Oferta all Inclusive in Delta 4 zile 3 nopti

Descopera Romania frumoasa si autentica
Oferta 3 nopti 4 zile vara in Delta Dunarii – All Inclusive

Excursia de 3 nopti si 4 zile in inima deltei este, de asemenea, recomandata pentru cei care ajung pe litoralul romanesc aflat la 100 de km distanta de Delta Dunarii si doresc sa descopere una dintre cele mai cautate destinatii turistice din Europa!

Tarifele sunt exprimate in euro / persoana / sejur conform programului.

*Valabil atat pentru turisti individuali cat si pentru grupuri!

Program de Vara valabil in perioada 9 iulie – 9 septembrie

REZERVA ACUM!

Excursia de 3 nopti si 4 zile in inima deltei este recomandarea noastra pentru cei care nu au foarte mult timp la dispozitie pentru un sejur mai lung deaorece iti permite sa faci cele mai reprezentative excursii pentru Delta Dunarii: excursie la padurea si satul Letea sau padurea Caraorman, excursie in zona de delta cuprinsa intre bratul Sulina si bratul Sf Gheorghe – excursia in zona salbatica Cuibul cu Lebede, Obretin, Perivolovca, Isac, Iacub,excursie in zona de Delta cuprinsa intre bratul Sulina si bratul Chilia-excursia pe salba de lacuri dintre Crisan si Mila 23, excursie la Sulina cu vizitarea gurii de varsare a Dunarii in Marea Neagra.

Pentru reducere de 20% se accepta plata cu orice tichete de vacanta.

PROGRAM ORIENTATIV

13:00 / 16:00 Sosire la Tulcea in parcarea hotelului Delta 4 stele sau la Murighiol ( debarcader) in parcarea Star 2000.

Intampinarea de catre reprezentantul agentiei locale. (exista posibilitatea de parcare pazita 10-20 lei /auto/zi)

Plecare din Tulcea / Murighiol 13:30 / 16:30

Plecare din Tulcea

Transferul se realizeaza cu ambarcatiuni rapide, confortabile, sigure si echipate pentru orice vreme (150-200 CP) pe traseul Tulcea – Ceatal (locul unde se desparte bratul Sulina de bratul Sf Gheorghe), Partizani – Vulturu – Maliuc – Gorgova – Crisan.

Plecare din Murighiol

Transferul se realizeaza cu ambarcatiuni rapide, confortabile, sigure si echipate pentru orice vreme (150-200 CP) pe traseul Murighiol – Dunarea Veche – Uzlina – canal Uzlina – lac Isac – Isacova – canal Litcov – Lac Cuibul cu Lebede – canal Ceamurlia – canal Caraorman – brat Sulina – Crisan

* durata 1,5 h Transfer recomandat intrucat echivaleaza cu o excursie spendida prin zona de Delta cuprinsa intre bratul Sf Gheorghe si bratul Sulina

  • Pentru transferul la alte ore,va rugam intrebati consultantul de turism
  • Pentru grupuri organizate (minim 10 pers) sau pentru chiria exclusiva a ambarcatiunii de transport, transferul poate fi transformat intr-o excursie cu adevarat impresionanta prin zona de Delta cuprinsa intre bratul Sulina si bratul Chilia (cost suplimentar)

Sosire la hotel / pensiune Crisan

  • Intampinarea turistilor de catre reprezentantii hotelului echipati in tinute de protocol cu sampanie si tarte cu icre de stiuca;
  • Prezentarea detaliilor programului si a optiunilor de petrecere a timpului liber;
  • Informatii despre traseele turistice, excursii, sporturi nautice, pescuit, etc.;
  • Primirea camerelor;
  • Activitati relaxare si agrement in cadrul locatiei.

20:00 Va invitam la „claca pescareasca”

Oamenii baltii va vor face demonstratii de curatat si gatit peste in natura. In acordurile muzicii cu specific, si intre doua „povesti pescaresti” va invitam sa va gatiti „peste pe saslac” degustand din bogatiile necunoscute ale Deltei si Marii, alaturi de o tarie traditionala. Bauturile traditionale sunt incluse!

Cina de bun venit cu petrecere “introducere in atmosfera deltaica”

  • Meniu peste traditional, non peste sau vegetarian;
  • In timpul servirii cinei vi se vor prezenta lucruri interesante despre Deltei Dunarii;
  • “Cei care tin”, vor fi invitati la o petrecere surpriza, ca doar suntem in Delta si delta inseamna viata.

Puteti sa va treziti devreme si sa va savurati cafeaua admirand spectacolul Deltei dimineata de pe terasa camerei sau sa participati la o partida de pescuit. Un pescar sadea va scutura plasele chiar in fata dumneavoastra!

Doritorii au posibilitatea de a inchiria o barca cu conducator pentru o partida de pescuit la stationar (crap, somn si caras) sau la rapitor (stiuca si salau).

08:00 – 10:00 Mic dejun traditional

Excursie optionala cu barcile cu motor intr-o zona salbatica din Delta pentru a face cunostinta cu coloniile de lebede si pelicani, starci, egrete, cormorani, rate salbatice etc., dar si cu adevarata salbaticie a Deltei.
Aparatele de fotografiat sau camerele video nu ar trebui sa va lipseasca.

Traseu de poveste ce nu poate fi descris in cuvinte: Crisan – Canal Caraorman – Canalul Lung – Lac Obretin – Lac Obretinciuc – japsele de langa Obretinciuc – Canal Litcov – Garla Perivolovca – Lac Isac – Litcov – lac Cuibul cu lebede – Canal Ceamurlia – Crisan.

13:30-15:30 Pranz pescaresc pregatit in aer liber la Danube Delta Resort, Crisan

Bors pescaresc facut traditional la ceaun pe pirostrie in fata turistilor care sunt invitati sa participe la realizarea si degustarea Borsului Pecaresc.

Timp liber pentru odihna, relaxare sau activitati in cadtrul locatiei: o plimbare cu SUP-ul sau caiacul printre stuf si nuferi sau, un concurs de pescuit la pluta sau, o prima lectie de pescuit la rapitor sau, incercam sa devenim “mari comandori” invatand sa conducem ambarcatiuni de viteza sau, pentru cei mai curajosi si dornici de adrenalina, servim un cocktail la „botul baltii” dupa o tura cu placa, colacul sau schiurile.

16:30 Optional: Excursie la padurea Letea pentru a admira covoare de orhidee salbatice care infloresc pe pajistile palustre (noi stim unde), vegetatia desertica in plina expansiune sau armasarii liberi care isi pazesc cu strasnicie haremurile etalandu-se in mare forta.

Ne deplasam pe apa pana in satul Letea, ne urcam in carutele trase de cai pentru a vizita satul traditional Letea, apoi vom pleca in cautarea cailor salbatici din padure. Excursia se realizeaza cu ambarcatiuni rapide si cu carute trase de cai pentru a vizita padurea Letea, zona cu regim de protectie integrala-patrimoniu UNESCO, un peisaj de poveste, o padure ca in legendele cu zane, dar si satul traditional – locul in care timpul si ceasul s-au oprit acum cateva sute de ani…

20:00 Cina cu petrecere tematica meniu peste traditional, non-peste sau vegetarian.

Puteti sa va treziti devreme si sa va savurati cafea admirand spectacolul deltei dimineata de pe terasa camerei sau sa participati la o partida de pescuit.

Doritorii au posibilitatea de a inchiria o barca cu conducator pentru o partida de pescuit la stationar (crap, somn si caras) sau la rapitor (stiuca si salau).

08:00 – 10:00 Mic dejun

Optional: excursie la Sulina cu vizitarea gurii de varsare a Dunarii in Marea Neagra cu iesirea pe mare in cautarea delfinilor, baie in larg, plaja si vizitarea vechiului Porto Franco Detalii

Pranz: meniu peste, non-peste sau vegetarian

Propunere meniu peste:

Salata pescareasca de icre, storceag de somn, plachie traditionala de peste cu mamaliguta si desert

Storceagul este „un amestec de bucatarie ucraineana, tatarasca si romaneasca, inventata in Delta Dunarii ”O reteta un pic pestrita, continentala si pescareasca totodata, dar lejera. Taria nu se leaga cu ciorba asta usoara, ci cu un vinut mic si poznas, dar de familie buna. Recomandat un Sauvignon alb la piele si mai mult decat fraged, infantil. “Regalul haholilor din Delta Dunarii, al celor ce au fost candva stapanii Caspicei si ai fluviilor Rusiei, cazacii. Vodka ruseasca este singura bautura care poate sta in dreptul sorceagului pe masa”.

Pool party: petrecere cu spuma, lasere, lumini, piscina incalzita, min 32 de grade Celsius, atat ziua cat si noaptea, de dimensiuni generoase (150 mc apa), cu adancimea de la 1,4 m la 2 m, dotata cu instalatii de masaj subacvatic, cascada pentru hidromasaj si instalatie de cromoterapie.

Optional excursie Apus in Delta Dunarii cu barcile cu motor pe Salba de lacuri dintre Crisan si Mila 23 – recomandata a se realiza spre seara pentru a putea admira un spendid apus de soare in Delta Dunarii ascultand clipocitul pestilor si ciripitul pasarilor!

Pe lacurile si canalele din imprejurimi: Bodaproste – Trei Iezere – La Amiaza – Miazazi – Miazanoapte – Cazanele – Eracle – Mila 23 – Dunarea Veche (zona de Delta cuprinsa intre bratul Sulina si bratul Chilia) cu vizitarea localitatii – sat pescaresc, locul de origine al renumitului canotor Ivan Patzaichin.

20:30 Cina de ramas bun cu festivitate de premiere

08:00-10:00 Mic dejun

10:30 –transfer catre Tulcea (durata 1 h)


Programul este valabil pentru: Danube Delta Resort , Hotel Plutitor GGGociman , Vila Mario si Vila Irina

Pentru alte locatii, va rugam sa consultati ofertele individuale.

Oferte All Inclusive Vara in Delta Dunarii

Hotel Plutitor GG Gociman 4* – Crisan

Hotel Plutitor Gociman

Rezerva acum

de la 396 317
/ persoana / sejur

Danube Delta Resort 4* – Crisan

Danube Delta Resort Delta Dunarii

Rezerva acum

de la 513 411
/ persoana / sejur

Vila Mario 4* – Crisan

Vila Mario Crisan - Delta Dunarii

Rezerva acum

de la 273
/ persoana / sejur

Vila Irina 3* – Crisan

Vila Irina Crisan - Delta Dunarii

Rezerva acum

de la 231
/ persoana / sejur

Alte oferte in Delta Dunarii

Pensiunea Ovidiu 4* – Crisan

Pensiunea Ovidiu

Rezerva acum

de la 222
/ persoana / sejur

Aqua Villa 4* – Maliuc

Green Village

Rezerva acum

de la 270
/ persoana / sejur

Delta Dreams Boutiqe 4* – Dunavatul de Jos

Green Village

Rezerva acum

de la 247
/ persoana / sejur

Oferte in Delta cu Tichete de Vacanta