Oferte Sfantu Gheorghe – Delta Dunarii

Cazare
Excursii
Sejururi
Toate Excursiile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE
Toate Sejurile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE

Cazare Crisan

Cazare Sfantul Gheorghe

Excursii din Crisan

Excursii din Sfantul Gheorghe

Teambuilding in Sfantul Gheorgh

Teambuilding in Sfantul Gheorghe

Cere Oferta Delta

Cerere Oferta in Sfantul Gheorghe
Localitate situata intre tarmul de Est al lacului Razim si malul drept al bratului Sf. Gheorghe

Sfantu Gheorghe, Delta Dunarii este o localitate unica din punct de vedere al turismului. Intalnim plaje unde pasarile exotice poposesc, iar caii alearga liberi. Intalnim insula Sahalin in perimetrul careia sute de specii rare de pasari isi au adapostul. Mai vorbim despre canalul Erenciuc care este singura rezevatie de arin negru a Europei, dar si zona in care se adaposteste vulturul codalb. Sfantul Gheorghe un traditional sat haholesc de la marginea Deltei Dunarii este alegerea ideala pentru cei care vor sa scape de stresul cotidian si sa aiba parte de toate minunatiile pe care natura si omul le ofera: plaje salbatice cu nisip fin, excursii romantice pe mare, la apus sau excursii pe lacurile si canalele din apropiere, renumita gastronomie haholeasca, oamenii locului.

Obiective turistice – Excursii organizate din Sf. Gheorghe

Principalele puncte de interes turistic din Sfantul Gheorghe sunt: plaja salbatica cu nisipuri fine, Rezervatia Naturala Sahalin, lacurile Saratura I, II, III, refugiul Saraturile, refugiul Uzlina, ruinele Fortificatiei Romane – rezervatie arheologica.
Excursie de o zi catre Crisan, inima Deltei cu vizitarea orasului Sulina sau excursia la insula Sahalin, excursia la padurea Caraorman sau la padurea Letea sunt doar cateva dintre excursiile pe care le puteti face daca va cazati la una din pensiunile din Sfantu Gheorghe.

Cum ajungem la Sfantu Gheorghe, Delta Dunarii?

Fiind situat la marginea Deltei Dunarii, la Sfantu Gheorghe se poate ajunge doar pe apa cu ambarcatiuni rapide (water taxi) cu plecare din Mahmudia sau Murighiol (in ambele localitati exista parcare pazita), durata 1 h. Tarifele pornesc de la 17 euro/ pers pentru cursele organizate la ore fixe si de la 120 euro/ ambarcatiune, cursa privata, organizata indiferent de ora de plecare.
Exista si transport public cu navele de pasageri cu plecare zilnica din Tulcea la ora 13.30 si plecare din Sf. Gheorghe la ora 07.00, durata transfer 5 h, tarif 13 euro/ pers.

Ce putem face in Sf Gheorghe ?
Top 10 atractii turistice in Delta Dunarii Sf Gheorghe!
  1. Plaja de la Sf Gheorghe, locul unde caii si egretele pasc in libertate.
  2. Plimbare prin satul pitoresc haholesc – Sfantu Gheorghe.
  3. Exscursia catre Crisan, inima Deltei Dunarii.
  4. Insula Sahalin, paradisul pasarilor marine.
  5. Excursia pe mare la apus.
  6. Plimbarea cu caiacele pe canalele din imprejurimi.
  7. Festivalul International de Film Independent „Anonimul”, organizat in luna august.
  8. Storceagul de sturion – preparat traditional haholesc pe care trebuie sa-l savurati neaparat.
  9. O bere servita la birdul din sat ascultand povestile localnicilor.
  10. Plaja – liniste, relaxare!
Cele mai bune conditii de cazare in Sf. Gheorghe

Pensiuni Sfantu Gheorghe Delta cu piscina sau resorturi de lux, campinguri sau case traditionale. Va propunem doar locatii turistice atent selectate, care garanteaza atat rezervarea, cat si conditiile de cazare sau serviciile turistice prezentate. De asemenea, asiguram cel mai bun tarif. Selectati perioada dorita si consultati ofertele de cazare Sf. Gheorghe.
Dorinta de a evada dintre peretii de sticla si beton, din ambuteiaje si claxoane; dorinta de a uita de telefoane mobile si internet – pentru cateva zile; dorinta de a nu mai vedea rapoarte, statistici, vanzari, bani si iar bani, planuri si tinte; dorinta de a nu va mai vedea colegii crispati, tristi si obositi.
DORINTA DE A VA INTOARCE LA NATURA – originea fiintei umane!

Va raspundem cu: AVENTURA! EXOTISM! RELAXARE!

Galerie Foto Sf. Gheorghe – Delta Dunarii

Oferte in Delta cu Tichete de Vacanta