Oferte Plajele Deltei – 6 zile 5 nopti

Cazare
Excursii
Sejururi
Toate Excursiile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE
Toate Sejurile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE
Descopera Romania frumoasa si autentica
Oferta 5 nopti 6 zile pe plajele virgine ale Deltei!

Excursia de 5 nopti si 6 zile, vara la Sulina, Sfantu Gheorghe sau Gura Portitei este recomandata celor care doresc sa descopere si sa simta marea. Cele mai salbatice plaje de pe litoralul romanesc, cele mai frumoase rasarituri de soare, o excursie pe lacurile si canalele din Delta Dunarii, satisfactia unei prime partide reusite de pescuit precum si delicioasele preparate traditionale sunt doar cateva dintre motivele pentru care ar tebui sa alegeti o excursie pe litoralul romanesc al Deltei Dunarii.

Suntem aici sa ne ocupam de tot pentru tine – iti povestim ce poti sa faci apoi iti rezervam transfer pe apa, cazare, excursii locale, ghid local, rezervari la restaurant si orice crezi ca mai ai nevoie.
Se accepta plata cu orice tichete de vacanta, inclusiv vouchere mypal.travel sau plata in 6 sau 12 rate lunare cu card star emis de Banca Transilvania.

Excursia de 5 nopti si 6 zile in inima deltei este, de asemenea, recomandata pentru cei care ajung pe litoralul romanesc aflat la 100 de km distanta de Delta Dunarii si doresc sa descopere una dintre cele mai cautate destinatii turistice din Europa!

Tarifele sunt exprimate in euro / persoana / sejur conform programului.

Program Vara valabil in perioada 9 iunie – 15 septembrie

Pentru rezervare certa este nevoie de plata unui avans nerambursabil de min 20% din valoarea pachetului comandat, diferenta fiind achitata cu max 5 zile lucratoare inainte de data inceperii pachetului turistic. Plata avansului se va achita numai dupa confirmarea comenzii de catre agentie si emiterea facturii proforma!
Grupurile pot beneficia de alte tarife si de alte date de desfasurare a programului!
Transferul si excursiile se fac cu ambarcatiuni moderne, confortabile, sigure si dotate la cel mai inalt standard inclusiv cu protectii pentru soare, ploaie, vant destinate exclusiv activitatii de turism in Delta Dunarii.

Program Orientativ

Recomandat daca vrei sa vizitezi varsarea Dunarii in Marea Neagra, Sulina, fost oras cosmopolit, vechiul porto franco, orasul piratilor si al aventurierilor, dar si locul unde a luat nastere de facto Uniunea Europeana prin infiintarea Comisiei Europene a Dunarii, excursiile iti vor deschide apetitul pentru Delta Dunarii si te vor determina sa spui, Acum am vazut Sulina! Dar Delta e Delta si trebuie sa revin pentru a o descoperi!
Ce poti face in 6 zile la Sulina?
Excursii organizate in Delta Dunarii cu plecare din Sulina. Pentru o perioada atat de scurta va recomandam excursia la varsarea Dunarii in Mare si excursia la padurea Letea . Pentru alte excursii vezi detalii
O plimbare prin Sulina pentru a vizita Palatul administrativ al Comisiei Europene a Dunarii, catedrala Sf. Nicolae si Sf. Alexandru, construita la solicitarea expresa a regelui Carol I, copie fidela a bisericii catolice de la Izvoarele Dunarii, turnul de apa-construit cu sprijinul reginei Olandei sau farul din interiorul localitatii, Cimitirul Maritim – unicat in tara si chiar in Europa.
O masa de peste servita la unul din restaurantele de pe faleza Dunarii, unde alaturi de gustul exceptional al unui peste proaspat si o sticla de vin din podgoriile dobrogene, veti trai atmosfera deosebita a acestui oras de la gura de varsare a Dunarii in Marea Neagra.
Plaja pe cel mai fin nisip de pe litoralul romanesc.
Cum ajungem in Sulina?
Exista transport rapid din Tulcea catre Sulina zilnic din 2 in 2 ore. Cost 15 euro / pers / sens. Durata 1h30 min


Cazari recomandate in Sulina

Pensiunea Coral 3*

Pensiunea Coral 3*

Rezerva acum

de la 19,5
/ persoana / noapte

Pensiunea Delta Miraj 3*

Pensiunea Delta Miraj 3*

Rezerva acum

de la 27
/ persoana / noapte

Pensiunea Casa Sibiana 3*

Pensiunea Casa Sibiana 3*

Rezerva acum

de la 17,5
/ persoana / noapte

Vila Alga 3*

Vila Alga 3*

Rezerva acum

de la 18
/ persoana / noapte

Recomandat daca vrei sa fugi 6 zile de tot ce inseamna civilizatie actuala, Sfantu Gheorghe e destinatia ideala.
Vechi sat haholesc de la marginea deltei, iti ofera o plaja virgina unde nimeni si nimic nu te poate deranja.
Ce poti face 6 zile la Sfantu Gheorghe?
Liniste, odihna, plaja. Tu si Natura! O excursie la insula Sahalin iti va arata putin din ceea ce inseamna Delta Dunarii. Pentru alte excursii organizate din Sfantu Gheorghe – Vezi Detalii.
Cum ajungem la Sfantu Gheorghe?
Exista zilnic transport rapid din Murighiol catre Sfantu Gheorghe. Cost 17 euro / pers / sens. Durata 1h


Cazari recomandate in Sfantu Gheorghe

Pensiunea Deltarium Aegis

Pensiunea Deltarium Aegis

Rezerva acum

de la 27,5
/ persoana / noapte

Camping Green Dolphin 3*

Camping Green Dolphin 3*

Rezerva acum

de la 10,5
/ persoana / noapte

Programe vara in inima Deltei

Programe vara in zona de terasa a Deltei

Sejururi si excursii in zona de plaja a Deltei

Oferte in Delta cu Tichete de Vacanta