Oferte Team Building Delta Dunarii

Programe Team Building

Cateva detalii asupra structurii standard a programelor deja configurate si a elementelor esentiale si necesare unui team building de succes

Exemple Programe

Exemple de programe team building, cu link-uri catre descrierea completa de pe site-ul www.ViziteazaDelta.ro

Activitati Team building

Scurta prezentare, competente reprezentative, detalii organizatorice, competente si sisteme de corelatie cu activitatile.

De ce sa ne alegi

Stim ca succesul unui team building consta in crearea unei viziuni si practici comune in randul membrilor echipei.

In acelasi timp, am invatat ca facand lucrurile diferit, rata succesului unui team building, care sa aduca valoare atat companiei, cat si angajatilor este data de reusita crearii unor experiente si trairi intense, unice si memorabile!

Programele noastre imbina factori cheie, care isi propun inainte de toate, sa asigure o ruptura intre atmosfera biroului si cea pe care o vor gasi in locatiile noastre. La acest lucru contribuie locul de desfasurare, prin amplasarea intr-un cadru natural mirific, in inima Deltei, cu acces facil la toate punctele de interes din Delta Dunarii, precum si locatii atent selectate cu facilitati variate de recreere si divertisment.

In plus, experienta ne-a aratat ca facand lucrurile altfel, ghidati de perspectiva de a ne simti bine, fiind orientati spre relaxare, confort si divertisment, fiecare din programele propuse au marcat un real succes. La acesta au contribuit ceilalti 2 factori cheie:

VEZI BENEFICII COMPANIE

Echipa viziteazadelta.ro

Echipa Organizatoare

Cu experienta vasta in servicii de turism, resurse umane, psihologie si organizarea de evenimente similare

Activitati Teambuilding

Activitatile Propuse

Reprezinta o alternativa la programele clasice cu care suntem obisnuiti, intr-un cadru inegalabil ca frumusete

Viziunea de team building

Viziunea Noastra

Este de a crea experiente de neuitat pentru fiecare grup, in functie de caracteristicile sale unice!

Experiente ce vor transcede granitele legaturilor formale de birou, ce vor sparge barierele unor comunicari nepotrivite si vor duce relatiile la un alt nivel!

Experiente transformate in programe de team building de catre echipe multidisciplinare, supervizate de specialisti si desfasurate in locuri cu adevarat unice.

Activitatile propuse vizeaza dezvoltarea anumitor capacitati esentiale in orice companie, impreuna cu un set de abilitati interpersonale, importante pentru adaptarea in orice echipa de lucru. Aceste activitati sunt voit imbinate cu activitati de relaxare si divertisment pentru crearea unui ambient revigorant si in acelasi timp memorabil.

Alege viziteazaDelta.ro


ani de experienta


Locatii proprii in mijlocul Deltei


Peste 100,000 de clienti fericiti


Peste 60 de hoteluri in oferta


Transport asigurat la locatii cu barci proprii


Experiente inedite & amintiri unice

TESTIMONIALE

© Copyright ViziteazaDelta.ro. Toate drepturile rezervate. | Built by Lemar Artwork.