Sfantu Gheorghe

Localitate situata intre tarmul de Est al lacului Razim si malul drept al bratului Sf. Gheorghe

Sfantu Gheorghe este o localitate unica din punct de vedere al turismului. Intalnim plaje unde pasarile exotice poposesc iar caii alearga liberi. Intalnim insula Sahalin in perimetrul careia sute de specii rare de pasari isi au adapostul. Mai vorbim despre canalul Erenciuc care este SINGURA rezevatie de arin negru a Europei? In zonele rurale turismul s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani, motiv pentru care a fost acceptat si adoptat atat de localinici cat si de pensiunile turistice din zona. Sfantul Gheorghe este alegerea ideala pentru cei care vor sa scape de stresul cotidian si sa aiba parte de toate minunatiile pe care natura le ofera.

Obiective turistice

Principalele puncte de interes turistic din Sfantul Gheorghe sunt: cetatea Histria, plaja salbatica cu nisipuri fine, Rezervatia Naturala Sacalin, lacurile Saratura I, II, III, refugiul Saraturile, refugiul Uzlina, ruinele Fortificatiei Romane – rezervatie arheologica.

Cele mai bune conditii de cazare in Sf. Gheorghe

Pensiuni Sfantu Gheorghe Delta cu piscina sau resorturi de lux. Va propunem doar locatii turistice atent selectate, care garanteaza atat rezervarea, cat si conditiile de cazare sau serviciile turistice prezentate. De asemenea, asiguram cel mai mic tarif. Selectati perioada dorita si consultati ofertele de cazare Sf Gheorghe.

 

Dorintei de a evada dintre peretii de sticla si beton, din ambuteiaje si claxoane; dorinta de a uita de telefoane mobile si internet – pentru cateva zile; dorintei de a nu mai vedea rapoarte, statistici, vanzari, bani si iar bani, planuri si tinte; dorintei de a nu va mai vedea colegii crispati,tristi si obositi.
DORINTEI DE A VA INTOARCE LA NATURA – originea fiintei umane!

Va raspundem cu: AVENTURA! EXOTISM! RELAXARE!

Galerie Foto Sf. Gheorghe – Delta Dunarii