De ce Delta Dunarii?

Bine de stiut!
Sfaturi si recomandari

Asistenta permanenta pe perioada sejurului

Cel mai mic pret garantat

Servicii integrate pentru un sejur in Delta

Garantiile ViziteazaDelta.ro

Garantiile ViziteazaDelta.ro

Primavara in Delta | Cele mai frumoase imagini din Delta Dunarii

Tu si Natura, primavara in Delta Dunarii!


Cele mai frumoase imagini din Delta Dunarii le veti surprinde primavara, cand este anotimpul imperecherii celor mai frumoase pasari din Delta Dunarii. Programul: ”Tu si Natura, primavara in Delta Dunarii”, este recomandat pasionatilor de birdwatching, iubitorilor de natura sau fotografilor. Tuturor celor care au ocazia de a se bucura si suprinde cele mai spectaculoase imagini. Este recomandat celor care vor sa evadeze din stresul cotidian, sa fie spectatori la reinvierea naturii, la reinceperea vietii. Se vor elibera, vor descoperi, se vor simti liberi, vor simti ca traiesc, se vor redescoperi!

PROGRAME SPECIALE PRIMAVARA IN DELTA DUNARII

2 zile 1 noapte 3 zile 2 nopti 4 zile 3 nopti 5 zile 4 nopti Early Booking - 20% - Oferta Rusalii 2018 Vara in Delta

Descopera si redescopera-te odata cu reinceperea vietii in Deltei Dunarii!

Vom fi impresionati de inflorirea zalogilor si a irisilor de balta, de aparitia primelor plante acvatice. Ne va impresiona de spectacolul oferit de cele peste 200 de specii de pasari care se intorc din Africa sau din bazinul Marii Mediterane.

Martori la ritualurile de imperechere ale pasarilor – dansurile nuptiale si cantecele de imperechere – la horele de hranire ale pelicanilor comuni veniti din Africa, flamanzi dupa o lunga calatorie. Veti vedea cum pelicanii creti cara hrana pentru puisorii abia iesiti din ou. Veti asista la bataia pestilor care isi depun icrele. Nu numai ca asistam la un spectacol unic si uimitor al naturii, ci descoperim ce inseamna ea, ce inseamna viata, ne ajuta sa ne redescoperim!  

Penajul pasarilor

Penajul nuptial cu care sunt imbracati masculii ai caror scop fiind de a-si atrage partenerele pentru imperechere, nu poate fi observat decat in aceasta perioada a anului. 
Tot acum padurea Letea este ceva de vis: covoare de orhidee salbatice infloresc pe pajistile palustre (noi stim unde). O zona salbatica in care vegetatia este in plina expansiune iar armasarii liberi isi pazesc cu strasnicie haremurile etalandu-se in mare forta.


Temperaturi

Temperaturile placute din timpul zilei, nu este nici frig nici cald, sunt perfecte pentru a explora aceasta zona salbatica.

Programul ”Descopera si redescopera-te, primavara in Delta Dunarii” va invita spectatori la reinvierea naturii, la reinceperea vietii! Admirand cele mai frumoase imagini din Delta Dunarii, respirand aerul curat de primavara, ne vom elibera, ne vom descoperi, ne vom simti liberi, vom simti ca traim si ca ne redescoperim!

Vom spune apoi: Mai Vreau si iar Mai Vreau!

 

Pentru rezervari in paradisul verde Delta Dunarii sau alte detalii va stam la dispozitie 
E-mail: contact@viziteazadelta.ro Telefon: 0372.458.999 

ALTE OFERTE

inima deltei plajele deltei 4 zile 3 nopti

  • Introdu adresa ta de mail pentru a fi la curent cu noutatile si ofertele noastre!