Tulcea

Judetul Tulcea este situat in extremitatea de Est – Sud Est a Romaniei, in partea central-nordica a Dobrogei, la gurile Dunarii!

Aici, Dunarea – marele fluviu al batranei Europe, intalneste marea si formeaza o forma de relief unica in Europa: Delta Dunarii. Tulcea se invecineaza pe de o parte cu cel mai tanar pamant al Europei – Delta Dunarii pe de alta parte cu unii dintre cei mai vechi munti ai Planetei (Macin, masivul hercinic cu varsta de aproximativ 400 milioane de ani).
Tulcea este unul dintre cele trei orase construite pe 7 coline, pe langa Roma si Iasi. Malul pare o dubla poarta. Portul este cel care asigura intrarea in minunatele cai acvatice ale deltei, tot el fiind cel care ofera prima treapta de pamant ferm celor care coboara de pe nave. Bogata biodiversitate si, totodata, importante resurse naturale au atras turistii pe aceste locuri parca rupte din povesti. Versantii celor sapte coline pe care s-a ridicat orasul Tulcea au configuratia unui amfiteatru natural, cu deschidere spre Dunare.
Tulcea inseamna pentru cei mai multi Delta Dunarii, si pe buna dreptate, este un loc unic, nu doar in tara sau pe continent, ci chiar in lume. Pentru un sejur minunata in acest oras deltaic consultati oferta noastra de cazare: pensiuni Tulcea, hoteluri Tulcea, cazare Tulcea faleza.

Obiective turistice

Se pot vizita muzeele: muzeul de Arta, nava Muzeu Republica, muzeul de Etnografie si Arta Populara; lacasurile de cult: moscheea Azizie, templul Israelit; alte cladiri si locuri: teatrul “Jean Bart”, monumentul Independentei, acvariul Delta Dunarii (cel mai mare acvariu din Europa de Est) sau faleza; parcuri: parcul Personalitatilor, parcul Albatros, oraselul Copiilor sau parcul “Carol”. Aveti toate motivele sa vizitati Tulcea Delta Dunarii!

Cele mai bune conditii de cazare din Tulcea

Va propunem doar locatii turistice atent selectate, care garanteaza atat rezervarea, cat si conditiile de cazare sau serviciile turistice prezentate, precum si cel mai mic tarif. Alegeti unul din pachetele de cazare pensiuni Tulcea, hoteluri Tulcea, cazare ieftina in Tulcea.

Va raspundem cu: AVENTURA! EXOTISM! RELAXARE!

Dorintei de a evada dintre peretii de sticla si beton, din ambuteiaje si claxoane; dorintei de a uita de telefoane mobile si internet – pentru cateva zile; dorintei de a uita de rapoarte, statistici, vanzari, bani si iar bani, planuri si tinte; dorintei de a nu va mai vedea colegii crispati, tristi si obositi,
DORINTEI DE A VA INTOARCE LA NATURA – originea fiintei umane !
Haideti in Tulcea Delta Dunarii!

Galerie Foto Tulcea- Delta Dunarii