Transport in Delta Dunarii cu barci moderne

Transport in Delta Dunarii, organizat pe categorii, în functie de preferințe: curse regulate, curse speciale, tarife închirieri ambarcațiuni, transport aerian si terestru în Delta Dunării. Posibilitatile de transport in Delta Dunării sunt disponibile oricand cu exceptia perioadelor de inghet. Cursele de transferuri pe apă clasice: Tulcea – Sulina, Tulcea – Sf. Gheorghe, Tulcea – Periprava. Cursele rapide regulate: Tulcea – Maliuc – Gorgova – Crisan, Tulcea – Sulina, Tulcea – Mila 23, Mahmudia – Sf. Gheorghe, Murighiol – Sf. Gheorghe, Tulcea – Chilia (Periprava), Tulcea – Sf. Gheorghe.
Achzitioneaza-ti on-line din timp bilete pentru un transport in Delta Dunarii. Rapid, Simplu, Eficient !

Transport în Delta Dunării

Transfer Tulcea - Crisan

Transfer Tulcea – Crisan

Transferul catre localitatea Crisan din Delta Dunarii se realizeaza cu nave sau ambarcatiuni rapide, doar pe apa, din Tulcea sau Murighiol.

Vezi tarife

Curse regulate in Delta

Curse regulate in Delta

Transferul prin curse regulate in Delta Dunarii se organizeaza la ore fixe cu plecare din Tulcea sau Murighiol cu ambarcatiuni sigure, confortabile, echipate pentru ploaie sau furtuna.

Vezi tarife

Curse speciale in Delta

Curse speciale in Delta

Orele de transfer pentru aceste curse in Delta vor fi stabilite de comun acord, in functie de preferintele turistilor si disponibilitatea ambarcatiunilor.

Vezi tarife

Tarife inchiriere ambarcatiuni

Tarife inchiriere ambarcatiuni

Pentru transferuri in Delta Dunarii, excursii, partide de pescuit sau sporturi nautice practicam urmatoarele tarife, aplicabile in functie de varianta care va avantajeaza.

Vezi tarife

Transport aerian / terestru

Transport aerian / terestru

Modalitati de a ajunge in Tulcea sau Murighiol.
Putem asigura transportul si din alte localitati din Romania.

Vezi tarife

Oferte in Delta cu Tichete de Vacanta