Primavara in Delta Dunarii

Programul: ”Tu si Natura, Primavara in Delta Dunarii”, este recomandat nu doar pasionatilor de birdwatching, iubitorilor de natura sau fotografilor, care au ocazia de a suprinde imagini spectaculoase, ci si, celor care vor sa evadeze din stresul cotidian si spectatori la reinvierea naturii, la reinceperea vietii, se vor elibera, vor descoperi, se vor simti liberi, vor simti ca traiesc, se vor redescoperi!

Asa ca, rezerva un sejur, primavara in Delta Dunarii, pentru o mini vacanta de povestit, recomandat si ….revenit 🙂

Suntem aici sa ne ocupam pentru tine! Se accepta plata cu orice tichete de vacanta sau plata in 6 sau 12 rate lunare cu card star emis de Banca Transilvania.

Rezervari Sigure, Verificate!
Pachete complete: transport pe apa, excursii, cazare, ne ocupam de tot pentru tine!

OFERTE DE SEZON IN DELTA DUNĂRII

Vara in Delta Dunarii

Vara in Delta
4 Nopti/5 Zile – All Inclusive

Tarif: 334 €

Bucurati-va de vara in inima Deltei Dunarii! Admirati natura salbatica, peisajele minunate, apusurile paradisiace si degustati bucate alese din peste proaspat in Delta.

Vezi Detalii

Vara in Delta Dunarii

Vara in Delta
3 Nopti/4 Zile – All Inclusive

Tarif: 258 €

Vara in Delta – bucura-te de traditii locale si obiceiurile lipovenesti, gusta bucate traditionale si preparate pescaresti, simte magia Deltei si admira peisajele frumoase ale naturii.

Vezi Detalii

Vara in Delta

Vara in Delta
2 Nopti/3 Zile – All Inclusive

Tarif: 177€

Iti propunem o escapada de vara minunata, departe de Covid! Hai cu familia in Delta Dunarii! Vei avea parte de Aventura! Exotism! Relaxare! Delta este locul unde vei simti ca traiesti!

Vezi Detalii

Toamna in Delta Dunarii

Toamna in Delta – 30% reducere la rezervari pana pe 15 august

Perioada: 10 septembrie – 1 noiembrie
Tarif: 117€

Super oferta de toamna in Delta Dunarii. Oferta include: cazare, mic dejun, cina, transfer-excursie incluse. Tu si Natura! In inima Deltei!

Vezi Detalii

Programe All Inclusive in inima Deltei Primavara

Ce poti face primavara in Delta Dunarii?

Primavara Delta renaste, asa ca in cadrul excursiilor organizate prin inima Deltei:
– Vom fi impresionati de inflorirea zalogilor si a irisilor de balta, de aparitia primelor plante acvatice si de spectacolul oferit de cele peste 200 de specii de pasari care se intorc din Africa sau din bazinul Marii Mediterane.
– Vom fi martori la ritualurile de imperechere ale pasarilor – dansurile nuptiale si cantecele de imperechere – la horele de hranire ale pelicanilor comuni veniti din Africa, flamanzi dupa o lunga calatorie sau la modul in care pelicanii creti cara hrana pentru puisorii abia iesiti din ou, la bataia pestilor care isi depun icrele. Nu numai ca asistam la un spectacol unic si uimitor al naturii, dar si descoperim ce inseamna ea, ce inseamna viata, ne ajuta sa ne redescoperim!
– Vom admira penajul nuptial cu care sunt imbracati masculii ai caror scop fiind de a-si atrage partenerele pentru imperechere. Acesta nu poate fi observat decat in perioada primaverii.
– Tot acum padurea Letea este ceva de vis: covoare de orhidee salbatice infloresc pe pajistile palustre (noi stim unde), vegetatia desertica este in plina expansiune, iar armasarii liberi isi pazesc cu strasnicie haremurile etalandu-se in mare forta.

Vremea primavara in Delta

Temperaturile primavara in Delta sunt perfecte pentru un sejur In Delta de vis si se incadreaza in intervalul 17-26 de grade celsius, in timp ce precipitatiile sunt cele mai scazute din tara.
Tantarii sunt aproape inexistenti in aceasta perioada in Delta!
Regasiti mai jos activitati si programe pe care le recomandam intr-un sejur sau o mini vacanta Primavara in Delta Dunarii.

All Inclusive Primavara in Delta Dunarii 2 zile

Program 2 zile / 1 noapte – pret de la 117 euro

Vezi program

All Inclusive Primavara in Delta Dunarii 3 zile

Program 3 zile / 2 nopti – pret de la 177 euro

Vezi program

All Inclusive Primavara in Delta Dunarii 4 zile

Program 4 zile / 3 nopti – pret de la 258 euro

Vezi program

All Inclusive Primavara in Delta Dunarii 5 zile

Program 5 zile / 4 nopti – pret de la 334 euro

Vezi program

Oferte All Inclusive de Sarbatori in inima Deltei

Paste Delta Dunarii 5 zile

Paste in Delta Dunarii 2022

Vezi program

1 Mai Delta Dunarii 5 zile

1 Mai in Delta Dunarii 2022

Vezi program

Ghid Turistic Complet pentru Delta Dunarii

Delta Dunarii, considerata “cea mai frumoasa destinatie din Romania” conform Business Insider, top realizat in 2015 si introdusa de catre CNN in “top 16 destinatii turistice din lume”, este o destinatie de vacanta ce nu trebuie ratata. Macar o data in viata trebuie sa ajungeti in Delta Dunarii!

Vremea in Delta Dunarii primavara

Delta Dunarii se remarca printr-o clima temperata, cu influente din zona Marii Negre, ce determina prezenta verilor fara canicula. In plus, aceasta este zona din tara cu cele mai putine precipitatii inregistrate. Cu alte cuvinte temperatura placuta din timpul zilei este potrivita pentru orice aventura cu barca pe canalele exotice, perfect pentru a explora aceasta zona salbatica.

Oferte vacanta de primavara in Delta Dunarii

Programul ”Descopera si redescopera-te, primavara in Delta Dunarii”, este recomandat nu doar pasionatilor de birdwatching, iubitorilor de natura sau fotografilor, care au ocazia de a suprinde imagini spectaculoase, ci si celor care vor sa evadeze din stresul cotidian si, spectatori la reinvierea naturii, la reinceperea vietii, se vor elibera, vor descoperi, se vor simti liberi, vor simti ca traiesc, se vor redescoperi!

Oferte in Delta cu Tichete de Vacanta