Programe turistice in Delta Dunarii

ViziteazaDelta.ro va ofera programe turistice diversificate, pentru toate categoriile de varsta si pentru orice buzunar. Vei descoperi ce poti face Primavara, Vara sau Toamna in Delta intr-un sejur de 2, 3 sau 7 nopti in Delta, care sunt cele mai bune programe pentru Croaziere in Delta cu hotelurille plutitoare sau plimbarile cu vaporasul pe lacurile si canalele Deltei Dunarii, programe de Birdwatching, Pescuit sau petrecerea timpului in natura. Pentru mai multe detalii despre aceste programe turistice consultati oferta de mai jos.

ALEGE PROGRAMUL

Vara in Delta Dunarii

Vara in Delta

INFO GENERAL

Poti alege dintre diverse tipuri de pachete cu programe complete all inclusive sau cu demipensiune, cu activitati si excursii incluse de la 2 la 7 nopti.

Vezi toate programele

Toamna in Delta Dunarii

Toamna in Delta

INFO GENERAL

Programul „Toamna in Delta Dunarii e altceva” este recomandat pasionatilor de birdwatching, iubitorilor de natura sau fotografilor, care au ocazia de a suprinde imagini spectaculoase.

Vezi toate programele

Seniori in Delta Dunarii

Programe Seniori in Delta

INFO GENERAL

Orice senior care are timp trebuie sa se bucure de un circuit in Delta Dunarii. O excursie pe Dunare sau o croaziera pe hoteluri plutitoare, nu se uita la nicio varsta.

Vezi programul

ALEGE TIP ACTIVITATE

Croaziere in Delta Dunarii

Croaziere in Delta

INFO GENERAL

De la deschiderea pana la inchiderea sezonului in Delta Dunarii, organizam croaziere cu hoteluri plutitoare dar si plimbari cu vaporasul.

Vezi toate croazierele

Pescuit in Delta Dunarii

Pescuit in Delta

INFO GENERAL

Programul „Pescuit in inima Deltei” se adreseaza atat pescarilor profesionisti cat si celor amatori dornici de o partida de pescuit pe cinste.

Vezi toate ofertele

Birdwatchingin Delta Dunarii

Birdwatching in Delta

INFO GENERAL

Observarea pasarilor – Birdwatching, este o forma de turism recreativ, prin care se face cercetarea vietii si activitatii pasarilor in habitatul lor natural.

Vezi programul

Oferte in Delta cu Tichete de Vacanta