Oferta All Inclusive Toamna in Delta 3 nopti / 4 zile

Descopera Romania frumoasa si autentica
Oferta 3 nopti 4 zile Toamna in Delta Dunarii, cazare in Crisan – inima Deltei
„Oferte De Poveste”

Recomandat pentru evadare de 4 zile din stresul cotidian, pentru o petrecere cu prietenii, numai cu ei in mijlocul naturii, netulburati de nimeni, poate doar de susurul apei, de muzica pasarilor sau de clipocitul pestilor langa geamul camerei tale…sau pentru o partida de pescuit in mediu natural ori in amenajari piscicole ….. sau pentru o prima incercare de a cunoaste acesta destinatie.

Suntem aici sa ne ocupam de tot pentru tine!
Se accepta plata cu orice tichete de vacanta inclusiv vouchere mypal.travel sau plata in 6 sau 12 rate lunare cu card star emis de Banca Transilvania.

Rezervari Sigure, Verificate!
Pachete complete: transport pe apa, excursii, cazare, ne ocupam de tot pentru tine!

Tarif de la 258 euro / pers / sejur All Inclusive

Tarifele sunt exprimate in euro / persoana / sejur conform programului si includ: cazare – 3 nopti, transfer Murighiol /Tulcea- Crisan si retur, 3 x pensiune completa (mic dejun, pranz, cina), o masa cu ghid local si doua excursii in Delta Dunarii.

All Inclusive in Delta Dunarii inseamna: cazare, masa (pensiune completa), o masa de peste cu un ghid local, transfer din Murighiol/ Tulcea si excursii in Delta Dunarii conform pachetului de excursii selectat.
O masa de peste cu un ghid local este recomandata a fi achizitionata pentru a afla despre ce putem face in zona, istoria, cultura, traditiile, gastronomia si povestile locului!

„Oferta de Poveste” valabila in perioada 10 septembrie – 30 noiembrie

*Valabil atat pentru turisti individuali cat si pentru grupuri!

Rezerva acum!

Transferul si excursiile se fac cu ambarcatiuni moderne, confortabile, sigure si dotate la cel mai inalt standard inclusiv cu protectii pentru soare, ploaie, vant destinate exclusiv activitatii de turism in Delta Dunarii.

Program Orientativ

*Programul de mai jos este valabil doar pentru: Danube Delta Resort, Vila Mario, Vila Cama, Hotel Plutitor GGGociman.
*Transferul si excursiile sunt valabile si pentru: Living in Delta, Pensiunea Eden, Hotel Sunrise, Pensiunea Ovidiu, Pensiune Oprisan.

Plecare din Murighiol
12:30 / 16:00 Sosire la Murighiol (debarcader) in parcarea Marix (exista posibilitatea de parcare pazita 10-20 lei /auto/zi).

Transferul se realizeaza cu ambarcatiuni rapide, confortabile, sigure si echipate pentru orice vreme (150-200 CP) pe traseul Murighiol – Dunarea Veche – Uzlina – canal Uzlina – lac Isac – Isacova – canal Litcov – Lac Cuibul cu Lebede – canal Ceamurlia – canal Caraorman – brat Sulina – Crisan
* durata 1,5 h – transfer recomandat, intrucat echivaleaza cu o excursie spendida prin zona de Delta cuprinsa intre bratul Sf. Gheorghe si bratul Sulina.
Veti face cunostinta cu coloniile de lebede si pelicani, starci, egrete, cormorani, rate salbatice etc., dar si cu adevarata salbaticie a Deltei.
Aparatele de fotografiat sau camerele video nu ar trebui sa va lipseasca.
Pentru transferul la alte ore, va rugam sa intrebati consultantul de turism.

*Daca nu doriti sa impartiti ambarcatiunea de transfer cu alte persoane, puteti opta pentru transfer privat (cost suplimentar).

Plecare din Tulcea – zona Faleza
Orele de plecare: 10.00 / 13.00 / 16.00 / 18.00

Transferul se realizeaza cu ambarcatiuni rapide, confortabile, sigure si echipate pentru orice vreme (150-200 CP) pe traseul Tulcea – Partizani-Vulturu-Maliuc- Gorgova- Crisan
*durata 1 h
**Pentru grupuri peste 4 pers transferul se poate organiza si la alte ore in functie de posibilitatile turistilor si ambarcatiunile disponibile.
Orele de transfer pot fi modificate, asa ca va rugam sa va informati asupra transferului cu 24 h inainte.

Intampinarea de catre reprezentantul agentiei locale.
Reguli de preventie impotriva raspandirii virusilor:

  • Va rugam sa va prezentati cu 30 minute inainte de ora de transfer;
  • Ambarcatiunile sunt dezinfectate inainte de fiecare transfer;
  • Inainte de imbarcare, turistii sunt rugati sa se dezinfecteze pe maini si talpi si sa accepte verificarea de la distanta a temperaturii corpului;
  • Toate bagajele sunt dezinfectate;
  • Purtarea mastii in interiorul barcii este obligatorie.

Sosire la hotel / pensiune

  • Intampinarea turistilor de catre reprezentantii hotelului, echipati in tinute de protocol cu sampanie si tarte cu icre de stiuca si crostini cu anchois;
  • Prezentarea detaliilor programului si a optiunilor de petrecere a timpului liber;
  • Informatii despre traseele turistice, excursii, sporturi nautice, pescuit, etc.;
  • Primirea camerelor;
  • Activitati de relaxare si agrement in cadrul locatiei.

13:30 – 15:30 Pranz

  • Storceag cremos de sturion; Supa de Burechite;
  • Plachie de somn cu mamaliguta / Mix de peste prajit cu mamaliga si sos de usturoi;
  • Snitel de porc / vita in crusta de cartofi cu garnitura de orez cu legume;
  • Pui cu sos de smantana si ciuperci;
  • Salate de sezon;
  • Desert.

Storceag ; „Un amestec de bucatarie ucraineana, tatarasca si romaneasca, inventata in Delta Dunarii”
O reteta un pic pestrita si continentala si pescareasca totodata-dar lejera. Taria nu se leaga cu ciorba asta usoara, ci cu un vinut mic si poznas, dar de familie buna. Recomandat un Sauvignon, alb la piele si mai mult decat fraged, infantil.
“Regalul haholilor din Delta Dunarii, al celor ce au fost candva stapanii Caspicei si ai fluviilor Rusiei, cazacii. Vodka ruseasca este singura bautura care poate sta in dreptul ei pe masa”.
Supa de burechite : Cazacii, italienii si turcii au contribuit la aceasta supa excelenta. Burechitele, un fel de coltunasi umpluti cu un amestec de carne, alaturi de zeama alba, acrita cu lamaie, fac o supa de te lingi pe degete.

16:00-19:30

Plecam sa prindem captura vietii intr-o aventura la pescuit de stiuca ori mergem sa ne momim locurile pentru urmatoarele partide de pescuit la crap. ( tarif in functie de tipul de ambarcatiune folosit si traseul parcurs)
sau
Excursie la padurea Letea pentru a admira covoare de orhidee salbatice care infloresc pe pajistile palustre (noi stim unde), vegetatia desertica in plina expansiune sau armasarii liberi care isi pazesc cu strasnicie haremurile etalandu-se in mare forta.

Ne deplasam pe apa pana in satul Letea, ne urcam in carute trase de cai pentru a vizita satul traditional Letea, apoi vom pleca in cautarea cailor salbatici din padure.
Excursia se realizeaza cu ambarcatiuni rapide si cu carute trase de cai pentru a vizita padurea Letea, zona cu regim de protectie integrala, care face parte din Patrimoniul UNESCO, un peisaj de poveste, o padure ca in legendele cu zane, dar si satul traditional – locul in care timpul si ceasul s-a oprit acum cateva sute de ani. Detalii

20:00 Cina de bun venit cu petrecere “Introducere in atmosfera Deltaica”

  • Zacusca de peste; chiftelute marinate in sos rosu; salate cu peste;
  • Aperitive non peste;
  • Somn cu tagliatele; Salau cu sos de capere;
  • Saramura de pui la jar; jambon de porc la cuptor pe pat de ceapa caramelizata;
  • Garnituri si salate asortate;
  • Desert;
  • Meniu vegetarian.

Dupa cina va invitam la o petrecere „haholeasca”!
Observatii:
-Meniul prezentat este valabil pentru zilele de luni si joi; pentru alte zile solicitati meniul propus
-Cei care nu pot beneficia de transferul de 12:30, vor primi pranzul in ziua 4.
-Excursia In Delta prezentata este valabila pentru ziua de luni. Pentru alte zile consultati programul zilnic de excursii.

Puteti sa va treziti devreme si sa va savurati cafeaua admirand spectacolul Deltei dimineata de pe terasa camerei sau sa participati la o partida de pescuit.

Doritorii au posibilitatea unei plimbari cu SUP-ul sau caiacul la rasarit ori de a inchiria o barca cu conducator pentru o partida de pescuit la stationar (crap, somn si caras) sau la rapitor (stiuca si salau).

08:00 – 10:00 Mic dejun traditional

Sunteti in vacanta, ne dorim sa fiti fericiti, asa ca ne propunem sa va rasfatam cu un mic dejun copios!

Bucatarii nostri sunt dornici sa prepare in fata dumneavoastra:

  • Oua Benedict, Oua Florentine, Oua posate, Frittata cu legume, Oua ochiuri, Oua fierte, Omlete diverse;
  • Legume la gratar;
  • Bacon, cremwusti si carnati de bere;
  • Clatite si Vafe de casa decorate cu frisca, crema de vanilie sau ciocolata si fructe.

La Bufet* veti gasi:

  • Paine de casa proaspat scoasa din cuptor;
  • Gemuri si dulceturi bio, miere de albina, unt, iaurt de vaca si iaurt de capra, lapte, cereale;
  • Platou de branzeturi romanesti – telemea de vaca, telemea de oaie, cascaval, branza de capra, branza de burduf;
  • Platou de branzeturi fine – mozzarela, blue cheese, gruyere, gouda, maasdam;
  • Platou cu mezeluri – sase sortimente;
  • Platou cu masline – patru sortimente;
  • Jambon spaniol si Prosciutto crudo de Parma;
  • Zacusca de legume, fasole batuta, salata ruseasca, salata de telina cu morcov;
  • Peste marinat, peste afumat, zacusca de peste, salata pescareasca de icre, chifetele, rulada si gujoane de peste;
  • Platou de legume;
  • Foietaje cu carnaciori de bere, foietaje cu sunca si cascaval;
  • Croissante cu unt si sirop de artar, croissante cu nutella, croissante cu fructe de padure;
  • Chec si prajituri de casa, asortiment de fructe;
  • Vin spumant, cafea, ceai, sucuri de fructe (santal), apa plata, apa minerala.

10:00-13:30 Va invitam sa fiti partasi la spectacolul Deltei

Excursie cu barcile cu motor intr-o zona salbatica din Delta pentru a face cunostinta cu coloniile de lebede si pelicani, starci, egrete, cormorani, rate salbatice etc., dar si cu adevarata salbaticie a Deltei.
Aparatele de fotografiat sau camerele video nu ar trebui sa va lipseasca. Traseu de poveste ce nu poate fi descris in cuvinte: Crisan – Canalul Lung – Lac Obretin – Lac Obretinciuc – japsele de langa Obretinciuc – Canal Litcov – lac Cuibul cu lebede – Lac Iacub – Canal Caraorman – Crisan.
Zona exceptionala de Delta intr-o atmosfera impresionanta creata de natura – pasari, soare, clipocitul pestilor, cantecul Deltei…, unde peisajul si zgomotele Deltei iti dau frau liber imaginatiei, te trimit cu gandul intr-o lume la care vei visa mult timp. EXOTISM si RELAXARE.
Pe traseu facem o oprire pentru un pescuit, in joaca, la biban. Nu trebuie sa fim pescari, distractia va fi garantata . Insotitorul vostru in excursie va va oferi ustensile si momeli pentru pescuit, va va da instructiunile necesare pentru a prinde “captura vietii”.
Cea mai interesanta fotografie si cea mai mare captura vor fi premiate corespunzator.

13:30-15:30 Pranz

  • Ciorba pescareasca din Burta de Crap / Ciorba de vacuta / Supa crema de legume;
  • Ardei umpluti cu peste / Salau pane cu maioneza;
  • Aripioare picante de pui la cuptor / Coaste cu sos barbeque;
  • Cartofi nature; Legume la gratar; Cartofi aurii; Salate de sezon;
  • Desert;
  • Meniu vegetarian.

16:00-19:30

Partida de pescuit continua
sau
Excursie la padurea Letea pentru a admira covoare de orhidee salbatice care infloresc pe pajistile palustre (noi stim unde), vegetatia desertica in plina expansiune sau armasarii liberi care isi pazesc cu strasnicie haremurile etalandu-se in mare forta.

Ne deplasam pe apa pana in satul Letea, ne urcam in carute trase de cai pentru a vizita satul traditional Letea, apoi vom pleca in cautarea cailor salbatici din padure.
Excursia se realizeaza cu ambarcatiuni rapide si cu carute trase de cai pentru a vizita padurea Letea, zona cu regim de protectie integrala, care face parte din Patrimoniul UNESCO, un peisaj de poveste, o padure ca in legendele cu zane, dar si satul traditional – locul in care timpul si ceasul s-a oprit acum cateva sute de ani. Detalii

19:30 – Va invitam la “Claca pescareasca”, urmata de “Duelul Bucatariilor”. Cina tip Barbeque cu petrecere surpriza.

„Duelul Bucatariilor” – Lipoveneasca, Haholeasca, Turceasca sau Greceasca?
Oare cine va castiga?
La “Claca pescareasca”, oamenii baltii va vor face demonstratii de curatat si gatit peste in natura, iar voi veti fi invitati sa gatiti „peste pe saslac” degustand din bogatiile necunoscute ale Deltei si Marii, alaturi de o tarie traditionala.
In acordurile muzicii cu specific, si intre doua „povesti pescaresti”, bucatarii va vor prezenta si oferi preparate traditionale lipovenesti, haholesti, turcesti si grecesti.
Voi veti decide care bucatarie este mai buna!

Meniu cina

  • Peste pe saslac; peste copt pe tabla si zeama de saramura haholeasca; saramura lipoveneasca; saramura greceasca cu sardine; parjoale pe placa; mamaliga coapta; lipii prajite;
  • Humus; ciuperci la gratar; salata de vinete cu rodie; scordolea;
  • Barbeque: pui, porc, berbecut alaturi de cartofi copti la jar;
  • Cherdele; placinta lipoveneasca; fructe.

Si petrecerea haholeasca in mijlocul Deltei!
Observatii:
-Meniul prezentat este valabil pentru zilele de marti si vineri; pentru alte zile solicitati meniul propus
-Cei care nu pot beneficia de transferul de 12:30, vor primi pranzul in ziua 3.
-Excursia in Delta prezentata este valabila pentru ziua de marti. Pentru alte zile consultati programul zilnic de excursii.

Puteti sa va treziti devreme si sa va savurati cafeaua admirand spectacolul Deltei dimineata de pe terasa camerei sau sa participati la o partida de pescuit.

Doritorii au posibilitatea unei plimbari cu SUP-ul sau caiacul la rasarit ori de a inchiria o barca cu conducator pentru o partida de pescuit la stationar (crap, somn si caras) sau la rapitor (stiuca si salau).

08:00 – 10:00 Mic dejun traditional

Sunteti in vacanta, ne dorim sa fiti fericiti, asa ca ne propunem sa va rasfatam cu un mic dejun copios!

Bucatarii nostri sunt dornici sa prepare in fata dumneavoastra:

  • Oua Benedict, Oua Florentine, Oua posate, Frittata cu legume, Oua ochiuri, Oua fierte, Omlete diverse;
  • Legume la gratar;
  • Bacon, cremwusti si carnati de bere;
  • Clatite si Vafe de casa decorate cu frisca, crema de vanilie sau ciocolata si fructe.

La Bufet* veti gasi:

  • Paine de casa proaspat scoasa din cuptor;
  • Gemuri si dulceturi bio, miere de albina, unt, iaurt de vaca si iaurt de capra, lapte, cereale;
  • Platou de branzeturi romanesti – telemea de vaca, telemea de oaie, cascaval, branza de capra, branza de burduf;
  • Platou de branzeturi fine – mozzarela, blue cheese, gruyere, gouda, maasdam;
  • Platou cu mezeluri – sase sortimente;
  • Platou cu masline – patru sortimente;
  • Jambon spaniol si Prosciutto crudo de Parma;
  • Zacusca de legume, fasole batuta, salata ruseasca, salata de telina cu morcov;
  • Peste marinat, peste afumat, zacusca de peste, salata pescareasca de icre, chifetele, rulada si gujoane de peste;
  • Platou de legume;
  • Foietaje cu carnaciori de bere, foietaje cu sunca si cascaval;
  • Croissante cu unt si sirop de artar, croissante cu nutella, croissante cu fructe de padure;
  • Chec si prajituri de casa, asortiment de fructe;
  • Vin spumant, cafea, ceai, sucuri de fructe (santal), apa plata, apa minerala.

09:30-13:30

Va propunem o Excursie la Sulina – cel mai indepartat punct estic al UE, cu iesirea pe Marea Neagra. Detalii. Va invitam sa fiti premiati, deoarece aveti posibilitatea sa atingeti cel mai indepartat Punct Estic de pe uscat al Uniunii Europene, Sulina.
La iesirea pe mare veti primi „Certificatul de atestare” care confirma prezenta dumneavoastra in cel mai indepartat punct estic al UE. Daca vremea ne permite vom pleca in cautarea delfinilor din Marea Neagra, iar dupa vizita de la nava esuata ne vom indrepta catre oras pentru a vizita Sulina – vechiul Porto-franco, fostul oras al marinarilor, aventurierilor, piratilor, al lucratorilor platiti in aur, al moravurilor usoare, dar si primul oras de pe continent unde se poate vorbi de conceptul Europei Unite.
Se vor vizita Gurile de varsare ale Dunarii in Marea Neagra, cele trei faruri construite de-a lungul istoriei in mai putin de un secol – dovada a inaintarii uscatului spre mare, faleza orasului – loc de promenada cu un parfum aparte, palatul Comisiei Europene a Dunarii, catedrala Deltei – copie fidela a bisericii de la Izvoarele Dunarii din Germania si a carei piatra de temelie a fost pusa in prezenta regelui Carol I, biserica greceasca zidita in anul 1868, purtand hramul Sf. Nicolae, unde poti vedea icoana Fecioarei Maria cu fata acoperita, care este unicat in Europa. Nu putem pleca din Sulina fara o vizita la plaja cu cel mai fin nisip de pe litoralul romanesc si o baie in apele Marii Negre. Durata: 4 ore

13:30-15:30 Pranz

  • Bors pescaresc; Bors de curcan; Supa de rosii cu taitei de casa;
  • Mancarea “Atamanului Sef”; Pastrama de oaie la tigaie; Frigarui de pui cu legume;
  • Cartofi zdrobiti, Mamaliga, Cus Cus;
  • Salata de ardei copti; salata asortata de muraturi; salate de sezon;
  • Gogosi cu ciocolata si vanilie ; Prajituri de casa;
  • Meniu vegetarian.

BORS PESCARESC facut traditional la ceaun pe pirostrie in fata turistilor care sunt invitati sa participe la realizarea si degustarea Borsului Pecaresc.
Si cand localnicii spun peste, inseamna tot pestele Deltei, deodata! Pentru ca gustul formidabil al Borsului Pescaresc il da tocmai varietatea de peste care se fierbe in ceaun.
Neaparat in ceaun pe pirostrie! Si neaparat proaspat!
In Delta borsul se mananca cu un dichis local: se scoate pe un platou pestele cu legume si se serveste obligatoriu cu pasta de
usturoi (nu cu mujdei „zeama lunga”) si otet. Abia cand esti bine satul, se serveste in blide zeama deasa si datatoare de
viata. Si la borsul pescaresc nu se poate servi altceva decat palinca sanatoasa… ca sa-ti stimuleze digestia.
Continuam aventura la pescuit

sau

16:30-19:30 Excursie Apus in Delta Dunarii cu barcile cu motor pe Salba de lacuri dintre Crisan si Mila 23 – recomandata a se realiza spre seara pentru a putea admira un spendid apus de soare in Delta Dunarii ascultand clipocitul pestilor si ciripitul pasarilor!

Pe lacurile si canalele din imprejurimi: Bodaproste – Trei Iezere – La Amiaza – Miazazi – Miazanoapte – Cazanele – Eracle – Mila 23 – Dunarea Veche (zona de Delta cuprinsa intre bratul Sulina si bratul Chilia) cu vizitarea localitatii – sat pescaresc, locul de origine al renumitului canotor Ivan Patzaichin.

20:00 Cina de ramas bun cu festivitate de premiere

Gustarea pescarului muncitor SERVITA PE OGLINDA:

  • Stiuca umpluta piesa intreaga; Chiftelute din peste cu mac si cu susan;
  • Gujoane de salau cu maioneza; Zacusca de peste; Peste afumat pe support de lamaie;
  • Peste marinat pe foi de ceapa; Batog de somn; Icre de crap; Icre de stiuca;
  • Aperitive non peste;
  • Crap la Portap pe pat de varza calita si Curcan umplut.

Seara nu o putem incheia fara un pahar de sampanie alaturi de tortul casei oferit de personalul hotelului.
Despre petrecere nu va putem povesti intrucat nu ar mai fi surpriza. Nu vor lipsi: festivitatea de premiere, sampania si tortul casei oferit de personalul hotelului.
Observatii:
-Meniul prezentat este valabil pentru zilele de miercuri si sambata; pentru alte zile solicitati meniul propus
-Excursia in Delta prezentata este valabila pentru ziua de miercuri. Pentru alte zile consultati programul zilnic de excursii.

Puteti sa va treziti devreme si sa va savurati cafeaua admirand spectacolul Deltei dimineata de pe terasa camerei sau sa participati la o partida de pescuit.

Doritorii au posibilitatea unei plimbari cu SUP-ul sau caiacul la rasarit ori de a inchiria o barca cu conducator pentru o partida de pescuit la stationar (crap, somn si caras) sau la rapitor (stiuca si salau).

08:00 – 10:00 Mic dejun traditional

Sunteti in vacanta, ne dorim sa fiti fericiti, asa ca ne propunem sa va rasfatam cu un mic dejun copios!

Bucatarii nostri sunt dornici sa prepare in fata dumneavoastra:

  • Oua Benedict, Oua Florentine, Oua posate, Frittata cu legume, Oua ochiuri, Oua fierte, Omlete diverse;
  • Legume la gratar;
  • Bacon, cremwusti si carnati de bere;
  • Clatite si Vafe de casa decorate cu frisca, crema de vanilie sau ciocolata si fructe.

La Bufet* veti gasi:

  • Paine de casa proaspat scoasa din cuptor;
  • Gemuri si dulceturi bio, miere de albina, unt, iaurt de vaca si iaurt de capra, lapte, cereale;
  • Platou de branzeturi romanesti – telemea de vaca, telemea de oaie, cascaval, branza de capra, branza de burduf;
  • Platou de branzeturi fine – mozzarela, blue cheese, gruyere, gouda, maasdam;
  • Platou cu mezeluri – sase sortimente;
  • Platou cu masline – patru sortimente;
  • Jambon spaniol si Prosciutto crudo de Parma;
  • Zacusca de legume, fasole batuta, salata ruseasca, salata de telina cu morcov;
  • Peste marinat, peste afumat, zacusca de peste, salata pescareasca de icre, chifetele, rulada si gujoane de peste;
  • Platou de legume;
  • Foietaje cu carnaciori de bere, foietaje cu sunca si cascaval;
  • Croissante cu unt si sirop de artar, croissante cu nutella, croissante cu fructe de padure;
  • Chec si prajituri de casa, asortiment de fructe;
  • Vin spumant, cafea, ceai, sucuri de fructe (santal), apa plata, apa minerala.

10:00-13:30 Vizitarea Manastirii Stipoc (Schitul Sfantul Atanasie), manastire de rit vechi, amplasata pe grindul Stipoc, in apropiere de Chilia urmata de o plimbare pe ulitele satului pescaresc Mila 23, unde nea Vanea ne va impartasi povestile, traditii si obiceiurile rusilor-lipoveni.

Pe drumul de intrare in curtea manastirii, parintele staret a plantat sute de flori care parca incep sa se miste la trecerea pe langa ele. Fantana din curtea manastirii, parca facuta in ciuda arsitei coplesitoare, te improspateaza cu apa ei rece si limpede;
Locul parca este un mic paradis in mijlocul pustiului, un fel de oaza unde te poti reface dupa o zi torida de vara.
Urmeaza o oprire in localitatea Mila 23, sat pescaresc traditional al carui locuitori majoritari sunt rusii-lipoveni.
Vom descoperi traditiile, obiceiurile si cultura lipovenilor din satul pescaresc Mila 23. O prima oprire o facem la o gospodarie traditionala, unde gazda, un lipovean sadea, dupa ce ne prezinta sculele lui de pescuit, gospodaria si sauna lipoveneasca, ne invita la un pahar de vin. Intre doua piroste si trei scoverci ne povesteste despre traditiile si obiceiurile locului, despre filosofia si principiile de viata ale lipovenilor stabiliti aici.
Nu putem pleca din Mila 23 fara a trece pe la ansamblul artistic al rusilor lipoveni din aceasta localitate care ne vor canta si incanta cu muzica traditionala (cost in functie de numarul de persoane participante).
Durata: 3-4 ore

13:30 – 15:30 Pranz

  • Storceag cremos de sturion; Supa de Burechite;
  • Plachie de somn cu mamaliguta / Mix de peste prajit cu mamaliga si sos de usturoi;
  • Snitel de porc / vita in crusta de cartofi cu garnitura de orez cu legume;
  • Pui cu sos de smantana si ciuperci;
  • Salate de sezon;
  • Desert.

Storceag ; „Un amestec de bucatarie ucraineana, tatarasca si romaneasca, inventata in Delta Dunarii”
O reteta un pic pestrita si continentala si pescareasca totodata-dar lejera. Taria nu se leaga cu ciorba asta usoara, ci cu un vinut mic si poznas, dar de familie buna. Recomandat un Sauvignon, alb la piele si mai mult decat fraged, infantil.
“Regalul haholilor din Delta Dunarii, al celor ce au fost candva stapanii Caspicei si ai fluviilor Rusiei, cazacii. Vodka ruseasca este singura bautura care poate sta in dreptul ei pe masa”.
Supa de burechite : Cazacii, italienii si turcii au contribuit la aceasta supa excelenta. Burechitele, un fel de coltunasi umpluti cu un amestec de carne, alaturi de zeama alba, acrita cu lamaie, fac o supa de te lingi pe degete.

10:30 /15:00 Transfer catre Murighiol (durata 1 h)

08.00 / 10.00/ 12.00/14.00/16.00 Transfer catre Tulcea (durata 1h)

-Meniul prezentat este valabil pentru zilele de luni si joi; pentru alte zile solicitati meniul propus
-Pranzul este inclus doar pentru cei care nu au beneficiat de aceste servicii in cursul primei zile de sejur in delta.
-Cei care vor petrece toate zilele pline la pescuit vor primi pranzul la pachet.
-Excursia In Delta prezentata este valabila pentru ziua de joi. Pentru alte zile consultati programul zilnic de excursii.
-Pentru minim 30 de persoane, pranzul se serveste tip bufet. Sub acest numar turistii vor avea posibilitatea sa aleaga preparate din meniul propus.
-In cadrul programului ALL INCLUSIVE in Delta Dunarii beneficiati de: cazare- 3 nopti, transfer Murighiol /Tulcea- Crisan si retur , 3 x pensiune completa ( mic dejun, pranz, cina ) . Celelalte servicii prezentate in program sunt optionale si beneficiaza de costuri suplimentare.

Oferta Early Booking in Delta Dunarii 2022, reducere intre 20% si 40 %

Valabila in perioada 10 septembrie – 30 noiembrie

Danube Delta Resort 4*

Danube Delta Resort Delta Dunarii

Rezerva acum

de la 128
/ persoana / sejur

Hotel Plutitor GG Gociman 4*

Hotel Plutitor Gociman

Rezerva acum

de la 117
/ persoana / sejur

Vila Mario 4*

Vila Mario Crisan - Delta Dunarii

Rezerva acum

de la 123
/ persoana / sejur

Vila Cama

Vila Cama - Delta Dunarii

Rezerva acum

Pret la cerere

LivingIn Delta

LivingIn Delta

Rezerva acum

Pret la cerere

Lebada Luxury Resort & SPA 5*

Lebada Luxury Resort & SPA

Rezerva acum

de la 169
/ persoana / sejur

Hotel Sunrise 3*

Hotel Sunrise 3*

Rezerva acum

Pret la cerere

Pensiunea Ovidiu 4*

Pensiunea Ovidiu 4*

Rezerva acum

Pret la cerere

Pensiunea Eden 4*

Pensiunea Eden 4*

Rezerva acum

Pret la cerere

Pensiunea Oprisan 3*

Pensiunea Oprisan Crisan - Delta Dunarii

Rezerva acum

de la 100
/ persoana / sejur

Puflene Resort 4*

Puflene Resort - Delta Dunarii

Rezerva acum

de la 135
/ persoana / sejur

Pensiunea Pestisorul si Pelicanul 4*

Pensiunea Pestisorul si Pelicanul - Delta Dunarii

Rezerva acum

de la 129
/ persoana / sejur

Pensiunea Rio Divino 3*

Pensiunea Rio Divino - Delta Dunarii

Rezerva acum

de la 129
/ persoana / sejur

Complex Cormoran 3*

Complex Cormoran - Delta Dunarii

Rezerva acum

de la 139
/ persoana / sejur

Hotel Wels 4*

Hotel Wels - Delta Dunarii

Rezerva acum

de la 120
/ persoana / sejur

Peninsula Resort 4*

Peninsula Resort  - Delta Dunarii

Rezerva acum

de la 119
/ persoana / sejur

Hotel Mon Jardin 4*

Hotel Mon Jardin - Delta Dunarii

Rezerva acum

de la 129
/ persoana / sejur

Pensiunea Delta Paradis 3*

Pensiunea Delta Paradis - Delta Dunarii

Rezerva acum

de la 149
/ persoana / sejur

Pensiunea Sharaiman 3*

Pensiunea Sharaiman- Delta Dunarii

Rezerva acum

de la 135
/ persoana / sejur

New Hotel Egreta 4*

New Hotel Egreta - Delta Dunarii

Rezerva acum

de la 115
/ persoana / sejur

Vezi toate cazarile din Crisan!

Pentru alte destinatii din Delta Dunarii foloseste motorul de cautare de mai jos!
Alege destinatia dorita, data de intrare si data de iesire pentru un sejur in Delta Dunarii, numarul de camere si numarul de persoane si varsta copiilor. Apasa cauta hotel!

Cazare
Excursii
Sejururi
Toate Excursiile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE
Toate Sejurile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE

Sejururi si excursii in inima Deltei

Sejururi si excursii in zona de uscat a Deltei

Sejururi si excursii in zona de plaja a Deltei

Oferte in Delta cu Tichete de Vacanta