Alege o Excursie la Sulina

Cazare
Excursii
Sejururi
Toate Excursiile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE
Toate Sejurile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE
Excursie la Sulina – cel mai indepartat punct estic la Romaniei cu iesirea pe Marea Neagra

Aveti posibilitatea sa atingeti cel mai indepartat punct estic al Romaniei – Sulina, sa vizitati gura de varsare a Dunarii in Mare si daca aveti noroc, va veti bucura de spectacolul delfinilor din apropierea ambarcatiunilor cu care va deplasati.

La iesirea pe mare veti primi „Certificatul de atestare” care confirma prezenta dumneavoastra in cel mai indepartat punct estic al Romaniei. Daca vremea ne permite vom pleca in cautarea delfinilor din Marea Neagra, iar dupa vizita de la nava esuata ne vom indrepta catre oras.

Sulina – vechiul Porto-Franco, fostul oras al marinarilor, aventurierilor, piratilor, al lucratorilor platiti in aur, al moravurilor usoare, dar si primul oras de pe continent unde se poate vorbi de conceptul Europei Unite.

Se pot vizita gurile de varsare ale Dunarii in Marea Neagra, cele trei faruri construite de-a lungul istoriei in mai putin de un secol – dovada a inaintarii uscatului spre mare, faleza orasului – loc de promenada cu un parfum aparte, Palatul Comisiei Europene a Dunarii, Catedrala Deltei – copie fidela a bisericii de la izvoarele Dunarii din Germania si a carei piatra de temelie a fost pusa in prezenta regelui Carol I, biserica greceasca zidita in anul 1868, purtand hramul Sf. Nicolae, unde poti vedea icoana Fecioarei Maria cu fata acoperita care este unicat in Europa. Nu putem pleca din Sulina fara o vizita pe plaja cu cel mai fin nisip de pe litoralul romanesc si o baie in apele Marii Negre.

Tarif in conditiile programulul zilnic de excursii: 25 euro / pers (vezi programul zilnic de excursii)

Tarife chirie exclusiva/ambarcatiune – excursia se poate realiza fara a se tine cont de programul zilnic de excursii, in functie de programari si ambarcatiunile disponibile.

Tip ambarcatiune Laguna
565  60 CP
(1-7 pers)
Corsar
550
(1-7 pers)
Corsar
850 200 CP
(1-12 pers)
QuickSilver
620 sport VIP
(1-6 pers)
Bayliner
VIP 300 CP
(1-7 pers)
Tarif 100 125 250 200 300
REZERVA ACUM REZERVA ACUM REZERVA ACUM REZERVA ACUM REZERVA ACUM

* Tarifele sunt exprimate in €/ambarcatiune.

Oferte in Delta cu Tichete de Vacanta