Crisan – in inima Deltei

Descoperiti cea mai importanta destinatie turistica din Delta Dunarii. Crisan este una dintre cele mai atragatoare din Europa!

Premiata ca “Zona cu cea mai mare atractie turistica din Delta Dunarii” la Gala Turismului FashionTV Tourism Awards, pozitionata in centru Deltei, va ofera posibilitatea ca, in maxim o ora, sa ajungeti in orice loc pe care doriti sa-l vizitati din Delta Dunarii. Este recomandata atat pentru pescari, fotografi sau vanatori, cat si pentru cei dornici de aventura si relaxare, pentru cei care doresc sa se bucure de frumusetile Deltei Dunarii – unice in Europa si lume.
Vizitati Crisan Delta Dunarii, pensiuni si hoteluri la preturi atractive!

Daca Vizitezi Roma, incepi de la Fontana Di Trevi, daca viziteazi Venetia, incepi din Piata San Marco…Daca doriti sa vizitati Delta Dunarii, va recomandam sa o faceti din centrul ei.

Aveti astfel posibilitatea de a vedea, cu adevarat, ce inseamna Delta. Aceasta este diferita de la zona la zona: padurea Letea sau Caraorman, Sulina cu varsarea Dunarii in mare, salba de lacuri dintre Crisan si Mila 23, cu vizitarea zonei Matita – Babina, excursia romantica la apus sau excursia in zona salbatica Obretin, Obretinciuc, Cuibul cu lebede sau spectaculoasa zona Erenciuc, manastirea Stipoc si multe altele. Va propunem si excursii pe ghioluri, japse, lacuri si canale greu accesibile, pentru a vedea ce inseamna cu adevarat Delta Dunarii, ce inseamna sa va doriti ca timpul sa stea in loc, sa spuneti „Mai vreau si iar mai vreau!”

Cum ajungem la Crisan Delta Dunarii?

Fiind situat in inima Deltei Dunarii, la Crisan se poate ajunge doar pe apa cu ambarcatiuni rapide (water taxi) cu plecare din Tulcea sau Murighiol (in ambele localitati exista parcare pazita), durata 1 h. Tarifele pornesc de la 15 euro/ pers pentru cursele organizate la ore fixe si de la 100 euro/ ambarcatiune, cursa privata, organizata indiferent de ora de plecare. Exista si transport public cu navele de pasageri cu plecare zilnica din Tulcea la ora 13.30 si plecare din Crisan la ora 08.00, durata transfer 3 h, tarif 13 euro/ pers.

CELE MAI BUNE CONDITII DE CAZARE DIN CRISAN DELTA DUNARII

Va propunem doar locatii turistice atent selectate, care garanteaza atat rezervarea, cat si conditiile de cazare sau serviciile turistice prezentate, precum si cel mai mic tarif. Alegeti unul din pachetele de cazare pensiuni Crisan, hoteluri Crisan, all inclusive Crisan.

Galerie Foto Crisan – Delta Dunarii

Oferte in Delta cu Tichete de Vacanta