Croaziere in Delta Dunarii

De la deschiderea pana la inchiderea sezonului in Delta Dunarii, organizam orice tip de croaziere, de la cele cu hoteluri plutitoare pana la simple plimbari cu vaporasul. Avem programe foarte diversificate pentru orice buget si pentru orice exigente: Primavara in Delta, Vara in Delta, Toamna in Delta dar si multe altele, oferim servicii turistice complete pentru a va bucura de cea mai mare biodiversitate a Romaniei. Oferiti-va o experienta de neuitat intr-o croaziera in Delta Dunarii, intr-un hotel plutitor de 5 stele. Va invitam sa exploram impreuna oferta noastra de mai jos.

Propunere Programe

Croaziere de o zi in Delta Dunarii

Croaziere de o Zi

Daca timpul nu iti permite sau daca nu stii ce iti poate oferi Delta iti recomandam sa incerci o mica excursie catre inima Deltei care te va determina sa spui:
„Delta Dunarii e altceva, viitoarea mea vacanta va fi acolo!”

Vezi croaziere

Croaziere cu hoteluri plutitoare in Delta Dunarii

Croaziere cu hoteluri plutitoare

Petrece tu si prietenii tai 2 sau 3 nopti pe o croaziera in Delta Dunarii cu hoteluri plutitoare. Te vei simti liber, vei simti ca traiesti!

Vezi croaziere

Plimbari cu vaporasul in Delta Dunarii

Croaziere cu Vaporasul

Cu un buget mic puteti face o plimbare de cateva zile prin Delta Dunarii. Cu vaporasul! De la 2 la 8 persoane, inchiriati un vaporas unde veti fi si cazati. Bucurati-va de preparatele traditionale si pescuiti direct de la bord!

Vezi croaziere