Oferte Sulina plaja – Delta Dunarii

Cazare
Excursii
Sejururi
Toate Excursiile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE
Toate Sejurile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE

Cazare Crisan

Cazare Sulina

Excursii din Crisan

Excursii din Sulina

Teambuilding in Sulina

Teambuilding in Sulina

Cere Oferta Delta

Cerere Oferta in Sulina
Sulina vechiul Porto-Franco, dar si locul unde Dunarea se varsa in Marea Neagra!

Orasul fostilor aventurieri, al piratilor sau al lucratorilor platiti in aur, Sulina inca mai pastreaza parfumul vechiului port distrus de comunisti, deoarece reprezenta un stindard al societatii capitaliste. La inceputul anilor 1900, Sulina devenea cel mai important port de la Marea Neagra si locul in care se poate vorbi pentru prima oara de conceptul unei Europe Unite. Cu 8 reprezentante consulare, zeci de companii de navigatie, 2 spitale moderne, telegraf, alimentare cu apa, iluminat public, 2 scoli romanesti, 2 scoli grecesti, o scoala germana, o scoala turca, un pension francez, Institutul de Marina Englez, teatru, 3 tipografii, 3 ziare locale, 2 cinematografe, cazino, Sulina cunostea o dezvoltare fulminanta. Marinari, comercianti si afaceristi din lumea intreaga se adunau aici ca sa puna lumea la cale.
Palatul administrativ al Comisiei Europene a Dunarii, catedrala Sf. Nicolae si Sf. Alexandru, construita la solicitarea expresa a regelui Carol I, copie fidela a bisericii catolice de la Izvoarele Dunarii, turnul de apa-construit cu sprijinul reginei Olandei sau farul din interiorul localitatii, Cimitirul Maritim – unicat in tara si chiar in Europa, cateva dintre principalele puncte de interes turistic din Sulina raman marturiile vremurilor de odinioara.
Orasul care se intinde de-a lungul Dunarii, nu este legat direct de reteaua de drumuri din Romania, accesul se poate face numai pe cale navigabila, fie pe Dunare, fie pe Marea Neagra.
Orasul Sulina este o alternativa a statiunilor de pe litoral, cand vine vorba de petrecerea vacantei. Turistii se bucura aici atat de Delta, cat si de cele mai virgine si linistite plaje de pe litoralul romanesc!

Cum ajungem la Sulina, Delta Dunarii?

Fiind situat la marginea Deltei Dunarii, la Sulina se poate ajunge doar pe apa cu ambarcatiuni rapide (water taxi) cu plecare din Tulcea sau Murighiol (in ambele localitati exista parcare pazita), durata 1,5 h. Tarifele pornesc de la 15 euro/ pers pentru cursele organizate la ore fixe si de la 120 euro/ ambarcatiune, cursa privata, organizata indiferent de ora de plecare. Exista si transport public cu navele de pasageri cu plecare zilnica din Tulcea la ora 13.30 si plecare din Sulina la ora 07.00, durata transfer 4,5 h, tarif 13 euro/ pers.

Excursii din Sulina!
O experienta dupa care vei spune „Mai vreau si iar mai vreau!”

Desi Sulina Delta Dunarii este cunoscuta mai mult ca destinatie de plaja decat ca destinatie de Delta poate fi locul de unde incep unele dintre cele mai frumoase calatorii in Delta Dunarii: spre padurea Letea, lacul Lumina, lacul Rosu si lacul Puiu.
In perioada sezonului (iulie – august), zilnic sunt organizate excursii pentru vizitarea gurii de varsare a Dunarii in Marea Neagra, padurea Letea, golful Musura, sau excursii romantice la apus pe mare. Pentru grupuri organizate, excursiile se pot face si in alte perioade!

Ce putem face in Sulina? Top 10 atractii turistice in Delta Dunarii Sulina!
  1. Plaja Sulina, plaja cu cel mai fin nisip de la malul Marii Negre
  2. Faleza din Sulina cu farmecul sau aparte care aminteste de fostul Porto-Franco, orasul aventurierilor, al piratilor, al lucratorilor platiti in aur.
  3. Golful Musura si plimbarea pe Marea Neagra.
  4. Cele 3 faruri din Sulina, dovada a inaintarii uscatului in mare.
  5. Cimitirul din Sulina, un altfel de Sapanta, locul unde sunt inmormantati pirati si membrii unor familii regale din Europa.
  6. Catedrala Sf. Nicolae din Sulina, copie fidela a bisericii de la izvoarele Dunarii si Palatul administrativ al Comisiei Europene a Dunarii, locul de unde a fost condusa la inceputuri Uniunea Europeana.
  7. Excursie la Padurea Letea. Cu barcile si apoi cu carutele trase de cai vei descoperi aceasta zona uimitoare care face parte din Patrimoniul UNESCO.
  8. Apus de soare in Golf.
  9. Petrecerile la foc de tabara pe plaja de la Sulina.
  10. Plimbarile cu bicicletele pe drumul care duce la Sf. Gheorghe.
Cele mai bune conditii de cazare in Sulina

Va propunem doar locatii turistice atent selectate, care garanteaza atat rezervarea, cat si conditiile de cazare si serviciile turistice prezentate,
precum si cel mai avantajos tarif.

Dorinta de a evada dintre peretii de sticla si beton, din ambuteiaje si claxoane; dorinta de a uita de telefoane mobile si internet – pentru cateva zile; dorinta de a nu mai vedea rapoarte, statistici, vanzari, bani si iar bani, planuri si tinte; dorinta de a nu va mai vedea colegii crispati, tristi si obositi.
DORINTA DE A VA INTOARCE LA NATURA – originea fiintei umane!

Va raspundem cu: AVENTURA! EXOTISM! RELAXARE!

Galerie Foto Sulina- Delta Dunarii

Oferte in Delta cu Tichete de Vacanta