Transport aerian – terestru in Delta Dunarii

Modalitati de a ajunge in Tulcea / Murighiol

Transport in Delta Dunarii


Transport in Delta: Bucuresti – Tulcea / Murighiol

 • autoturismul pus la dispozitie de catre hotel, aproximativ 300 km, durata 3-4 ore – cost in functie de autoturismul solicitat: 150 – 200 euro + TVA;
 • avionul / elicopterul, cursa speciala (charter) Otopeni/Baneasa – Kogalniceanu (Tulcea) – cost in functie de numarul de persoane si tipul aeronavei;
 • cursele de linie Bucuresti – Tulcea
 • mijloace proprii de transport pe traseul: Bucuresti – autostrada Soarelui – km 104 (indicator Drajna, Slobozia), Slobozia.

Din Slobozia se urmaresc indicatoarele de Harsova – Constanta (atentie! nu se face stanga catre Braila). La iesire din Harsova se urmeaza drumul inainte si nu cel din dreapta catre Constanta. Se urmareste acest drum principal pana la intrarea in orasul Tulcea.
Pentru Hotel Delta – continuati pe banda inainte (strada Babadag). Urmariti aceasta strada pana ajungeti la capatul ei (Hotel Egreta) in fata, unde veti vira la stanga catre Hotel Delta 4* (langa sensul giratoriu).

Pentru Murighiol, la intrare in Tulcea (imediat dupa LukOil) se face dreapta pana se termina drumul, apoi stanga, iar in primul sens giratoriu – dreapta, urmand drumul de Murighiol – Dunavat. La iesire din Murighiol catre Dunavat, la aproximativ 1,5 km urmariti indicatorul debarcader (primul drum asfaltat in partea stanga). La primele asezari intalnite (PECO) intrebam de societatea Delta CONS (parcarea Delta CONS).


Transport in Delta: Constanta – Tulcea / Murighiol

 • autoturismul pus la dispozitie de catre hotel, aproximativ 150 km, durata 2 h – cost in functie de autoturismul solicitat: 100 – 150 euro + TVA;
 • avionul / elicopterul, cursa speciala Constanta – Crisan (Tulcea) – cost in functie de numarul de persoane si tipul aeronavei;
 • cursele de linie Constanta – Tulcea
 • mijloace proprii de transport pe traseul: Constanta Ovidiu Baia Babadag Tulcea.
  Accesul catre Tulcea din Constanta se face de la iesirea catre Ovidiu, urmarind localitatile principale – Baia, Babadag, Mihail Kogalniceanu si destinatia finala, Tulcea.

Pentru Tulcea – Hotel Delta 4* continuati pe banda inainte (strada Babadag). Urmariti aceasta strada pana ajungeti la capatul ei (Hotel Egreta) in fata, unde veti vira la stanga catre Hotel Delta 4* (langa sensul giratoriu).

Pentru Murighiol, la intrare in Tulcea (imediat dupa LukOil) virati dreapta pana se termina drumul apoi stanga, iar in primul sens giratoriu – dreapta, urmarind drumul spre Murighiol – Dunavat. La iesire din Murighiol catre Dunavat, la aproximativ 1,5 km urmariti indicatorul debarcader (primul drum asfaltat in partea stanga). La primele asezari intalnite (ECO) intrebam de societatea Delta CONS (parcarea Delta CONS).


Pentru transportul cu microbuzul aveti la dispozitie urmatoarele rute

 • Bucuresti – Tulcea 90 lei
 • Plecare din Bucuresti, statia Autogara Augustina, de luni pana duminica de la: 07:00, 09:00, 11:00, 12:30, 16:00, 17:30, 19:00 si de luni pana sambata se poate pleca si cu microbuzul de 14:00.
  Pentru retur, din Tulcea, statia Autogara Conex Trans, se poate opta pentru unul dintre microbuzele ce pleaca de luni pana duminica la orele: 11:30, 13:30, 15:30, 17:00, 20:30, 22:00, 23:30 si, de luni pana sambata, la 18:30.

 • Tulcea – Jurilovca 11 lei
 • Plecarea din Tulcea Jurilovca, de luni pana duminica la ora 11:30, din statia Autogara Conex Trans.
  Pentru intoarcere Jurilovca Tulcea, puteti opta pentru microbuzul de la ora 13:00, din statia Jurilovca.

La cerere se pot asigura: zboruri cu elicopterul deasupra Deltei, cu avioane usoare sau motodeltaplanuri. De asemenea, putem asigura transport si din alte localitati din Romania.

Oferte in Delta cu Tichete de Vacanta