Excursie de 2 zile la poarta Deltei – Tulcea

Descopera Romania frumoasa si autentica
Oferta 1 noapte 2 zile Delta Dunarii All Inclusive, cazare la Poarta Deltei Dunarii
Tulcea

„Oferta Sa Revin In Delta”

Suntem aici sa ne ocupam de tot pentru tine!
Se accepta plata cu orice tichete de vacanta, inclusiv vouchere mypal.travel sau plata in 6 sau 12 rate lunare cu card star emis de Banca Transilvania.

Rezervari Sigure, Verificate!
Pachete complete: transport pe apa, excursii in Delta, cazare la hoteluri si pensiuni din Delta verificate. Ne ocupam de tot pentru tine, pentru o excursie de vis in Delta!

Sejurul de 1 noapte si 2 zile la Poarta Deltei, se adreseaza celor care isi planifica o vacanta pe litoralul romanesc, bulgaresc sau grecesc sau pentru cei carora timpul nu le permite un sejur mai lung in aceasta destinatie de vis si doresc o excursie ieftina in Delta.

Tarife de la 120 euro / pers / sejur!

Tarifele sunt exprimate in euro / persoana / sejur conform programului si includ: cazare – 1 noapte, 1 x mic dejun.

Pentru restul de servicii (mese si excursii in Delta Dunarii) veti gasi informatii in pagina hotelului ales.

Oferta Excursie la Poarta Deltei „Sa Revin in Delta” valabila in perioada 8 mai – 10 octombrie

*Valabil atat pentru turisti individuali cat si pentru grupuri!

Rezerva acum!

Recomandat pentru evadare de 2 zile din stresul cotidian, pentru o petrecere cu prietenii, numai cu ei in mijlocul naturii, netulburati de nimeni, poate doar de susurul apei, de muzica pasarilor sau de clipocitul pestilor langa geamul camerei tale…, sau pentru o prima incercare de a cunoaste acesta destinatie, Delta Dunarii care te va determina sa spui Mai Vreu si iar Mai Vreau!

Program Orientativ

Ne indreptam catre Delta Dunarii!

– Accesul auto catre Delta Dunarii se face dinspre Constanta catre Ovidiu apoi urmam drumul spre Mihai Viteazu, Baia, Babadag, Mihail Kogalniceanu, Tulcea.
Distanta Constanta – Tulcea 120 km, timp estimat 1h 30 min.
De aici ne putem indrepta catre Mahmudia (10 km de Murighiol), Balteni (16 km de Murighiol), Dunavatul de Jos (10 km de Murighiol), Jurilovaca sau Sarinasuf unde ne putem caza.

– Accesul auto catre Delta Dunarii dinspre Bucuresti, ne indreptam pe Autostrada Soarelui catre Constanta, iesim la Drajna – Slobozia – Tandarei – Harsova.
Distanta Bucuresti – Tulcea 281 km, timp estimat 3 h 30 min.

– Accesul auto catre Delta Dunarii dinspre Moldova. Se trece cu Bac-ul la Galati ( din ora in ora) sau Braila ( la fiecare 30 min ) apoi urmam drumul spre Tulcea.
Distanta Galati – Tulcea 80 Km.
Distanta Braila – Tulcea 90 Km.

Pe traseul de la Constanta, Bucuresti, Galati sau Braila catre Tulcea este recomandat a se face un mic ocol pentru a se vizita manastirile nord-dobrogene: Celic -Dere, Saon, Cocos sau manastirea de la Valea Teilor, in apropiere de Niculitel, precum si basilica de la Niculitel.

Cazare in Tulcea.
Daca ajungem pana la ora 16.00, putem face prima excursie in Delta Dunarii Vezi excursii organizate din Tulcea.

Spre seara va recomadam sa mergeti la Monumentul Independentei care va va oferi o imagine spectaculoasa asupra Dunarii, Deltei si orasului Tulcea. Nu ar trebui ratata.

O plimbare pe faleza municipiului si o cina servit la un restaurant de pe malul Dunarii, restaurantul Delta, Esplandada sau Fish Bar, pot incheia o seara perfecta.

08.00 – 10.00 Mic dejun servit la locatie

Dupa mic dejun va recomandam sa faceti o excursie de cateva ore in Delta Dunarii Vezi detalii excursii cu plecare din Tulcea.

Nu putem pleca din Tulcea fara o vizita la Centrul Ecomuzeal Delta Dunarii ( cel mai mare acvariu din Europa de Est), unde veti face cunostinta cu flora si fauna Deltei, dar si cu traditiile locului.

Alte atractii pe care le puteti vizita in Tulcea: Muzeul de Arta, nava Muzeu Republica, muzeul de Etnografie si Arta Populara; lacasurile de cult: moscheea Azizie, templul Israelit; alte cladiri si locuri de neratat: teatrul “Jean Bart” sau faleza Dunarii.

De la Tulcea va recomandam sa mergeti in Enisala pentru a vizita cetatea Enisala care a fost construita in a doua jumatate a sec.XIV, cu scop militar, de catre negustorii genovezi, detinatori ai monopolului navigatiei in Marea Neagra si care ofera o priveliste superba asupra Deltei Dunarii si lacului Razem.
Traseu: Tulcea – Agighiol- Iazurile – Colina – Sarinasuf – Enisala, 29 km, timp estimat 30 min.

Cazari recomandate in Tulcea

Hotel Delta 3*

Hotel Delta

Rezerva acum

de la 123
/ persoana / sejur

Hotel Delta 4*

Hotel Delta

Rezerva acum

de la 139
/ persoana / sejur

Hotel Esplanada 4*

Hotel Esplanada

Rezerva acum

de la 45.5
/ persoana / sejur

Hotel Insula 3*

Hotel Insula

Rezerva acum

de la 120
/ persoana / sejur

Vezi toate cazarile din Tulcea!

Pentru alte destinatii din Delta Dunarii foloseste motorul de cautare de mai jos!
Alege destinatia dorita, data de intrare si data de iesire pentru un sejur in Delta Dunarii, numarul de camere si numarul de persoane si varsta copiilor. Apasa cauta hotel!

Cazare
Excursii
Sejururi
Toate Excursiile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE
Toate Sejurile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE

Sejururi si excursii in inima Deltei

Sejururi si excursii in zona de uscat a Deltei

Sejururi si excursii in zona de plaja a Deltei

Oferte in Delta cu Tichete de Vacanta