Oferte Dunavat – Delta Dunarii

Cazare
Excursii
Sejururi
Toate Excursiile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE
Toate Sejurile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE

Cazare Dunavatul de Jos

Cazare Dunavatul de Jos

Excursii din Crisan

Excursii din Dunavatul de Jos

Teambuilding in Crisan

Teambuilding in Dunavatul de Jos

Cere Oferta Delta

Cerere Oferta in Dunavatul de Jos
Dunavat – sat traditional pescaresc situat la marginea Deltei
cu un cupaj de traditii romano-ruso-ucrainiene

Dunavatul de Jos apartine comunei Murighiol. Satucul pescaresc cu locuitori de diferite etnii: romani, rusi si ucrainieni va fi destinatia perfecta in cazul in care va doriti o vacanta in liniste, inconjurati de natura neexplorata si localnici mereu cu zambetul pe buze. Dunavatul de Jos are avantajul ca este legat direct prin sosea de municipiul Tulcea, astfel este accesbil cu orice tip de transport. Este situat in zona de contact a horstului dobrogean, cu depresiunea deltaica a Ostrovului Dranov, in partea de nord-est a judetului Tulcea.
Mereu veti gasi in Dunavatul de jos localnici primitori, peisaje verzi si peste proaspat pentru un pranz pescaresc si o cina delicioasa. Sa nu uitam si de excursii catre Lacul Barcaz, plimbari prin Delta Dunarii si pescuit alaturi de pescari cu experienta de la care puteti invata la nesfarsit.

Pentru cazare in Dunavatul de Jos, Delta Dunarii aveti posibilitatea sa alegeti, atat dintre hotelurile de 4 stele, cat si dintre nenumaratele pensiuni de 3 si 4 margarete, multe dintre ele oferind piscina si excursii in Delta Dunarii cu plecare din Dunavat.

Obiective turistice

Principalele puncte de interes turistic din Dunavatul de Jos sunt: lacul Barcaz, lacul Soschi, ruinele oraselului antic roman Halmyris, fost port la bratul Sf. Gheorghe, ruinele unei basilici paleocrestine cu cripta pentru moaste de martiri, manastirea Halmyri. Spre Murighiol gasiti si mai multe lacuri, unele cu proprietati curative. Apa lacului Saratura I este cunoscuta datorita mineralizarii cu o medie de 6,7 g/l. Lacul Saratura III, cunoscut si sub numele lacul sarat a fost declarat rezervatie naturala de interes bioligic sau complexul limanelor Razim-Sinoe.

In drumul spre Dunavat, Delta Dunarii nu ratati:
Centrul Ecomuzeal Delta Dunarii Tulcea – cel mai mare acvariu din S-E Europei unde veti face o prima cunostinta cu flora si fauna Deltei, dar si cu traditiile locului;
Cetatea Enisala, manastirile ortodoxe din nordul Dobrogei, Celic-Dere, Saon, Cocos, Valea Teilor sau Rezervatia Naturala Muntii Macinului.

Si daca alegeti cazare in Dunavat Delta Dunarii pentru minim 3 nopti nu ratati printre altele:

  • o excursie de o zi catre inima deltei, Crisan cu vizitarea padurii Letea sau Caraorman
  • o excursie de o zi la Sf. Gheorghe pentru a descoperi cele mai salbatice plaje de pe litoralul Marii Negre
  • o excursie de o zi la Gura Portitei

In functie de preferinte, consultati lista de pensiuni si hoteluri Dunavat.

Cele mai bune conditii de cazare din Dunavat Delta Dunarii

Conditii de cazare pentru orice buzunar in Dunavatul de Jos – pensiuni, casute si hoteluri moderne sau traditionale. Rezervati acum cazare pentru o odihna adevarata, servicii de calitate si activitati grozave – toate ofertele de cazare in Dunavatul de Jos!

Dorinta de a evada dintre peretii de sticla si beton, din ambuteiaje si claxoane; dorinta de a uita de telefoane mobile si internet – pentru cateva zile; dorinta de a nu mai vedea rapoarte, statistici, vanzari, bani si iar bani, planuri si tinte; dorinta de a nu va mai vedea colegii crispati, tristi si obositi.
DORINTA DE A VA INTOARCE LA NATURA – originea fiintei umane!

Va raspundem cu: AVENTURA! EXOTISM! RELAXARE!

Galerie Foto Dunavat – Delta Dunarii

Oferte in Delta cu Tichete de Vacanta