Transfer Tulcea – Crisan

Transferul catre localitatea Crisan din Delta Dunarii se realizeaza pe apa cu nave sau ambarcatiuni rapide din Tulcea sau Murighiol. Veti avea parte de o calatorie superba, in Inima Deltei, pe canale si lacuri, si va veti bucura de o multime de peisaje superbe.

Se poate ajunge de la Tulcea la Crisan, fie cu navele clasice de pasageri (navele de linie care circula in Delta, durata aproximativa – 2,5 h, tarif aproximativ 30-35 lei / persoana, ora de plecare din Tulcea: zilnic 13.30, ora de plecare din Crisan: zilnic 07.30), fie cu ambarcatiuni rapide (durata aproximativa – 1 h, atat pentru cursele speciale cat si pentru cursele regulate).

Daca alegem transferul cu ambarcatiuni rapide pe ruta Tulcea – Crisan (transfer recomandat) putem opta pentru cursele regulate (tarif aproximativ 70 lei / persoana, programul zilnic al curselor Tulcea – Crisan il vedeti in momentul introducerii datelor de plecare in motorul de rezervare sau pentru cursele speciale, water taxi pentru Delta Dunarii – inchiriere ambarcatiune/barca pentru transport in Delta pe ruta Tulcea – Crisan (in functie de tipul de ambarcatiune inchiriat, traseul ales si numarul de persoane).

Avantajul curselor speciale este ca tu vei stabili ora de plecare/sosire, iar barca va fi doar pentru tine si partenerii tai de calatorie.

De asemenea, poti transforma acest transfer intr-o excursie cu adevarat impresionanta prin zona cuprinsa intre bratul Chilia si bratul Sulina pe traseul Tulcea -> canalul 36 -> canalul Sireasa -> garla Sontea -> lacul Nebunu -> lacul Baclanesti -> lacul Fortuna -> canalul Olguta -> Mila 23 -> Dunarea Veche -> Lebada -> Crisan;


Transfer barca Tulcea - Crisan

Oferte in Delta cu Tichete de Vacanta