Excursie de 3 zile in zona de terasa a Deltei:
Murighiol – Mahmudia – Balteni

Descopera Romania frumoasa si autentica
Oferta 2 nopti 3 zile Delta Dunarii All Inclusive, cazare in zona de terasa a Deltei
Murighiol / Dunavat / Mahmudia / Balteni

„Oferta Sa Revin In Delta”

Suntem aici sa ne ocupam de tot pentru tine!
Se accepta plata cu orice tichete de vacanta, inclusiv vouchere mypal.travel sau plata in 6 sau 12 rate lunare cu card star emis de Banca Transilvania.

Rezervari Sigure, Verificate!
Pachete complete: transport pe apa, excursii in Delta, cazare la hoteluri si pensiuni din Delta verificate. Ne ocupam de tot pentru tine, pentru o excursie de vis in Delta!

Sejurul de 2 nopti si 3 zile in zona de terasa a Deltei se adreseaza celor care isi planifica o vacanta pe litoralul romanesc, bulgaresc sau grecesc sau pentru cei carora timpul nu le permite un sejur mai lung in aceasta destinatie de vis si doresc o excursie ieftina in Delta.

Tarife de la 144 euro / pers / sejur All Inclusive!

Oferta „Sa Revin in Delta” valabila in perioada 8 mai – 10 octombrie

*Valabil atat pentru turisti individuali cat si pentru grupuri!

Rezerva acum!

Recomandat pentru o evadare de 3 zile din stresul cotidian, pentru o petrecere cu prietenii, numai cu ei in mijlocul naturii, netulburati de nimeni, poate doar de susurul apei, de muzica pasarilor sau de clipocitul pestilor langa geamul camerei tale… sau pentru o prima incercare de a cunoaste acesta destinatie, Delta Dunarii, care te va determina sa spui Mai Vreu si iar Mai Vreau!

Program Orientativ

Ne indreptam catre Delta Dunarii!

– Accesul auto catre Delta Dunarii se face dinspre Constanta catre Ovidiu apoi urmam drumul spre Mihai Viteazu, Baia, Babadag, Enisala, Sarichioi, Sabangia, Agighiol, Valea Nucarilor, iazurile, Colina, Sarinasus, Plopu, Murighiol.
Distanta Constanta – Murighiol 144 km, timp estimat 2 h.
De aici ne putem indrepta catre Mahmudia (10 km de Murighiol), Balteni (16 km de Murighiol), Dunavatul de Jos (10 km de Murighiol), Jurilovaca sau Sarinasuf unde ne putem caza.

– Accesul auto catre Delta Dunarii dinspre Bucuresti, ne indreptam pe Autostrada Soarelui catre Constanta, iesim la Ovidiu si de acolo pe traseul mentionat mai sus.
Distanta Bucuresti – Murighiol 360 km, timp estimat 4 h.

– Accesul auto catre Delta Dunarii dinspre Moldova. Se trece cu Bac-ul la Galati ( din ora in ora) sau Braila ( la fiecare 30 min ) apoi urmam drumul spre Tulcea
Distanta Galati – Tulcea 80 Km, iar pana la Murighiol 120 km.
Distanta Braila – Tulcea 90 Km, iar pana la Murighiol 130 km.

Pe traseul de la Galati sau Braila catre Tulcea este recomandat a se face un mic ocol pentru a se vizita manastirile nord-dobrogene: Celic-Dere, Saon, Cocos sau manastirea de la Valea Teilor, in apropiere de Niculitel, precum si basilica de la Niculitel.
Pe traseu va recomandam sa opriti pentru a vizita cetatea Enisala care a fost construita in a doua jumatate a sec.XIV, cu scop militar, de catre negustorii genovezi, detinatori ai monopolului navigatiei in Marea Neagra si care ofera o priveliste superba asupra Deltei Dunarii si lacului Razem.
Alta recomandare este ca de la Agighiol sa continuati drumul spre Tulcea ( o abatere de aprox 50 km ) pentru a vizita Centrul Ecomuzeal Delta Dunarii ( cel mai mare acvariu din Europa de Est), unde veti face o prima cunostinta cu flora si fauna Deltei, dar si cu traditiile locului.
O oprire la Monumentul Independentei va va oferi o imagine spectaculoasa asupra Dunarii, Deltei si orasului Tulcea. Nu ar trebui ratata.
Alte atractii pe care le puteti vizita in zona: Muzeul de Arta, nava Muzeu Republica, muzeul de Etnografie si Arta Populara; lacasurile de cult: moscheea Azizie, templul Israelit; alte cladiri si locuri de neratat: teatrul “Jean Bart” sau faleza Dunarii.

Ne indreptam catre locul de cazare din Balteni / Mahmudia / Murighiol / Dunavat / Jurilovaca pe traseul Tulcea – Nufaru – Victoria – Baltenii de Sus – Bestebe – Mahmudia – Murighiol, traseu de 40 km care se strabat in aproximativ 40 min.

20.00 – 22.00 Cina optionala

O masa de peste cu un ghid local este recomandata a fi achizitionata pentru a afla despre ce putem face in zona, istoria, cultura, traditiile, gastronomia. Intre doua pahare cu rachie aflam despre povestile locului. Detaliile asupra locului unde se va servi cina le vom primi cu 24 h inainte de sejur.

08.00- 10.00 Mic dejun servit la locatie

Dupa micul dejun va propunem sa faceti o excursie in Delta. Va recomandam urmatoarele excursii:

Excursia in Delta organizata din Murighiol de 5 ore (11.00- 16.00), cu care veti ajunge in inima Deltei – Crisan, trecand prin zona de delta cuprinsa intre bratul Sf. Gheorghe si Bratul Sulina, servind o masa de peste in mijlocul deltei. Traseu Tur: Murighiol – Dunarea Veche – Uzlina – canal Uzlina – lac Isac – Isacova – canal Litcov – Lac Cuibul cu Lebede – canal Caraorman – lac Iacub – brat Sulina – Crisan . Traseu Retur: Crisan – canal Crisan Caraorman – Canal Ceamurlia -Garla Perivolovca – lac Pojarnia – lac Isaccel – canal Uzlina – Murighiol. Vezi Detalii.

Excursia din Murighiol de o zi cu vizitarea padurii Letea si a orasului Sulina.

Padurea Letea zona cu regim de protectie integrala – patrimoniu UNESCO, un peisaj de poveste, o padure ca in legendele cu zane, dar si satul traditional – locul in care timpul si ceasul s-au oprit acum cateva sute de ani… Mergand prin padure treci printr-o uluitoare schimbare de peisaj, de la padure subtropicala la desert in numai 200-300 de metri.
Sulina – vechiul Porto-Franco, fostul oras al marinarilor, aventurierilor, piratilor, al lucratorilor platiti in aur, al moravurilor usoare, dar si primul oras de pe continent unde se poate vorbi de conceptul Europei Unite.
Se pot vizita gurile de varsare ale Dunarii in Marea Neagra, cele trei faruri construite de-a lungul istoriei in mai putin de un secol – dovada a inaintarii uscatului spre mare, faleza orasului – loc de promenada cu un parfum aparte, Palatul Comisiei Europene a Dunarii, Catedrala Deltei – copie fidela a bisericii de la izvoarele Dunarii din Germania si a carei piatra de temelie a fost pusa in prezenta regelui Carol I, biserica greceasca zidita in anul 1868, purtand hramul Sf. Nicolae, unde poti vedea icoana Fecioarei Maria cu fata acoperita care este unicat in Europa. Nu putem pleca din Sulina fara o vizita pe plaja cu cel mai fin nisip de pe litoralul romanesc si o baie in apele Marii Negre. Vezi Detalii.

Pranz optional servit intr-o casa traditionala in satul Letea sau la un restaurant din Sulina.

Mic dejun

Va recomandam sa vizitati manastirile nord-dobrogene: Celic-Dere, Saon, Cocos, Valea Teilor si basilica de la Niculitel.

Cazari recomandate in zona Murighiol / Dunavat / Balteni / Mahmudia

Hotel Mon Jardin 4* – Mahmudia

Hotel Mon Jardin

Rezerva acum

de la 144
/ persoana / sejur

Hotel Wels 4* – Balteni

Hotel Wells Delta Dunarii

Rezerva acum

de la 139
/ persoana / sejur

Peninsula Resort 4* – Murighiol

Peninsula Resort - Delta Dunarii

Rezerva acum

de la 132
/ persoana / sejur

Pensiunea Delta Paradis 3* – Murighiol

Pensiunea Delta Paradis

Rezerva acum

de la 120
/ persoana / sejur

Alte hoteluri si pensiuni recomandate

Complexul Pestisorul si Pelicanul 4* – Dunavatul de Jos

Complexul Pestisorul si Pelicanul

Rezerva acum

Pret la cerere

Puflene Resort 4* – Murighiol

Puflene Resort

Rezerva acum

Pret la cerere

Casa Teo 4* – Mahmudia

Casa Teo

Rezerva acum

Pret la cerere

Pensiunea Beluga 4* – Murighiol

Pensiunea Beluga 4*

Rezerva acum

Pret la cerere

Vezi toate cazarile din Delta Dunarii!

Pentru alte destinatii din Delta Dunarii foloseste motorul de cautare de mai jos!
Alege destinatia dorita, data de intrare si data de iesire pentru un sejur in Delta Dunarii, numarul de camere si numarul de persoane si varsta copiilor. Apasa cauta hotel!

Cazare
Excursii
Sejururi
Toate Excursiile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE
Toate Sejurile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE

Sejururi si excursii in inima Deltei

Sejururi si excursii in zona de uscat a Deltei

Sejururi si excursii in zona de plaja a Deltei

Oferte in Delta cu Tichete de Vacanta