Oferte cazare Crisan Delta Dunarii

Cazare
Excursii
Sejururi
Toate Excursiile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE
Toate Sejurile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE

Satul pescaresc Crisan: “Zona cu cea mai mare atractie turistica din Delta Dunarii”

De ce sa alegi cazare Crisan? Cazare in Crisan Delta DunariiPentru ca, fiind pozitionat in centrul Deltei, Crisan va ofera posibilitatea ca, in maxim o ora, sa ajungeti in orice loc pe care doriti sa-l vizitati din Delta, ceea ce il recomandata atat pentru pescari, fotografi sau vanatori, cat si pentru cei dornici de aventura si relaxare. Pentru toti cei care doresc sa se bucure de frumusetile Deltei Dunarii – unice in Europa si lume.

Daca doriti sa vizitati Delta Dunarii, va recomandam sa o faceti din centrul ei, adica din Crisan. Numai de aici aveti posibilitatea de a vedea, cu adevarat, ce inseamna Delta, aceasta fiind diferita de la zona la zona: padurea Letea sau Caraorman, Sulina cu varsarea Dunarii in Marea Neagra, salba de lacuri dintre Crisan si Mila 23, cu vizitarea zonei Matita-Babina, excursie romantica la apus sau excursie in zona salbatica Obretin, Obretinciuc, Cuibul cu lebede sau spectaculoasa zona Erenciuc, manastirea Stipoc sunt numai cateva dintre excursiile care se pot organiza alegand cazare in Crisan.

Cum ajungem la Crisan Delta Dunarii?

Fiind situat in inima Deltei Dunarii, la Crisan se poate ajunge doar pe apa cu ambarcatiuni rapide (water taxi) cu plecare din Tulcea sau Murighiol (in ambele localitati exista parcare pazita), durata 1 h. Tarifele pornesc de la 15 euro/pers pentru cursele organizate la ore fixe si de la 100 euro/ ambarcatiune, cursa privata, organizata indiferent de ora de plecare. Exista si transport public cu navele de pasageri cu plecare zilnica din Tulcea la ora 13.30 si plecare din Crisan la ora 08.00, durata transfer 3 h, tarif 13 euro/ pers.

Pensiuni, Hoteluri si Resorturi in Crisan

Alegand una din ofertele speciale de cazare Crisan veti alege, de fapt, sa stati in inima Deltei. Nenumarate pensiuni, hoteluri si resorturi Crisan Delta Dunarii organizeaza excursii pe ghioluri, japse, lacuri si canale greu accesibile, pentru a va arata ce inseamna cu adevarat Delta Dunarii, ce inseamna sa va doriti ca timpul sa stea in loc, ce inseamna sa spui „Mai vreau si iar mai vreau!”

In Crisan, veti gasi oferte de cazare care satisfac toate pretentiile si toate buzunarele, de la resorturi, hoteluri si pensiuni cu piscina incalzita pana la case traditionale pescaresti. La capitolul servicii all inclusive Crisan este o destinatie demna de luat in seama.

Cat priveste mancarurile traditionale din peste proaspat, cine le pot prepara mai bine decat cei din inima Deltei?

Aici veti gasi cele mai bune oferte de cazare la pensiuni Crisan in Delta Dunarii! Complexul Danube Delta Resort, pensiunea Eden, hotelul Sunrise, pensiune Cherhana, pensiune Ovidiu, pensiunea Oprisan, pensiunea Crisan, Hotel plutitor GGGociman sau Hotel plutitor Splendid sunt doar cateva dintre ofertele de cazare in Crisan recmandate de viziteazadelta.ro

Orice cazare in Crisan ati alege, este optiunea ideala pentru a descoperi si vizita Delta Dunarii din centrul ei.

CAZARE HOTELURI SI PENSIUNI IN CRISAN

Alege
Cazare
Tip Serviciu
Cazare
Furnizor
ViziteazaDelta.ro,
Crișan,Crișan,Delta Dunarii-827060,
Telephone No.0374 824 900
Zona
Delta Dunarii
Descriere
Pozitionat in centru Deltei, Crisan va ofera posibilitatea ca, in maxim o ora, sa ajungeti in orice loc pe care doriti sa-l vizitati din Delta.

Harta Destinatii Cazare Delta Dunarii

Oferte in Delta cu Tichete de Vacanta