Transfer Tulcea – Crisan

Transferul catre Crisan, localitatea din inima Deltei Dunarii se realizeaza pe apa cu nave sau ambarcatiuni rapide, echipate pentru ploaie, sigure din Tulcea sau Murighiol.

Transfer Tulcea – Crisan. Curse rapide in Delta Dunarii. Transport in Delta

Traseul din Tulcea se realizeaza pe Dunare, pe bratul Sulina, unde veti intalni urmatoarele localitati: Tulcea-Partizani-Vulturu-Maliuc-Gorgova-Crisan
Transportul in Delta catre Crisan  dureaza1 h cu ambarcatiuni rapide cu plecare de pe faleza Dunarii, zilnic din doua in doua ore. Cost 15 euro per persoana.
Important deaorece locurile in ambarcatiuni, dar si ambarcatiunile sunt limitate, va recomandam sa faceti rezervare pentru transfer din momentul in care va rezervati cazarea.
Programul curselor rapide Tulcea – Crisan
Ore de plecare din Tulcea 08.00, 10.00, 12.00, 16.00, 18.30 – faleza, Casa Sindicatelor.
Ore de plecare din Crisan 07.15, 10.30, 12.30, 16.30 – de la pensiune / hotel.

  • Locurile in ambarcatiunile pentru transport in delta sunt limitate motiv pentru care va recomandam sa achizitionati biletele din timp. Pentru bilete achizitionate cu minim 24 h inainte, va recomandam sa verificati disponibilitatea la telefon 0374 824 900.
  • Ambarcatiunile pleaca la ore fixe. In cazul in care veti intarzia este necesar achizitionarea unui alt bilet pentru o alta cursa (daca exista disponibilitate) sau, pentru transfer la alta ora, va trebui sa achitati costul unei curse speciale.
  • Imbarcarea se face cu 15 minute inainte de plecare.
  • In pretul biletului sunt incluse TVA si bagaje de maxim 20 Kg. Bagajele suplimentare si platesc in functie de greutate si volum.

Pentru familii sau grupuri puteti inchiria o ambarcatiune  de 1-6 pers sau 1-11 persoane pentru un transfer privat. Cost  120 euro – 200 euro / ambarcatiune.
Rezerva ambarcatiune pentru transfer privat Tulcea – Crisan. Click aici!
Pentru a transforma transferul catre Crisan intr-o excursie cu adevarat impresionanta pe lacuri si canale, va recomandam sa alegeti transferul din Murighiol (exista parcare pazita, cost 10-20 lei per autoturism per zi). De la Tulcea pana la Murighiol sunt aprox 40 de km, iar drumul este foarte bun.
Alege transferul pe apa catre Crisan din Murighiol. Click aici!
Pentru un transfer ieftin catre Crisan puteti opta pentru cursele cu nave clasice de pasageri care circula in Delta, durata aproximativa – 2,5 h – 3,5 h. Nu necesita rezervare prealabila, biletele se pot procura cu 1 h inainte.
Tarif aproximativ 40 de lei / persoana
Ora de plecare din Tulcea: zilnic 13.30, faleza din Tulcea.
Ora de plecare din Crisan: zilnic 07.30, ponton Navrom, Crisan.

Cum ajungem la Tulcea, Delta Dunarii ?

Accesul auto catre Delta Dunarii se face dinspre Constanta catre Ovidiu apoi urmam drumul spre Mihai Viteazu, Baia, Babadag, Enisala, Sarichioi, Sabangia, Agighiol, Valea Nucarilor, iazurile, Colina, Sarinasus, Plopu, Murighiol.
Distanta Constanta – Murighiol 144 km, timp estimat 2 h.
De aici ne putem indrepta catre Mahmudia (10 km de Murighiol), Balteni (16 km de Murighiol), Dunavatul de Jos (10 km de Murighiol), Jurilovaca sau Sarinasuf unde ne putem caza.

Accesul auto catre Delta Dunarii dinspre Bucuresti, ne indreptam pe Autostrada Soarelui catre Constanta, iesim la Ovidiu si de acolo pe traseul mentionat mai sus.
Distanta Bucuresti – Murighiol 360 km, timp estimat 4 h.

Accesul auto catre Delta Dunarii dinspre Moldova. Se trece cu Bac-ul la Galati ( din ora in ora) sau Braila ( la fiecare 30 min ) apoi urmam drumul spre Tulcea
Distanta Galati – Tulcea 80 Km.
Distanta Braila – Tulcea 90 Km.
Pe traseul de la Galati sau Braila catre Tulcea este recomandat a se face un mic ocol pentru a se vizita manastirile nord-dobrogene: Celic-Dere, Saon, Cocos sau manastirea de la Valea Teilor, in apropiere de Niculitel, precum si basilica de la Niculitel.

Cele mai importante obiective turistice din Tulcea

Daca tot ajungeti la Tulcea, nu ratati Centrul Ecomuzeal Delta Dunarii (cel mai mare acvariu din Europa de Est), unde veti face cunostinta cu flora si fauna Deltei, dar si cu traditiile locului.
Alte atractii pe care le puteti vizita in Tulcea: Muzeul de Arta, nava Muzeu Republica, muzeul de Etnografie si Arta Populara; lacasurile de cult: moscheea Azizie, templul Israelit; alte cladiri si locuri de neratat: teatrul Jean Bart sau Monumentul Independentei care va va oferi o imagine spectaculoasa asupra Dunarii, Deltei si orasului Tulcea. Nu ar trebui ratata.
De la Tulcea va recomandam sa mergeti in Enisala pentru a vizita cetatea Enisala care a fost construita in a doua jumatate a sec.XIV, cu scop militar, de catre negustorii genovezi, detinatori ai monopolului navigatiei in Marea Neagra si care ofera o priveliste superba asupra Deltei Dunarii si lacului Razem.
Traseu: Tulcea – Agighiol- Iazurile – Colina – Sarinasuf – Enisala, distanta 29 km, timp estimat 30 min.


Oferte in Delta cu Tichete de Vacanta