Oferte Crisan – Delta Dunarii

Cazare
Excursii
Sejururi
Toate Excursiile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE
Toate Sejurile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE

OFERTE DE SEZON IN DELTA DUNĂRII

Vara in Delta Dunarii

Vara in Delta
4 Nopti/5 Zile – All Inclusive

Tarif: 334 €

Bucurati-va de vara in inima Deltei Dunarii! Admirati natura salbatica, peisajele minunate, apusurile paradisiace si degustati bucate alese din peste proaspat in Delta.

Vezi Detalii

Vara in Delta Dunarii

Vara in Delta
3 Nopti/4 Zile – All Inclusive

Tarif: 258 €

Vara in Delta – bucura-te de traditii locale si obiceiurile lipovenesti, gusta bucate traditionale si preparate pescaresti, simte magia Deltei si admira peisajele frumoase ale naturii.

Vezi Detalii

Vara in Delta

Vara in Delta
2 Nopti/3 Zile – All Inclusive

Tarif: 177€

Iti propunem o escapada de vara minunata, departe de Covid! Hai cu familia in Delta Dunarii! Vei avea parte de Aventura! Exotism! Relaxare! Delta este locul unde vei simti ca traiesti!

Vezi Detalii

Toamna in Delta Dunarii

Toamna in Delta – 30% reducere la rezervari pana pe 15 august

Perioada: 10 septembrie – 1 noiembrie
Tarif: 117€

Super oferta de toamna in Delta Dunarii. Oferta include: cazare, mic dejun, cina, transfer-excursie incluse. Tu si Natura! In inima Deltei!

Vezi Detalii

Cazare Crisan

Cazare Crisan

Excursii din Crisan

Excursii din Crisan

Teambuilding in Crisan

Teambuilding in Crisan

Cere Oferta Delta

Cerere Oferta in Crisan

DESCOPERA ACUM ZONA CRISAN IN INIMA Deltei

Descoperiti cea mai importanta locatie turistica din Delta Dunarii. Crisan este una dintre cele mai atragatoare destinatii din Europa!

Premiata ca “Zona cu cea mai mare atractie turistica din Delta Dunarii” la Gala Turismului FashionTV Tourism Awards, pozitionata in centrul Deltei, va ofera posibilitatea ca, in maxim o ora, sa ajungeti in orice loc pe care doriti sa-l vizitati din Delta Dunarii. Este recomandata atat pentru pescari, fotografi sau vanatori, cat si pentru cei dornici de aventura si relaxare, pentru cei care doresc sa se bucure de frumusetile Deltei Dunarii – unice in Europa si lume.
Vizitati Crisan Delta Dunarii, pensiuni si hoteluri la preturi atractive!

Daca Vizitezi Roma, incepi de la Fontana Di Trevi, daca viziteazi Venetia, incepi din Piata San Marco…Daca doriti sa vizitati Delta Dunarii, va recomandam sa o faceti din centrul ei – din Crisan.

Aveti astfel posibilitatea de a vedea, cu adevarat, ce inseamna Delta. Aceasta este diferita de la zona la zona: padurea Letea sau padurea Caraorman, Sulina cu varsarea Dunarii in Marea Neagra, salba de lacuri dintre Crisan si Mila 23, cu vizitarea zonei Matita – Babina, excursia romantica la apus sau excursia in zona salbatica Obretin, Obretinciuc, Cuibul cu lebede sau spectaculoasa zona Erenciuc, manastirea Stipoc si multe altele. Va propunem si excursii pe ghioluri, japse, lacuri si canale greu accesibile, pentru a vedea ce inseamna cu adevarat Delta Dunarii, ce inseamna sa va doriti ca timpul sa stea in loc, sa spuneti „Mai vreau si iar mai vreau!”

Ce putem face in Crisan?
Top 10 atractii turistice in Delta Dunarii Crisan!
  1. Excursie pe Salba de Lacuri dintre Crisan si Mila 23, recomandata a se face dupa-amiaza pentru a prinde unul dintre cele mai spectaculoase apusuri de soare din Delta Dunarii.
  2. Excursie in Zona Salbatica Obretin – Obretinciuc, Cuibul cu Lebede, recomandata a se face dimineata pentru a vedea pasarile care ies din ascunzisuri si se plimba agale pe langa tine. Este cea mai spectaculoasa excursie din Delta Dunarii, pe traseu vei descoperi ceea ce astepti de la Delta: canale inguste, japse, lacuri spectaculoase, peisaje de poveste, pasari etc.
  3. Excursie la Padurea Letea. Cu barcile si apoi cu carutele trase de cai vei descoperi aceasta zona uimitoare, care face parte din patrimoniul UNESCO.
  4. Excursie la Sulina cu vizitarea gurii de varsare a Dunarii in Marea Neagra. Daca aveti noroc, veti asista la spectacolul oferit de delfini la iesirea pe mare.
  5. Vizitarea satului traditional lipovenesc Mila 23 si manastirea Stipoc.
  6. Explorarea padurii si dunelor de nisip de la Caraorman.
  7. O partida de pescuit in joaca la Biban. Nu trebuie sa fii pescar pentru a te bucura de o astfel de experienta; Ia-ti familia si participa la o partida de pescuit in joaca la biban sau rosioara. Vei descoperi placerea pescuitului.
  8. O partida de pescuit alaturi de localnici la crap sau stiuca. Merita toti banii.
  9. O plimbare cu SUP-ul sau caiacul pe canalele Deltei.
  10. Gastronomia delicioasa din inima Deltei.
Cum ajungem la Crisan Delta Dunarii?

Fiind situat in inima Deltei Dunarii, la Crisan se poate ajunge doar pe apa cu ambarcatiuni rapide (water taxi) cu plecare din Tulcea sau Murighiol (in ambele localitati exista parcare pazita), durata 1 h. Tarifele pornesc de la 15 euro/ pers pentru cursele organizate la ore fixe si de la 100 euro/ ambarcatiune, cursa privata, organizata indiferent de ora de plecare. Exista si transport public cu navele de pasageri cu plecare zilnica din Tulcea la ora 13.30 si plecare din Crisan la ora 08.00, durata transfer 3 h, tarif 13 euro/ pers.

CELE MAI BUNE CONDITII DE CAZARE DIN CRISAN Delta DUNARII

Va propunem doar locatii turistice atent selectate, care garanteaza atat rezervarea, cat si conditiile de cazare sau serviciile turistice prezentate, precum si cel mai mic tarif. Alegeti unul din pachetele de cazare pensiuni Crisan, hoteluri Crisan, all inclusive Crisan.

Galerie Foto Crisan – Delta Dunarii

Oferte in Delta cu Tichete de Vacanta