Oferte Tulcea – Delta Dunarii

Cazare
Excursii
Sejururi
Toate Excursiile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE
Toate Sejurile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE

Cazare Tulcea

Cazare Tulcea

Excursii din Tulcea

Excursii din Tulcea

Teambuilding in Tulcea

Teambuilding in Tulcea

Cere Oferta Delta

Cerere Oferta in Tulcea
Tulcea – poarta Deltei Dunarii

Principalul punct de plecare catre mirifica Delta Dunarii

De aici din Tulcea, Dunarea intalneste marea si formeaza o forma de relief unica in Europa – Delta Dunarii. Tulcea se invecineaza pe de o parte cu cel mai tanar pamant al Europei – Delta Dunarii si pe de alta parte cu unii dintre cei mai vechi munti ai Planetei – Muntii Macinului, cu varsta de aproximativ 400 milioane de ani.
Tulcea este unul dintre cele trei orase construite pe 7 coline, pe langa Roma si Iasi. Malul sau pare o dubla poarta. Portul este cel care asigura intrarea in minunatele cai acvatice ale Deltei, tot el fiind cel care ofera prima treapta de pamant ferm celor care coboara de pe nave. Versantii celor sapte coline pe care s-a ridicat orasul Tulcea au configuratia unui amfiteatru natural, cu deschidere spre Dunare.
Tulcea inseamna principalul punct de plecare catre Delta Dunarii – un loc unic, nu doar in tara sau pe continent, ci chiar in lume.
Este recomandat sa fie vizitat de cei care doresc sa faca o scurta excursie de o zi sau de o jumatate de zi in Delta Dunarii, faleza Tulcea fiind principalul punct de plecare pentru aceste excursii.
Hotelurile si pensiunile din Tulcea ofera conditii ideale de cazare de 3 si 4 stele, oferind un raport calitate pret foarte bun.
Pentru un sejur minunat in acest oras deltaic consultati oferta noastra de cazare: pensiuni Tulcea, hoteluri Tulcea, cazare Tulcea faleza.

Ce putem face in Tulcea?
Top 10 atractii turistice in Delta Dunarii Tulcea! Obiective Turistice

Daca tot ajungeti la Tulcea este pacat sa nu va rezervati minim 2 nopti de cazare, alaturi de o excursie obligatorie in Delta. Va recomandam sa vizitati:

  1. Centrul Ecomuzeal Delta Dunarii – cel mai mare acvariu din S-E Europei unde veti face o prima cunostinta cu flora si fauna Deltei, dar si cu traditiile locului.
  2. Faleza Dunarii – una dintre cele mai frumoase faleze pe care le intalneste batranul fluviu, loc de promenada si relaxare pentru tulceni si turisti.
  3. Monumentul Independentei – recomandat a fi vizitat la apus, ofera o imagine superba asupra Dunarii si a orasului.
  4. O excursie la Cetatea Enisala (40 km) sau o vizita la Valea Teilor.
  5. Muzeul de Arta, nava Muzeu Republica, muzeul de Etnografie si Arta Populara; lacasurile de cult: moscheea Azizie, templul Israelit; alte cladiri si locuri: teatrul “Jean Bart” sunt alte obiective turistice din Tulcea care ar trebui vizitate.
  6. Excursie de 3-4 ore in Delta in zona cuprinsa intre bratul Sulina si Bratul Chilia.
  7. Excursie de o zi in Delta Dunarii, un adevarat tur al Deltei cu masa traditionala servita in inima Deltei.
  8. Excursie de 5-6 ore in Delta cu oprire si masa la colibe pescaresti.
  9. O vizita la manastirile din Nordul Dobrogei – Celic, Saon, Cocos.
  10. O plimbare in muntii Macinului, cei mai vechi munti ai Romaniei.

Aveti toate motivele sa vizitati Tulcea Delta Dunarii!

Galerie Foto Tulcea – Delta Dunarii

Oferte in Delta cu Tichete de Vacanta