Oferte Jurilovca – Delta Dunarii

Cazare
Excursii
Sejururi
Toate Excursiile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE
Toate Sejurile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE

Cazare Jurilovca

Cazare Jurilovca

Excursii din Jurilovca

Excursii din Jurilovca

Teambuilding in Jurilovca

Teambuilding in Jurilovca

Cere Oferta Delta

Cerere Oferta in Jurilovca
Jurilovca este situata in judetul Tulcea, pe malul lacului Razim

Jurilovca este cea mai mare comunitate de pescari din Delta Dunarii, centrul de colectare si prelucrare a pestelui, precum si un punct de atractie turistica. Localitatea este inconjurata de mai multe rezervatii naturale si lacuri, spre care pot fi organizate excursii pentru a fi vizitate in oricare zi a vacantei din Delta Dunarii.
Casele rusilor-lipoveni din localitate sunt o caracteristica specifica a Jurilovcai, fiind un element care atrage turisti curiosi din alte zone ale Romaniei sau din tari straine. Culorile fatadei sunt in general alb si albastru, iar acoperisul este facut din stuf. Frumusetea salbatica a acestor locuri este inca nealterata de industrie sau turism excesiv. Vizitati acum Jurilovca pentru a va bucura de un cadru natural idilic.

Obiective turistice din Jurilovca

Principalele puncte de interes turistic sunt: Gura Periboina, situata pe lacul Sinoe, este una din cele doua legaturi ale lagunelor cu Marea Neagra; Insula Bisericuta – o insula stancoasa, unde se gasesc urmele unui castru roman. Zona strict protejata a Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, vizitarea insulei este interzisa, dar poate fi admirata navigand in jurul ei; Capul Dolosman – un promontoriu stancos, este singura faleza stancoasa din zona litorala a Romaniei; Cetatea antica Argamum este prima asezare de tip urban de pe teritoriul Romaniei. Relicvele asezarii grecesti reprezinta o alta destinatie turistica, facand parte din porturile construite de greci la Marea Neagra, alaturi de Calatis, Tomis si Histria; Cetatea Heracleea, Enisala a fost ridicata de puterea imperiala bizantina si de cea genoveza, avand rol militar defensiv de supraveghere a drumurilor pe uscat, dar mai ales pe apa; Gura Portitei – o fasie de nisip intre Marea Neagra si Lacul Golovita.

Centrul Ecomuzeal Delta Dunarii Tulcea-cel mai mare acvariu din S-E Europei unde veti face o prima cunostinta cu flora si fauna Deltei, dar si cu traditiile locului sau manastirile ortodoxe din nordul Dobrogei, Celic-Dere, Saon, Cocos, Valea Teilor sau Rezervatia Naturala Muntii Macinului.

Si daca alegeti cazare in Jurilovca, Delta Dunarii pentru minim 3 nopti nu ratati:

  • o excursie de o zi catre inima deltei, Crisan cu vizitarea padurii Letea sau Caraorman cu plecare din Murighiol
  • o excursie de o zi la Sf. Gheorghe pentru a descoperi cele mai salbatice plaje de pe litoralul Marii Negre cu plecare din Murighiol
  • o excursie de o zi la Gura Portitei
Cele mai bune conditii de cazare in Jurilovca

Unitatile de cazare din Jurilovca sunt construite intr-un stil traditional al localitatii – deseori in alb si albastru, cu elemente de decor specifice, pentru a va simti rupti din cadrul obisnuit. Pensiunile si complexul de cazare situate intr-un cadru deosebit din Jurilovca va vor surprinde prin calitatea serviciilor. Iar daca va doriti o experienta unica – optati pentru un hotel plutitor in Delta Dunarii.

In functie de ce preferinte aveti, consultati lista de pensiuni Jurilovca, oferte de cazare Jurilovca Delta Dunarii

Dorinta de a evada dintre peretii de sticla si beton, din ambuteiaje si claxoane; dorinta de a uita de telefoane mobile si internet – pentru cateva zile; dorinta de a nu mai vedea rapoarte, statistici, vanzari, bani si iar bani, planuri si tinte; dorinta de a nu va mai vedea colegii crispati, tristi si obositi.
DORINTA DE A VA INTOARCE LA NATURA – originea fiintei umane!

Va raspundem cu: AVENTURA! EXOTISM! RELAXARE!

Galerie Foto Jurilovca – Delta Dunarii

Oferte in Delta cu Tichete de Vacanta