce au fost candva stapanii Caspicei si ai fluviilor Rusiei, cazacii. Vodka ruseasca este singura bautura care poate sta in dreptul ei pe masa”.
Supa de burechite : Cazacii, italienii si turcii au contribuit la aceasta supa excelenta. Burechitele, un fel de coltunasi umpluti cu un amestec de carne, alaturi de zeama alba, acrita cu lamaie, fac o supa de te lingi pe degete.
Pescarii se deplaseaza catre locurile de pescuit pentru o noua partida si de ce nu, pentru captura vietii!

Ceilalti sunt invitati la:

16:00 O plimbare pe canalul Crisan se va lasa cu multe emotii noi, dar si poze extraordinare.

Nu uitati sa va luati aparatul foto pentru a surprinde speciile de pasari in habitatul lor natural, vegetatia din Delta si peisajele superbe ale rezervatiei. Ajungeti in localitatea Caraorman – un sat traditional din inima Deltei. Aici se afla si Sanctuarul Pasarilor – prima platforma de birdwatching din Romania. Inarmati-va cu binoclu, luneta si rabdare pentru a urmari pasarile din preajma si pentru a asculta linistea intrerupta doar de sunetele vietuitoarelor Deltei.
Excursia continua spre lacurile Puiu, Puiulet, Rosu, Rosulet care sunt va ofera locul perfect pentru a practica pescuitul sau a va relaxa in natura neexplorata. Prindeti crapi, salai, somni si stiuci pentru a-i prepara mai tarziu la pranz sau cina. Urmariti si pelicanii, lebedele, egretele, lopatarii si alte specii de pasari acvatice.
Urmeaza plimbari pe canalul Busurca si bratul Sulina pentru a admira frumusetile Deltei, intinse pe ambele maluri si pentru a va relaxa la sfarsitul unei zile pline de peisaje superbe, experiente noi si amintiri de neuitat.
Traseu: Crisan – canalul Crisan – Caraorman – lacurile Puiu – Puiulet – Rosu – Rosulet – garla Imputita – canalul Busurca – bratul Sulina – Crisan
Durata : 3h 30 min

20:00 Cina de bun venit cu petrecere “introducere in atmosfera deltaica”

  • Zacusca de peste; chiftelute marinate in sos rosu; salate cu peste;
  • Aperitive non peste;
  • Somn cu tagliatele; Salau cu sos de capere;
  • Saramura de pui la jar; jambon de porc la cuptor pe pat de ceapa caramelizata;
  • Garnituri si salate asortate;
  • Desert;
  • Meniu vegetarian.

Dupa cina va invitam la o petrecere „haholeasca”!
Observatii:
-Meniul prezentat este valabil pentru zilele de luni si joi; pentru alte zile solicitati meniul propus
-Cei care nu pot beneficia de transferul de 12:30, vor primi pranzul in ziua 5.
-Excursia In Delta prezentata este valabila pentru ziua de luni. Pentru alte zile consultati programul zilnic de excursii.

Puteti sa va treziti devreme si sa va savurati cafea admirand spectacolul deltei dimineata de pe terasa camerei sau sa participati la o partida de pescuit.

Doritorii au posibilitatea de a inchiria o barca cu conducator pentru o partida de pescuit la stationar (crap, somn si caras) sau la rapitor (stiuca si salau). In aceasta situatie micul dejun va fi servit la pachet!

08:00 – 10:00 Mic dejun

Omleta cu sunca si cascaval, carnaciori cabanos, oua umplute , rosii cu crema de branza, somon afumat, platou cu branzeturi si fructe, platou cu mezeluri, chifetele de peste, salata de icre , salata de vinete, humus, legume, salate, pateu de pui, iaurturi, lapte, gem de casa, miere de albine, unt, prajituri de casa, suc de portocale si piersici, ceai, cafea.

10:00-13:30 Va invitam sa fiti partasi la spectacolul Deltei

Excursie cu barcile cu motor intr-o zona salbatica din Delta pentru a face cunostinta cu coloniile de lebede si pelicani, starci, egrete, cormorani, rate salbatice etc., dar si cu adevarata salbaticie a Deltei.
Aparatele de fotografiat sau camerele video nu ar trebui sa va lipseasca.
Traseu de poveste ce nu poate fi descris in cuvinte: Crisan – Canalul Lung – Lac Obretin – Lac Obretinciuc – japsele de langa Obretinciuc – Canal Litcov – lac Cuibul cu lebede – Lac Iacub – Canal Caraorman – Crisan.
Zona exceptionala de Delta intr-o atmosfera impresionanta creata de natura-pasari, soare, clipocitul pestilor, cantecul Deltei…, unde peisajul si zgomotele deltei iti dau frau liber imaginatiei, te trimit cu gandul intr-o lume la care vei visa mult timp. EXOTISM si RELAXARE.
Pe traseu facem o oprire pentru un pescuit, in joaca, la biban .Nu trebuie sa fim pescari, distractia va fi garantata . Insotitorul vostru in excursie va va oferi ustensile si momeli pentru pescuit, va va da instructiunile necesare pentru a prinde “captura vietii”
Cea mai interesanta fotografie si cea mai mare captura, vor fi premiate corespunzator.

13:30-15:30 Pranz

  • Ciorba pescareasca din Burta de Crap / Ciorba de vacuta / Supa crema de legume;
  • Ardei umpluti cu peste / Salau pane cu maioneza;
  • Aripioare picante de pui la cuptor / Coaste cu sos barbeque;
  • Cartofi nature; Legume la gratar; Cartofi aurii; Salate de sezon;
  • Desert;
  • Meniu vegetarian.

16:00-19:30

Partida de pescuit continua
sau
Excursie la padurea Letea pentru a admira covoare de orhidee salbatice care infloresc pe pajistile palustre (noi stim unde), vegetatia desertica in plina expansiune sau armasarii liberi care isi pazesc cu strasnicie haremurile etalandu-se in mare forta.
Ne deplasam pe apa pana in satul Letea, ne urcam in carute trase de cai pentru a vizita satul traditional Letea, apoi vom pleca in cautarea cailor salbatici din padure.
Excursia se realizeaza cu ambarcatiuni rapide si cu carute trase de cai pentru a vizita padurea Letea, zona cu regim de protectie integrala-patrimoniu UNESCO, un peisaj de poveste, o padure ca in legendele cu zane, dar si satul traditional – locul in care timpul si ceasul s-au oprit acum cateva sute de ani. Detalii

19:30 – Va invitam la “claca pescareasca”, urmata de “Duelul Bucatariilor”. Cina tip Barbeque cu petrecere surpriza

„Duelul Bucatariilor” – Lipoveneasca, Haholeasca, Turceasca sau Greceasca?
Oare cine va castiga?
La “claca pescareasca”, oamenii baltii va vor face demonstratii de curatat si gatit peste in natura, iar voi veti fi invitati sa gatiti „peste pe saslac” degustand din bogatiile necunoscute ale Deltei si Marii, alaturi de o tarie traditionala.
In acordurile muzicii cu specific, si intre doua „povesti pescaresti”, bucatarii va vor prezenta si oferi preparate traditionale lipovenesti, haholesti, turcesti si grecesti.
Voi veti decide care bucatarie este mai buna!

Meniu cina

  • Peste pe saslac; peste copt pe tabla si zeama de saramura haholeasca; saramura lipoveneasca ; saramura greceasca cu sardine; parjoale pe placa; mamaliga coapta; lipii prajite;
  • Humus; ciuperci la gratar; salata de vinete cu rodie; scordolea;
  • Barbeque: pui, porc, berbecut alaturi de cartofi copti la jar ;
  • Cherdele; placinta lipoveneasca; fructe.

Si petrecerea haholeasca in mijlocul deltei!
Observatii:
-Meniul prezentat este valabil pentru zilele de marti si vineri; pentru alte zile solicitati meniul propus
-Cei care nu pot beneficia de transferul de 12:30, vor primi pranzul in ziua 3.
-Excursia in Delta prezentata este valabila pentru ziua de marti. Pentru alte zile consultati programul zilnic de excursii.

Pestele din delta e pretentios, asa ca ne trezim de dimineata pentru o noua partida de pescuit.Micul dejun il servim la pachet.

08:00-10:00 Mic dejun

Oua jumari, fasole,carnati, quessadila cu pui, quessadila cu vita, chiftele de naut, ardei cu crema de branza, , platou cu branzeturi si fructe, platou cu mezeluri, zacusca legume, salate, pateu de porc, iaurturi, lapte, gem de casa, miere de albine, unt, prajituri de casa, suc de portocale si piersici, ceai, cafea.

09:30-13:30

Va propunem o Excursie la Sulina – cel mai indepartat punct estic al UE ,cu iesirea pe Mare. Detalii.
Va invitam sa fiti premiati, deoarece aveti posibilitatea sa atingeti cel mai indepartat Punct Estic de pe uscat al Uniunii Europene, Sulina.
La iesirea pe mare veti primi „Certificatul de atestare” care confirma prezenta dumneavoastra in cel mai indepartat punct estic al UE Daca vremea ne permite vom pleca in cautarea delfinilor din Marea Neagra, iar dupa vizita de la nava esuata ne vom indrepta catre oras pentru a vizita SULINA – vechiul Porto-franco, fostul oras al marinarilor, aventurierilor, piratilor, al lucratorilor platiti in aur, al moravurilor usoare, dar si primul oras de pe continent unde se poate vorbi de conceptul Europei Unite.
Se vor vizita Gurile de varsare ale Dunarii in Marea Neagra, cele trei faruri construite de-a lungul istoriei in mai putin de un secol – dovada a inaintarii uscatului spre mare, faleza orasului – loc de promenada cu un parfum aparte, palatul Comisiei Europene a Dunarii, catedrala Deltei – copie fidela a bisericii de la izvoarele Dunarii din Germania si a carei piatra de temelie a fost pusa in prezenta regelui Carol I, biserica greceasca zidita in anul 1868, purtand hramul Sf. Nicolae, unde poti vedea icoana FECIOAREI MARIA CU FATA ACOPERITA care este unicat in Europa.
Nu putem pleca din Sulina fara o vizita la plaja cu cel mai fin nisip de pe litoralul romanesc si o baie in apele Marii Negre.
Durata: 4 ore

13:30-15:30 Pranz

  • Bors pescaresc; Bors de curcan; Supa de rosii cu taitei de casa;
  • Mancarea “Atamanului Sef”; Pastrama de oaie la tigaie; Frigarui de pui cu legume;
  • Cartofi zdrobiti, Mamaliga, Cus Cus;
  • Salata de ardei copti; salata asortata de muraturi; salate de sezon;
  • Gogosi cu ciocolata si vanilie ; Prajituri de casa;
  • Meniu vegetarian.

BORS PESCARESC facut traditional la ceaun pe pirostrie in fata turistilor care sunt invitati sa participe la realizarea si degustarea Borsului Pecaresc.
Si cand localnicii spun peste, inseamna tot pestele Deltei, deodata! Pentru ca gustul formidabil al Borsului Pescaresc il da tocmai varietatea de peste care se fierbe in ceaun.
Neaparat in ceaun pe pirostrie! Si neaparat proaspat!
In Delta borsul se mananca cu un dichis local: se scoate pe un platou pestele cu legume si se serveste obligatoriu cu pasta de
usturoi (nu cu mujdei „zeama lunga”) si otet. Abia cand esti bine satul, se serveste in blide zeama deasa si datatoare de
viata. Si la borsul pescaresc nu se poate servi altceva decat palinca sanatoasa… ca sa-ti stimuleze digestia.

16:30-19:30 Excursie Apus in Delta Dunarii cu barcile cu motor pe Salba de lacuri dintre Crisan si Mila 23 – recomandata a se realiza spre seara pentru a putea admira un spendid apus de soare in Delta Dunarii ascultand clipocitul pestilor si ciripitul pasarilor!

Pe lacurile si canalele din imprejurimi: Bodaproste – Trei Iezere – La Amiaza – Miazazi – Miazanoapte – Cazanele – Eracle – Mila 23 – Dunarea Veche (zona de Delta cuprinsa intre bratul Sulina si bratul Chilia) cu vizitarea localitatii – sat pescaresc, locul de origine al renumitului canotor Ivan Patzaichin.

20:00 Cina de ramas bun cu festivitate de premiere

Gustarea pescarului muncitor SERVITA PE OGLINDA:

  • Stiuca umpluta piesa intreaga; Chiftelute din peste cu mac si cu susan;
  • Gujoane de salau cu maioneza; Zacusca de peste; Peste afumat pe support de lamaie;
  • Peste marinat pe foi de ceapa; Batog de somn; Icre de crap; Icre de stiuca;
  • Aperitive non peste;
  • Urmeaza: Crap la Portap pe pat de varza calita si Curcan umplut.

Seara nu o putem incheia fara un pahar de sampanie alaturi de tortul casei oferit de personalul hotelului.
Despre petrecere nu va putem povesti intrucat nu ar mai fi surpriza. Nu vor lipsi: festivitatea de premiere, sampania si tortul casei oferit de personalul hotelului.
Observatii:
-Meniul prezentat este valabil pentru zilele de miercuri si sambata; pentru alte zile solicitati meniul propus
-Excursia in Delta prezentata este valabila pentru ziua de miercuri. Pentru alte zile consultati programul zilnic de excursii.

Ne indreptam catre ultima partida de pescuit. Micul dejun va fi servit la pachet.

08:00 – 10:00 Mic dejun

Omleta cu sunca si cascaval, carnaciori cabanos, oua umplute ,  rosii cu crema de branza, somon afumat, platou cu branzeturi si fructe, platou cu mezeluri, chifetele de peste, salata de icre , salata de vinete, humus, legume, salate, pateu de pui, iaurturi, lapte, gem de casa, miere de albine, unt, prajituri de casa, suc de portocale si piersici, ceai, cafea.

10:00-13:30 Vizitarea Manastirii Stipoc (Schitul Sfantul Atanasie), manastire de rit vechi, amplasata pe grindul Stipoc, in apropiere de Chilia urmata de o plimbare pe ulitele satului pescaresc Mila 23 unde nea Vanea ne va impartasi povestile, traditii si obiceiurile rusilor-lipoveni.

Pe drumul de intrare in curtea manastirii, parintele staret a plantat sute de flori care parca incep sa se miste la trecerea pe langa ele. Fantana din curtea manastirii, parca facuta in ciuda arsitei coplesitoare, te improspateaza cu apa ei rece si limpede;
Locul parca este un mic paradis in mijlocul pustiului, un fel de oaza unde te poti reface dupa o zi torida de vara.
Urmeaza o oprire in localitatea Mila 23, sat pescaresc traditional ai caror locuitori majoritari sunt rusii-lipoveni.
Vom descoperi traditiile, obiceiurile si cultura lipovenilor din satul pescaresc Mila 23. O prima oprire o facem la o gospodarie traditionala, unde gazda, un lipovean sadea, dupa ce ne prezinta sculele lui de pescuit, gospodaria si sauna lipoveneasca, ne invita la un pahar de vin. Intre doua piroste si trei scoverci ne povesteste despre traditiile si obiceiurile locului, despre filosofia si principiile de viata ale lipovenilor stabiliti aici.
Nu putem pleca din Mila 23 fara a trece pe la ansamblul artistic al rusilor lipoveni din aceasta localitate care ne vor canta si incanta cu muzica traditionala (cost in functie de numarul de persoane participante).
Durata: 3-4 ore

13:30 – 15:30 Pranz

  • Storceag cremos de sturion; Supa de Burechite;
  • Plachie de somn cu mamaliguta / Mix de peste prajit cu mamaliga si sos de usturoi;
  • Snitel de porc / vita in crusta de cartofi cu garnitura de orez cu legume;
  • Pui cu sos de smantana si ciuperci;
  • Salate de sezon;
  • Desert.

Storceag ; „Un amestec de bucatarie ucraineana, tatarasca si romaneasca, inventata in Delta Dunarii”
O reteta un pic pestrita si continentala si pescareasca totodata-dar lejera. Taria nu se leaga cu ciorba asta usoara, ci cu un vinut mic si poznas, dar de familie buna. Recomandat un Sauvignon, alb la piele si mai mult decat fraged, infantil.
“Regalul haholilor din Delta Dunarii, al celor ce au fost candva stapanii Caspicei si ai fluviilor Rusiei, cazacii. Vodka ruseasca este singura bautura care poate sta in dreptul ei pe masa”.
Supa de burechite : Cazacii, italienii si turcii au contribuit la aceasta supa excelenta. Burechitele, un fel de coltunasi umpluti cu un amestec de carne, alaturi de zeama alba, acrita cu lamaie, fac o supa de te lingi pe degete.

10:30 /15:00 Transfer catre Murighiol (durata 1 h)

-Meniul prezentat este valabil pentru zilele de luni si joi; pentru alte zile solicitati meniul propus
-Pranzul este inclus doar pentru cei care nu au beneficiat de aceste servicii in cursul primei zile de sejur in delta.
-Pranzul va fi servit la pachet pentru cei care vor petrece toata ziua la pescuit.
-Excursia In Delta prezentata este valabila pentru ziua de joi. Pentru alte zile consultati programul zilnic de excursii.
-Pentru minim 30 de persoane, pranzul se serveste tip bufet. Sub acest numar turistii vor avea posibilitatea sa aleaga preparate din meniul propus.
-In cadrul programului ALL INCLUSIVE in Delta Dunarii beneficiati de: cazare- 4 nopti, transfer Murighiol /Tulcea- Crisan si retur , 4 x pensiune completa ( mic dejun, pranz, cina ) . Celelalte servicii prezentate in program sunt optionale si beneficiaza de costuri suplimentare.

Oferta All Inclusive – excursie 4 nopti 5 zile, Toamna in Delta Dunarii

Perioada 10 septembrie – 30 noiembrie

Hotel Plutitor GG Gociman 4*

Hotel Plutitor Gociman

Rezerva acum de la 208€ la 174
/ persoana / sejur

Danube Delta Resort 4*

Danube Delta Resort Delta Dunarii

Rezerva acumde la 259€ la 218
/ persoana / sejur

Vila Mario 4*

Vila Mario Crisan - Delta Dunarii

Rezerva acumde la 248€ la 244
/ persoana / sejur

Vila Irina 3*

Vila Irina Crisan - Delta Dunarii

Rezerva acumde la 228€ la 195
/ persoana / sejur

Vezi toate hotelurile si pensiunile din Crisan!

Pentru alte destinatii din Delta Dunarii foloseste motorul de cautare de mai jos!
Alege destinatia dorita, data de intrare si data de iesire pentru un sejur in Delta Dunarii, numarul de camere si numarul de persoane si varsta copiilor. Apasa cauta hotel!

Oferte in Delta cu Tichete de Vacanta