Vara in Delta Dunarii

Pentru un sejur sau o mini vacanta All Inclusive vara in Delta, va recomandam:
– Programe All Inclusive in inima Deltei pentru cei care doresc sa descopere cu adevarat ce inseamna Delta Dunarii. Din mijlocul Deltei poti face cele mai multe excursii, poti descoperi si trai viata localnicilor, traditiile si obiceiurile lor, poti descoperi adevarata gastronomie deltaica cu peste proaspat si salbatic, poti simti cum e viata fara masini, stres, poluare. Doar Tu si Natura!
Destinatii recomandate in inima Deltei: Crisan, Mila 23
– Programele propuse pentru plajele virgine ale Deltei, recomandate pentru cei care doresc un sejur la mare cu liniste si relaxare intr-un cadru natural mirific. Tu, Marea si Natura.
Destinatii recomandate pentru plaja: Sulina, Sfantu Gheorghe
– Programe propuse pentru zona de uscat a Deltei, recomandate pentru cei care nu au la dispozitie mai mult de doua zile pentru o excursie in Delta.
Destinatii recomandate pentru zona de uscat a Deltei: Tulcea, Balteni, Murighiol, Dunavat, Jurilovca

Programe All inclusive in inima Deltei

Program „Vara in Delta Dunarii” valabil in perioada 1 iunie – 15 septembrie

Localitatile Crisan, Mila 23, Letea, Caraorman, amplasate in centrul Deltei iti ofera avantajul de a beneficia de cea mai larga gama de excursii, iar daca vrei sa vezi cu adevarat ce inseamna Delta Dunarii te invitam in inima ei! Aici vei simti pe viu ceea ce ai auzit, vazut si aflat din povesti, reclame si emisiuni: pelicani, natura, libertate, traditii si obiceiuri pescaresti, o lume de poveste, o lume aparte! Recomandata atat pentru pescari, fotografi sau vanatori, cat si pentru cei dornici de aventura si relaxare, pentru cei care doresc sa se bucure de frumusetile Deltei Dunarii – unice in Europa si lume. Cat despre tantari, nu vrem sa va spunem acum „povestea”. Veti veni, va veti convinge, veti afla, iar daca tineti neaparat, va vom conduce, seara la apus, in stufarisuri pentru a putea vedea de unde a plecat „povestea”.

In realitate nu trebuie sa va speriati de prezenta tantarilor, ei nu sunt mai multi decat seara pe o terasa din orasul dumneavoastra.

All Inclusive 2 zile in Delta Dunarii

Program 2 zile / 1 noapte – pret de la 129 euro

Vezi program

All Inclusive 3 zile in Delta Dunarii

Program 3 zile / 2 nopti – pret de la 229euro

Vezi program

All Inclusive 4 zile in Delta Dunarii

Program 4 zile / 3 nopti – pret de la 343 euro

Vezi program

All Inclusive 5 zile in Delta Dunarii

Program 5 zile / 4 nopti – pret de la 458 euro

Vezi program

Plajele virgine ale Deltei

Tu si marea, este altceva! Daca vrei sa iti petreci un timp de vis alaturi de persoana iubita, prieteni sau familie in linistea si frumusetea unor plaje virgine te invitam pe plajele salbatice ale Deltei, unde vei gasi liniste, relaxare, intimitate. Numai aici vei fi liber, iar trairile iti pot dicta ceea ce faci! Top destinatii de plaja Delta Dunarii: Plaja Sulina, Plaja Gura Portitei, Plaja Sfantu Gheorghe.

Plajele Deltei

Program 3 zile / 2 nopti

Vezi program

Plajele Deltei

Program 6 zile / 5 nopti

Vezi program

Plajele Deltei

Program 8 zile / 7 nopti

Vezi program

Scurta incursiune in Delta Dunarii

Tulcea, Balteni, Mahmudia, Murigiol, Dunavat, destinatii recomandate pentru a face o incursiune in Delta Dunarii, pentru a-ti arata ca Delta Dunarii merita vizitata, pentru a te determina sa spui: „Vreau in Delta!”. Permit o mobilitate mare (se poate ajunge cu masina), iar in programele propuse, pe langa o incursiune de cateva ore pe lacurile si canalele Deltei si o masa traditional pescareasca aveti posibilitatea de a vizita cetatea Istria sau Enisala, portul pescaresc Jurilovca, manastirile nord dobrogene, acvariul din Tulcea, cel mai mare acvariu din S-E Europei si multe altele.

Vara in Delta Dunarii

Program 2 zile / 1 nopte

Vezi program

Vara in Delta Dunarii

Program 3 zile / 2 nopti

Vezi program

Vara in Delta Dunarii

Program 4 zile / 3 nopti

Vezi program

Ghid Turistic Complet pentru Delta Dunarii

Delta Dunarii, considerata “cea mai frumoasa destinatie din Romania” conform Business Insider, top realizat in 2015 si introdusa de catre CNN in “top 16 destinatii turistice din lume”, este o destinatie de vacanta ce nu trebuie ratata. Macar o data in viata trebuie sa ajungeti in Delta Dunarii!

Vremea in Delta Dunarii vara

Delta Dunarii se remarca printr-o clima temperata, cu influente din zona Marii Negre, ce determina prezenta verilor fara canicula. In plus, aceasta este zona din tara cu cele mai putine precipitatii inregistrate. Cu alte cuvinte, va puteti bucura de caldura verilor, fara canicula suparatoare a marilor orase si veti fi si ocoliti de ploi. Vremea in Delta Dunarii este potrivita pentru orice aventura cu barca pe canalele exotice cat si pentru relaxare in piscinele hotelurilor sau pensiunilor din zona.

Oferte vacanta de vara

Ofertele “Vara in Delta Dunarii” sunt concepute pentru a satisface preferintele si asteptarile celor care doresc sa viziteze Delta Dunarii, ale celor care vor sa descopere cu adevarat frumusetile Deltei. Veti descoperi in Delta Dunarii animale si plante unice in Europa. Aici va asteasta adevarate spectacole atat din punct de vedere al florei, faunei, pescuitului, al traditiilor si obiceiurilor zonei cat si din punct de vedere al degustarii renumitelor preparate culinare pescaresti si al activitatilor de agrement si relaxare.

Destinatia Deltei Dunarii – Peisaje si pensiuni de vis

Delta Dunarii nu este doar pentru pescari si vanatori, pentru pasionatii de birdwatching sau iubitorii de natura. Delta Dunarii este o destinatie perfecta si pentru cei care vor sa petreaca o vacanta deosebita. Un colt de poveste cu peisaje si pensiuni de vis. Incercati, veti fi surprinsi, veti spune WOW… apoi, Mai Vreau si iar Mai Vreau!

Oferte in Delta cu Tichete de Vacanta