Oferte Gura Portitei – Delta Dunarii

Cazare
Excursii
Sejururi
Toate Excursiile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE
Toate Sejurile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE
Satul de vacanta Gura Portitei ofera un cadru unicat

Gura Portitei: puteti inota in mare, iar la numai 50 de metri puteti pescui in lacul Razim. O localitate de cazare care sa va uimeasca prin privelisti unice si natura de vis. Luna august se transforma intr-un taram de basm, deoarece puteti inota printre licurici marini. Nu este de ratat plaja Gura Portitei – o fasie de pamant de-a lungul Marii Negre!

Obiective turistice din Gura Portitei

Gura Portitei este situata intr-un loc de poveste, pe de-o parte este Delta Dunarii, pe alta parte Marea Neagra. Aflata intre doua rezervatii naturale, care pot fi vizitate de turisti – Rezervatia Grindul Lupilor si Rezervatia Naturala Periteasca-Leahova, peisajele va vor impresiona la sigur. Vizitati si Rezervatia Naturala Padurea Babadag, Lacul Zmeica, Lacul Ceamurlia si alte atractii din zona. Descoperiti casele unice ale rusilor lipoveni din Jurilovca, capul Dolosman, Cetatea Heracleea si Cetatea Histria din apropierea statiunii.

Cele mai bune conditii de cazare in Gura Portitei

Profitati de cadrul natural rupt din paradis si cazati-va in Gura Portitei. Complexul de 3 stele va ofera un sir de facilitati si servicii, spatii pentru copii, piscina si inchirieri de transport acvatic. Puteti alege si cazare in Jurilovca pentru o varietate mai mare de structuri de cazare.

Dorinta de a evada dintre peretii de sticla si beton, din ambuteiaje si claxoane; dorinta de a uita de telefoane mobile si internet – pentru cateva zile; dorinta de a nu mai vedea rapoarte, statistici, vanzari, bani si iar bani, planuri si tinte; dorinta de a nu va mai vedea colegii crispati, tristi si obositi.
DORINTA DE A VA INTOARCE LA NATURA – originea fiintei umane!

Va raspundem cu: AVENTURA! EXOTISM! RELAXARE!

Galerie Foto Gura Portiteti- Delta Dunarii

Oferte in Delta cu Tichete de Vacanta