Murighiol

Localitate situata intre tarmul de Est al lacului Razim si malul drept al bratului Sf. Gheorghe

Comuna cu cel mai intins teritoriu din Romania – Murighiol este una dintre cele mai populare destinatii din Delta Dunarii. Acest lucru a fost influentat de faptului ca in Murighiol gasiti multe oferte de cazare, pensiuni de top si un sir de atractii turistice pentru excursii de o zi.

Denumirea localitatii provine din limba turca (mourighiol insemnand lac violet). Aceasta se datoreaza reflexiilor liliachii ale apei din ghiolul din apropierea comunei. Reflexele de soare si apusurile colorate din Delta vor deveni punctul culminant al unei zile reusite. Un sir de lacuri din jurul localitatii – bratul Sfantul Gheorghe si lacurile Razim, Murighiol, Saraturii, Belbugeac si altele creeaza peisaje unice pentru un sejur memorabil in Delta Dunarii. O odihna in sanul naturii, cu activitati distractive si aventuri in fiecare zi va este garantata!
Varietatea de pensiuni si oferte de cazare vor fi pe placul tuturor, iar programele personalizate de la Eden Travel nu va vor lasa sa va plictisiti in Delta Dunarii.

 

Explorati atractiile unice ale Deltei cu plecare din Murighiol!

Obiective turistice

Principalele puncte de interes turistic din Delta Dunarii Murighiol: lacul Murighiol, ruinele oraselului antic roman Halmyris, fost port la bratul Sf. Gheorghe, ruinele unei basilici paleocrestine cu cripta pentru moaste de martiri, manastirea Halmyri, lacurile rezervatii naturale: lacurile Saratura I, II si III, adapostesc namoluri negre sapropelice cu calitati terapeutice. Apa lacului Saratura I este cunoscuta datorita mineralizarii cu o medie de 6,7 g/l. Lacul Saratura III, cunoscut si sub numele Lacul Sarat a fost declarat rezervatie naturala de interes bioligic sau complexul limanelor Razim-Sinoe; In functie de ce zone doriti sa vizitati, consultati lista de pensiuni Murighiol.

Cele mai bune conditii de cazare din Murighiol

Gasiti cazare diversa in Murighiol – pensiuni superbe, locatii de 4 stele, hoteluri plutitoare, vile, resort cu piscina si servicii de calitate. Asigurati-va o vacanta de vis fara a va face griji de cazare sau facilitati lipsa. Tarife avantajoase pentru orice unitate de cazare din Murighiol.
Va propunem doar locatii turistice atent selectate, care garanteaza atat rezervarea, cat si conditiile de cazare sau serviciile turistice prezentate, precum si cel mai mic tarif. Selectati perioada dorita si consultati ofertele de cazare Murighiol.

 

Dorintei de a evada dintre peretii de sticla si beton, din ambuteiaje si claxoane; dorinta de a uita de telefoane mobile si internet – pentru cateva zile; dorintei de a nu mai vedea rapoarte, statistici, vanzari, bani si iar bani, planuri si tinte; dorintei de a nu va mai vedea colegii crispati,tristi si obositi.
DORINTEI DE A VA INTOARCE LA NATURA – originea fiintei umane!

Va raspundem cu: AVENTURA! EXOTISM! RELAXARE!

Galerie Foto Murighiol – Delta Dunarii