Cazare Crisan in Delta Dunarii

Satul pescaresc Crisan: “Zona cu cea mai mare atractie turistica din Delta Dunarii”

De ce sa alegi cazare Crisan? Pentru ca, fiind pozitionat in centru Deltei, Crisan va ofera posibilitatea ca, in maxim o ora, sa ajungeti in orice loc pe care doriti sa-l vizitati din Delta, ceea ce il recomandata atat pentru pescari, fotografi sau vanatori, cat si pentru cei dornici de aventura si relaxare. Pentru toti cei care doresc sa se bucure de frumusetile Deltei Dunarii – unice in Europa si lume.

Daca doriti sa vizitati Delta Dunarii, va recomandam sa o faceti din centrul ei, adica din Crisan. Numai de aici aveti posibilitatea de a vedea, cu adevarat, ce inseamna Delta, aceasta fiind diferita de la zona la zona: padurea Letea sau Caraorman, Sulina cu varsarea Dunarii in mare, salba de lacuri dintre Crisan si Mila 23, cu vizitarea zonei Matita-Babina, excursie romantica la apus sau excursie in zona salbatica Obretin, Obretinciuc, Cuibul cu lebede sau spectaculoasa zona Erenciuc, manastirea Stipoc sunt numai cateva dintre excursiile care se pot organiza alegand cazare in Crisan.

Cum ajungem la Crisan Delta Dunarii?

Fiind situat in inima Deltei Dunarii, la Crisan se poate ajunge doar pe apa cu ambarcatiuni rapide (water taxi) cu plecare din Tulcea sau Murighiol (in ambele localitati exista parcare pazita), durata 1 h. Tarifele pornesc de la 15 euro/ pers pentru cursele organizate la ore fixe si de la 100 euro/ ambarcatiune, cursa privata, organizata indiferent de ora de plecare. Exista si transport public cu navele de pasageri cu plecare zilnica din Tulcea la ora 13.30 si plecare din Crisan la ora 08.00, durata transfer 3 h, tarif 13 euro/ pers.

Pensiuni si Hoteluri in Crisan

Alegand una din ofertele speciale de cazare Crisan veti alege de fapt sa stati in inima Deltei. Nenumarate pensiuni si hoteluri Crisan Delta Dunarii organizeaza excursii pe ghioluri, japse, lacuri si canale greu accesibile, pentru a va arata ce inseamna cu adevarat Delta Dunarii, ce inseamna sa va doriti ca timpul sa stea in loc, ce inseamna sa spui „Mai vreau si iar mai vreau!”

In Crisan, veti gasi oferte de cazare care satisfac toate pretentiile si toate buzunarele, de la hoteluri si pensiuni cu piscina incalzita pana la case traditionale pescaresti. La capitolul servicii all inclusive Crisan este o destinatie demna de luat in seama.

Cat priveste mancarurile traditionale din peste proaspat, cine le pot prepara mai bine decat cei din inima deltei?

Aici veti gasi cele mai bune oferte de cazare la pensiuni Crisan in Delta Dunarii! Complexul Danube Delta Resort, pensiunea Eden, hotelul Sunrise, pensiune Cherhana, pensiune Ovidiu, pensiunea Oprisan, hotel plutitor GGGociman sau Hotel plutitor Splendid sunt doar cateva dintre ofertele de cazare in Crisan recmandate de viziteazadelta.ro

Citeste mai multe despre Crisan

HOTELURI SI PENSIUNI IN CRISAN

Hotel Plutitor GG Gociman 4* Crisan

Hotel Plutitor Gociman

Detalii

de la 23
persoana / noapte

4
5

Danube Delta Resort 4* Crisan

Danube Delta Resort Delta Dunarii

Detalii

de la 31.5
persoana / noapte

4
5

Vila Mario 4* Crisan

Detalii

de la 31.5
persoana / noapte

4
5

Pensiunea Eden 4* Crisan

Detalii

de la 28
persoana / noapte

4
5

Complex Sunrise 3* Crisan

Detalii

de la 29.5
persoana / noapte

3
5

Pensiunea Ovidiu 4* Crisan

Detalii

de la 17.5
persoana / noapte

4
5

Pensiunea Oprisan 3* Crisan

Detalii

de la 18
persoana / noapte

3
5

Pensiunea Crisan 4* Crisan

Detalii

de la 29.5
persoana / noapte

4
5

Vila Irina 2* Crisan

Detalii

de la 34
persoana / noapte

2
5

Pensiunea Aqua Villa 4* Crisan

Detalii

de la 34
persoana / noapte

4
5

Hotel Plutitor Splendid 5* Crisan

Detalii

de la 20
persoana / noapte

5
5

Pensiunea Pescarul Vanator 4* Crisan

Detalii

de la 21
persoana / noapte

4
5

Casuta Mihaela Crisan

Detalii

de la 6,5
persoana / noapte

fara
5

Pensiunea Cherhana 5* Crisan

Detalii

de la 38,5
persoana / noapte

5
5

Harta Destinatii Cazare Delta Dunarii

Oferte in Delta cu Tichete de Vacanta