Primavara in Delta Dunarii

Programul: ”Tu si Natura, Primavara in Delta Dunarii”, este recomandat nu doar pasionatilor de birdwatching, iubitorilor de natura sau fotografilor, care au ocazia de a suprinde imagini spectaculoase, ci si, celor care vor sa evadeze din stresul cotidian si spectatori la reinvierea naturii, la reinceperea vietii, se vor elibera, vor descoperi, se vor simti liberi, vor simti ca traiesc, se vor redescoperi!

Asa ca, rezerva un sejur, primavara in Delta Dunarii, pentru o mini vacanta de povestit, recomandat si ….revenit 🙂

Suntem aici sa ne ocupam pentru tine! Se accepta plata cu orice tichete de vacanta sau plata in 6 sau 12 rate lunare cu card star emis de Banca Transilvania.

Rezervari Sigure, Verificate!
Pachete complete: transport pe apa, excursii, cazare, ne ocupam de tot pentru tine!

Programe All Inclusive in inima Deltei Primavara

Program „Primavara in Delta Dunarii” valabil in perioada 9 aprilie – 8 iulie

Vom fi impresionati de inflorirea zalogilor si a irisilor de balta, de aparitia primelor plante acvatice sau de spectacolul oferit de cele peste 200 de specii de pasari care se intorc din Africa sau din bazinul Marii Mediterane.

Martori la ritualurile de imperechere ale pasarilor – dansurile nuptiale si cantecele de imperechere – la horele de hranire ale pelicanilor comuni veniti din Africa, flamanzi dupa o lunga calatorie sau la modul in care pelicanii creti cara hrana pentru puisorii abia iesiti din ou, la bataia pestilor care isi depun icrele, nu numai ca asistam la un spectacol unic si uimitor al naturii, dar si descoperim ce inseamna ea, ce inseamna viata, ne ajuta sa ne redescoperim!

Penajul nuptial cu care sunt imbracati masculii ai caror scop fiind de a-si atrage partenerele pentru imperechere nu poate fi observat decat in aceasta perioada a anului.

Tot acum padurea Letea este ceva de vis: covoare de orhidee salbatice infloresc pe pajistile palustre (noi stim unde), vegetatia desertica este in plina expansiune, iar armasarii liberi isi pazesc cu strasnicie haremurile etalandu-se in mare forta.

Regasiti mai jos activitati si programe pe care le recomandam intr-un sejur sau o mini vacanta Primavara in Delta Dunarii.

All Inclusive Primavara in Delta Dunarii 2 zile

Program 2 zile / 1 noapte

Vezi program

All Inclusive Primavara in Delta Dunarii 3 zile

Program 3 zile / 2 nopti

Vezi program

All Inclusive Primavara in Delta Dunarii 4 zile

Program 4 zile / 3 nopti

Vezi program

All Inclusive Primavara in Delta Dunarii 5 zile

Program 5 zile / 4 nopti

Vezi program

Oferte All Inclusive de Sarbatori in inima Deltei

Paste Delta Dunarii 5 zile

Paste in Delta Dunarii

Vezi program

1 Mai Delta Dunarii 5 zile

1 Mai in Delta Dunarii

Vezi program

Ghid Turistic Complet pentru Delta Dunarii

Delta Dunarii, considerata “cea mai frumoasa destinatie din Romania” conform Business Insider, top realizat in 2015 si introdusa de catre CNN in “top 16 destinatii turistice din lume”, este o destinatie de vacanta ce nu trebuie ratata. Macar o data in viata trebuie sa ajungeti in Delta Dunarii!

Vremea in Delta Dunarii primavara

Delta Dunarii se remarca printr-o clima temperata, cu influente din zona Marii Negre, ce determina prezenta verilor fara canicula. In plus, aceasta este zona din tara cu cele mai putine precipitatii inregistrate. Cu alte cuvinte temperatura placuta din timpul zilei este potrivita pentru orice aventura cu barca pe canalele exotice, perfect pentru a explora aceasta zona salbatica.

Oferte vacanta de primavara in Delta Dunarii

Programul ”Descopera si redescopera-te, primavara in Delta Dunarii”, este recomandat nu doar pasionatilor de birdwatching, iubitorilor de natura sau fotografilor, care au ocazia de a suprinde imagini spectaculoase, ci si celor care vor sa evadeze din stresul cotidian si, spectatori la reinvierea naturii, la reinceperea vietii, se vor elibera, vor descoperi, se vor simti liberi, vor simti ca traiesc, se vor redescoperi!

Oferte in Delta cu Tichete de Vacanta