Croaziere in Delta Dunarii, excursii cu vaporul

Cazare
Excursii
Sejururi
Toate Excursiile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE
Toate Sejurile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE

De la deschiderea pana la inchiderea sezonului in Delta Dunarii, organizam orice tip de croaziere, de la cele cu hoteluri plutitoare pana la simple plimbari cu vaporasul. Avem programe foarte diversificate pentru orice buget si pentru orice exigente: Primavara in Delta, Vara in Delta, Toamna in Delta dar si multe altele, oferim servicii turistice complete pentru a va bucura de cea mai mare biodiversitate a Romaniei. Oferiti-va o experienta de neuitat intr-o croaziera in Delta Dunarii, intr-un hotel plutitor de 5 stele. Va invitam sa exploram impreuna oferta noastra de mai jos.

Propunere Programe

Croaziere de o zi in Delta Dunarii

Croaziere de o Zi

Daca timpul nu iti permite sau daca nu stii ce iti poate oferi Delta iti recomandam sa incerci o mica excursie catre inima Deltei care te va determina sa spui:
„Delta Dunarii e altceva, viitoarea mea vacanta va fi acolo!”

Vezi croaziere

Croaziere cu hoteluri plutitoare in Delta Dunarii

Croaziere cu hoteluri plutitoare

Petrece tu si prietenii tai 2 sau 3 nopti pe o croaziera in Delta Dunarii cu hoteluri plutitoare. Te vei simti liber, vei simti ca traiesti!

Vezi croaziere

Plimbari cu vaporasul in Delta Dunarii

Croaziere cu Vaporasul

Cu un buget mic puteti face o plimbare de cateva zile prin Delta Dunarii cu vaporasul! De la 2 la 8 persoane, inchiriati un vaporas unde veti fi si cazati. Bucurati-va de preparatele traditionale si pescuiti direct de la bord!

Vezi croaziere

Descoperiti Delta Dunarii in cel mai bun mod posibil. Imbarcati-va pe un vas si faceti o croaziera in Delta Dunarii pentru a explora canalele inguste, vegetatia abundenta si fauna incredibila a Dunarii. Daca nu ati avut pana acum frumoasa ocazie de a vizita Delta Dunarii, acum este momentul sa va ganditi la un sejur de neuitat, in care sa vedeti cat de frumoasa este aceasta rezervatie. Nu ratati o croaziera in Delta Dunarii, pentru a simti energia Deltei si sa va reincarcati bateriile cu noi emotii si cu impresii unice.

Pe aceasta pagina puteti gasi mai multe oferte de croaziera in Delta Dunarii 2020. Aveti posibilitatea sa faceti alegerea perfecta in functie de preferintele, bugetul si posibilitatile dumneavoastra. Va propunem croaziere de o zi in Delta pentru o sedinta de relaxare de cateva ore, croaziere pe vaporas pentru a simti adevarata Delta sau croaziere pe un hotel plutitor, pentru o plimbare de neuitat pe valurile line ale Dunarii. Puteti alege programele de pe site-ul nostru sau va puteti personaliza un sejur, adaugand activitati si excursii care sa va permita sa va bucurati de o croaziera pe Delta Dunarii si sa cunoasteti mai multe despre flora, fauna Deltei, dar si traditiile specifice acestei regiuni din Romania.

Oferta variata pentru programele de croaziera sunt perfecte pentru aventurieri, pentru familii cu copii, tineri curiosi, turisti care doresc sa se relaxeze, sa pescuiasca, sa se delecteze cu preparate savuroase si sa guste din cel mai bun peste din Romania. Plimbandu-va cu o ambarcatiune in Delta Dunarii aveti posibilitatea sa opriti intr-un satuc pescaresc pentru a descoperi arhitectura, bucataria si zambetul rusilor lipoveni din Delta Dunarii. Ghidul dumneavoastra va va povesti despre pasarile si pestii din Delta, despre natura si frumusetea Deltei, despre satele pescaresti si despre obiceiurile celor de aici.

Murumurul apei de pe canale si cantecul pasarilor va va insoti pe tot parcursul vacantei, creand atmosfera perfecta si provocandu-va la noi plimbari, descoperiri si discutii cu ghizii mereu informati. Urcati la bordul unui vas de croaziera in Delta Dunarii pentru a simti briza relaxanta, pentru a admira stolurile de pasari, pentru a va bucura de gingasia nuferilor si pentru a va regasi locul in mijlocul naturii. Nu ratati ofertele pentru toate programele noastre, rezervati-va acum o excursie sau un sejur spectaculos, care va va surpinde cu peisaje de neuitat si linistea de care fiecare are nevoie.

Alege
Croaziere in Delta Dunarii
Tip Serviciu
Croaziere in Delta Dunarii
Furnizor
ViziteazaDelta.ro,
Delta Dunarii,Crișan,Delta Dunarii-827060,
Telephone No.0372 458 999
Zona
Delta Dunarii
Descriere
Croaziere in Delta Dunarii pentru oricine: croaziere de 6 ore, de o zi, de doua zile sau circuite complete in delta cu hoteluri plutitoare de neuitat

Oferte in Delta cu Tichete de Vacanta