Oferta cazare All Inclusive in Delta 5 zile 4 nopti

Descopera Romania frumoasa si autentica
Oferta 4 nopti 5 zile All Inclusive vara in Delta Dunarii

Oferta ALL INCLUSIVE, vara in Delta Dunarii, 4 nopti-5 zile este ideala pentru cei care doresc sa descopere si sa se bucure de aceasta zona splendida.

Tarifele sunt exprimate in euro / persoana / sejur conform programului.

Program Vara valabil in perioada 9 iulie – 9 septembrie

*Valabil atat pentru turisti individuali cat si pentru grupuri!!

Rezerva acum!

In program va propunem sa va cazati in inima deltei, la Crisan pentru a putea vizita locurile reprezentative pentru Delta Dunarii: padurea si satul Letea sau padurea Caraorman, zona de delta cuprinsa intre bratul Sulina si bratul Sf Gheorghe-excursia in zona salbatica Cuibul cu Lebede, Obretin, Perivolovca, Isac, Iacub, zona de Delta cuprinsa intre bratul Sulina si bratul Chilia-excursia pe salba de lacuri dintre Crisan si Mila 23, Sulina cu vizitarea gurii de varsare a Dunarii in Marea Neagra.
Pentru reducere de 20% se accepta plata cu orice tichete de vacanta.

Program Orientativ

13:00 / 16:00 Sosire la Tulcea in parcarea hotelului Delta 4 stele sau la Murighiol ( debarcader) in parcarea Star 2000.

Intampinarea de catre reprezentantul agentiei locale. (exista posibilitatea de parcare pazita 10-20 lei /auto/zi)

Plecare din Tulcea / Murighiol 13:30 / 16:30

Plecare din Tulcea

Transferul se realizeaza cu ambarcatiuni rapide, confortabile, sigure si echipate pentru orice vreme (150-200 CP) pe traseul Tulcea – Ceatal (locul unde se desparte bratul Sulina de bratul Sf Gheorghe), Partizani – Vulturu – Maliuc – Gorgova – Crisan.

Plecare din Murighiol

Transferul se realizeaza cu ambarcatiuni rapide, confortabile, sigure si echipate pentru orice vreme (150-200 CP) pe traseul Murighiol – Dunarea Veche – Uzlina – canal Uzlina – lac Isac – Isacova – canal Litcov – Lac Cuibul cu Lebede – canal Ceamurlia – canal Caraorman – brat Sulina – Crisan

* durata 1,5 h Transfer recomandat intrucat echivaleaza cu o excursie spendida prin zona de Delta cuprinsa intre bratul Sf Gheorghe si bratul Sulina

 • Pentru transferul la alte ore,va rugam intrebati consultantul de turism
 • Pentru grupuri organizate (minim 10 pers) sau pentru chiria exclusiva a ambarcatiunii de transport, transferul poate fi transformat intr-o excursie cu adevarat impresionanta prin zona de Delta cuprinsa intre bratul Sulina si bratul Chilia (cost suplimentar)

Sosire la hotel / pensiune Crisan

 • Intampinarea turistilor de catre reprezentantii hotelului echipati in tinute de protocol cu sampanie si tarte cu icre de stiuca;
 • Prezentarea detaliilor programului si a optiunilor de petrecere a timpului liber;
 • Informatii despre traseele turistice, excursii, sporturi nautice, pescuit, etc.;
 • Primirea camerelor;
 • Activitati relaxare si agrement in cadrul locatiei.

20:00 Va invitam la cina de bun venit cu povesti pescaresti

Meniu peste traditional, non peste sau vegetarian

In timpul servirii cinei vi se vor prezenta lucruri interesante despre Delta Dunarii, bogatiile Marii Negre, despre traditiile si obiceiurile haholilor din Sf. Gheorghe.

Dupa cina va invitam la o petrecere „haholeasca”!

Puteti sa va treziti devreme si sa va savurati cafeaua admirand spectacolul Deltei dimineata de pe terasa camerei sau sa participati la o partida de pescuit. Un pescar sadea va scutura plasele chiar in fata dumneavoastra!

Doritorii au posibilitatea de a inchiria o barca cu conducator pentru o partida de pescuit la stationar (crap, somn si caras) sau la rapitor (stiuca si salau).

08:00 – 10:00 Mic dejun traditional

Optional: Excursie pentru vizitarea satului haholesc, Sf. Gheorghe, a insulei Sacalin – paradisul pasarilor marine, a zonei Erenciuc si a lacurilor Puiu, Rosu, Rosulet.

Sau

Exemplu de activitati si facilitati oferite de Danube Delta Resort, Vila Mario, Hotel Plutitor GGGociman, pensiunea Eden, vila Irina. Activitati relaxare si agrement in cadrul locatiei.

Pentru alte locatii, consultati agentul de turism.

13:30-15:30 Pranz

Bors pescaresc facut traditional la ceaun pe pirostrie in fata turistilor care sunt invitati sa participe la realizarea si degustarea Borsului Pecaresc.

Timp liber pentru odihna, relaxare sau activitati in cadtrul locatiei: o plimbare cu SUP-ul sau caiacul printre stuf si nuferi sau, un concurs de pescuit la pluta sau, o prima lectie de pescuit la rapitor sau, incercam sa devenim “mari comandori” invatand sa conducem ambarcatiuni de viteza sau, pentru cei mai curajosi si dornici de adrenalina, servim un cocktail la „botul baltii” dupa o tura cu placa, colacul sau schiurile.

20:00 Cina cu petrecere tematica „introducere in atmosfera deltaica”

 • Meniu peste traditional, non peste sau vegetarian;
 • In timpul servirii cinei vi se vor prezenta lucruri interesante despre Delta Dunarii;
 • Nu vor lipsi povestile localnicilor;
 • “Cei care tin”, vor fi invitati la o petrecere surpriza, ca doar suntem in Delta si Delta inseamna viata.

Puteti sa va treziti devreme si sa va savurati cafea admirand spectacolul deltei dimineata de pe terasa camerei sau sa participati la o partida de pescuit. Un pescar sadea va scutura plasele chiar in fata dumneavoastra!

Doritorii au posibilitatea de a inchiria o barca cu conducator pentru o partida de pescuit la stationar (crap, somn si caras) sau la rapitor (stiuca si salau).

08:00 – 10:00 Mic dejun traditional

Optional Excursie intr-o zona salbatica din Delta pentru a face cunostinta cu coloniile de lebede si pelicani, starci, egrete, cormorani, rate salbatice etc, dar si cu adevarata salbaticie a Deltei. Detalii

Aparatele de fotografiat sau camerele video nu ar trebui sa va lipseasca.

Traseu: Crisan – canalul Caraorman – canalul Lung – lacul Obretin – lacul Obretinciuc – japsele de langa Obretinciuc – canalul Litcov – garla Perivolovca – lacul Isac – Litcov – lacul Cuibul cu lebede – canalul Ceamurlia – Crisan.

13:30-15:30 Pranz meniu peste traditional, non peste sau vegetarian.

In Delta, „eu doar mananc somn”, asa ca va propunem printre altele, o serie de activitati de agrement, distractie si relaxare:

 • o plimbare cu SUP-ul sau caiacul printre stuf si nuferi sau, un concurs de pescuit la pluta sau, o prima lectie de pescuit la rapitor sau, incercam sa devenim “mari comandori” invatand sa conducem ambarcatiuni de viteza sau, pentru cei mai curajosi si dornici de adrenalina, servim un cocktail la „botul baltii” dupa o tura cu placa, colacul sau schiurile. mai multe detalii

16:30 – Optional: Excursie la Sulina cu vizitarea gurii de varsare a Dunarii in Marea Neagra cu iesirea pe mare in cautarea delfinilor, baie in larg, plaja si vizitarea vechiului Porto Franco. Mai multe detalii

19:30 Va invitam la „claca pescareasca”.

 • Oamenii baltii va vor face demonstratii de curatat si gatit peste in natura.
 • In acordurile muzicii cu specific, si intre doua „povesti pescaresti” va invitam sa gatiti „peste pe saslac” degustand din bogatiile necunoscute ale Deltei si Marii, alaturi de o tarie traditionala.
 • Bauturile traditionale sunt incluse si nu lipsesc cantaretii locali!

Cina cu petrecere tematica – meniu peste traditional, non-peste sau vegetarian.

Puteti sa va treziti devreme si sa va savurati cafeaua admirand spectacolul Deltei dimineata de pe terasa camerei sau sa participati la o partida de pescuit. Un pescar sadea va scutura plasele chiar in fata dumneavoastra!

Doritorii au posibilitatea de a inchiria o barca cu conducator pentru o partida de pescuit la stationar (crap, somn si caras) sau la rapitor (stiuca si salau)

08:00-10:00 Mic dejun traditional

10:00 – Optional Excursie la padurea Letea pentru a admira covoare de orhidee salbatice care infloresc pe pajistile palustre (noi stim unde), vegetatia desertica in plina expansiune sau armasarii liberi care isi pazesc cu strasnicie haremurile etalandu-se in mare forta.

Ne deplasam pe apa pana in satul Letea, ne urcam in carute trase de cai pentru a vizita satul traditional Letea, apoi vom pleca in cautarea cailor salbatici din padure.
Excursia se realizeaza cu ambarcatiuni rapide si cu carute trase de cai pentru a vizita padurea Letea, zona cu regim de protectie integrala-patrimoniu UNESCO, un peisaj de poveste, o padure ca in legendele cu zane, dar si satul traditional – locul in care timpul si ceasul s-au oprit acum cateva sute de ani…

Pranz pescaresc pregatit in aer liber la Danube Delta Resort, Crisan

Bors pescaresc facut traditional la ceaun pe pirostrie in fata turistilor care sunt invitati sa participe la realizarea si degustarea preparatului.

16.30 Optional: Excursie la Apus in Delta Dunarii.

Excursie cu barcile cu motor pe Salba de lacuri dintre Crisan si Mila 23 – recomandata a se realiza spre seara pentru a putea admira un spendid apus de soare in Delta Dunarii ascultand clipocitul pestilor si ciripitul pasarilor!

Pe lacurile si canalele din imprejurimi: Bodaproste – Trei Iezere – La Amiaza – Miazazi – Miazanoapte – Cazanele – Eracle – Mila 23 – Dunarea Veche (zona de Delta cuprinsa intre bratul Sulina si bratul Chilia) cu vizitarea localitatii – sat pescaresc, locul de origine al renumitului canotor Ivan Patzaichin.

20:30 Cina de ramas bun cu festivitate de premiere.

08:00-10:00 Mic dejun

10:30 – transfer catre Tulcea sau Murighiol (durata 1 h)

* pentru transfer la alte ore,va rugam sa intrebati consultantul de turism;

* anumite servicii sau activitati nu sunt disponibile in toate locatiile de cazare. Solicitati informatii complete de la consultantul dumneavoastra de turism.


Programul este valabil pentru: Danube Delta Resort , Hotel Plutitor GGGociman , Vila Mario si Vila Irina

Pentru alte locatii, va rugam sa consultati ofertele individuale.

Oferte All Inclusive Vara in Delta Dunarii

Hotel Plutitor GG Gociman 4* – Crisan

Hotel Plutitor Gociman

Rezerva acum

de la 466 373
/ persoana / sejur

Danube Delta Resort 4* – Crisan

Danube Delta Resort Delta Dunarii

Rezerva acum

de la 666 533
/ persoana / sejur

Vila Mario 4* – Crisan

Vila Mario Crisan - Delta Dunarii

Rezerva acum

de la 378
/ persoana / sejur

Vila Irina 3* – Crisan

Vila Irina Crisan - Delta Dunarii

Rezerva acum

de la 338
/ persoana / sejur

Alte oferte in Delta Dunarii

Aqua Villa 4* – Maliuc

Aqua Villa

Rezerva acum

de la 359
/ persoana / sejur

Delta Dreams Boutique 4* – Dunavatu de jos

Delta Dreams Boutique

Rezerva acum

de la 421
/ persoana / sejur

Oferte in Delta cu Tichete de Vacanta