Oferta All Inclusive Vara in Delta 3 Nopti / 4 Zile

 

Descopera Romania frumoasa si autentica
Oferta 3 Nopti / 4 Zile in Delta Dunarii All Inclusive, cazare in Crisan – inima Deltei
„Oferte De Poveste”

Suntem aici sa ne ocupam de tot pentru tine!
Se accepta plata cu orice tichete de vacanta inclusiv vouchere mypal.travel sau plata in 6 sau 12 rate lunare cu card star emis de Banca Transilvania.

Rezervari Sigure, Verificate!
Pachete complete pentru sejur in Delta Dunarii: transport pe apa, excursii, cazare, ne ocupam de tot pentru tine!

Sejurul in Delta de 3 nopti si 4 zile in Inima Deltei se adreseaza celor care isi planifica o vacanta pe litoralul romanesc, bulgaresc sau grecesc sau pentru cei carora timpul nu le permite un sejur mai lung in aceasta destinatie de vis.

Tarif de la 343 euro/ pers/ sejur All Inclusive.

Include: cazare, toate mesele + excursii in Delta Dunarii, pentru a descoperi aceasta zona minunata, padurea Letea si Sulina cu vizitarea gurii de varsare a Dunarii in Marea Neagra si pranz servit pe faleza Dunarii, zona salbatica Obretin -Obretinciuc si Salba de lacuri dintre Crisan si Mila 23 cu vizitarea Manastirii Stipoc si pranz cu bors de peste facut la ceaun pe pirostrie + 2 transferuri – excursii prin zona de Delta dintre Bratul Sf Gheorghe si Bratul Sulina in prima si ultima zi de sejur in Delta pe traseul Murighiol Crisan si retur, Pool Party.

*Valabil atat pentru turisti individuali cat si pentru grupuri, pentru sejururile efectuate in perioada joi- duminica!

REZERVA ACUM!

Pentru rezervare certa este nevoie de plata unui avans nerambursabil de minim 20% din valoarea pachetului comandat, diferenta fiind achitata cu max 7 zile lucratoare inainte de data inceperii sejurului turistic. Plata avansului se va achita numai dupa confirmarea comenzii de catre agentie si emiterea facturii proforma!
Grupurile pot beneficia de alte tarife si de alte date de desfasurare a programului!
Transferul si excursiile se fac cu ambarcatiuni moderne, confortabile, sigure si dotate la cel mai inalt standard inclusiv cu protectii pentru soare, ploaie, vant destinate exclusiv activitatii de turism in Delta Dunarii.
Se accepta plata cu orice tichete de vacanta sau plata in 6 sau 12 rate lunare cu card star emis de Banca Transilvania.

PROGRAM ORIENTATIV SEJUR ALL INCLUSIVE
IN DELTA DUNARII
3 NOPTI / 4 ZILE

*Programul de mai jos este valabil doar pentru: Danube Delta Resort, Vila Mario, Vila Cama, Hotel Plutitor GGGociman.
*Transferul si excursiile sunt valabile si pentru: Living in Delta, Pensiunea Eden, Hotel Sunrise, Pensiunea Ovidiu, Pensiune Oprisan sau alte hoteluri si pensiuni de vacanta din Delta Dunarii.

12:30 / 16:00 Sosire la Murighiol (debarcader). Bine ati sosit la Murighiol, unul din punctele de plecare catre Delta Dunarii!

In zona debarcaderului, la intrarea in parcarea Marix (parcare pazita 20 lei /auto/zi) va asteapta conducatorul de ambarcatiune care va va ajuta sa parcati si va va conduce catre locatia de cazare oferindu-va prima excursie in Delta Dunarii pe traseul: Murighiol – Dunarea Veche – Uzlina – canal Uzlina – lac Isac – Isacova – canal Litcov – Lac Cuibul cu Lebede – canal Ceamurlia – canal Caraorman – Brat Sulina – Crisan.

* Durata: 1,5 h
In aceasta excursie veti face cunostinta cu coloniile de lebede si pelicani, starci, egrete, cormorani, rate salbatice etc., dar si cu adevarata salbaticie a Deltei.
Aparatele de fotografiat sau camerele video nu ar trebui sa va lipseasca.

* Ora plecare: 13.00 si 16.30

* Alte variante de transfer in cazul in care nu doriti sa achizitionati transferul excursie in cadrul sejurului All Inclusive Vacanta in Delta Dunarii:
Transfer – excursie privata din Murighiol. Tarif: 120 €/ambarcatiune 1 – 4 pers/sens.

SAU

– Plecare din Tulcea – zona faleza.
Orele de plecare: 10.00 / 13.00 / 16.00 / 18.00. Tarif: 15 € /persoana/sens.

Pentru grupuri peste 4 pers transferul se poate organiza si la alte ore in functie de posibilitatile turistilor si ambarcatiunile disponibile.
Orele de transfer pot fi modificate, asa ca va rugam sa va informati asupra transferului cu 24 h inainte.

Reguli de preventie impotriva raspandirii virusilor:

  • Va rugam sa va prezentati cu 30 minute inainte de ora de transfer;
  • Ambarcatiunile sunt dezinfectate inainte de fiecare transfer;
  • Inainte de imbarcare, turistii sunt rugati sa se dezinfecteze pe maini si talpi si sa accepte verificarea de la distanta a temperaturii corpului;
  • Toate bagajele sunt dezinfectate;
  • Purtarea mastii in interiorul barcii este obligatorie.

Sosire la hotel / pensiune. Week-end-ul in Delta incepe!

  • Intampinarea turistilor de catre reprezentantii hotelului, echipati in tinute de protocol cu sampanie si tarte cu icre de stiuca si crostini cu anchois;
  • Prezentarea detaliilor programului si a optiunilor de petrecere a timpului liber;
  • Informatii despre traseele turistice, excursii, sporturi nautice, pescuit, etc.;
  • Primirea camerelor;
  • Activitati de relaxare si agrement in cadrul locatiei.

13:30-16.00 – Pranz

Meniu Pranz:

  • Storceag cremos de Sturion;
  • Supa de Burechite;
  • Bors rusesc;
  • Plachie de somn cu mamaliguta / Mix de peste proaspat prajit cu mamaliga si sos de usturoi;
  • Snitel de porc / vita in crusta de cartofi cu garnitura de orez cu legume;
  • Pui cu sos de smantana si ciuperci;
  • Salate si garnituri asortate;
  • Desert.

*Storceag: „Un amestec de bucatarie ucraineana, tatarasca si romaneasca, inventata in Delta Dunarii”. O reteta un pic pestrita, continentala si pescareasca totodata dar lejera. Taria nu se leaga cu ciorba asta usoara, ci cu un vinut mic si poznas, dar de familie buna. Recomandat un Sauvignon, alb la piele si mai mult decat fraged, infantil. “Regalul haholilor din Delta Dunarii, al celor ce au fost candva stapanii Caspicei si ai fluviilor Rusiei, cazacii. Vodka ruseasca este singura bautura care poate sta in dreptul ei pe masa”.
*Supa de burechite: Cazacii, italienii si turcii au contribuit la aceasta supa excelenta. Burechitele, un fel de coltunasi umpluti cu un amestec de carne, alaturi de zeama alba, acrita cu lamaie, fac o supa de te lingi pe degete.

Timp liber de acomodare in cadrul locatiei. Va propunem:
– O plimbare cu SUP-ul sau caiacul printre stuf si nuferi sau un concurs de pescuit la pluta, o prima lectie de pescuit la rapitor sau incercam sa devenim “mari comandori” invatand sa conducem ambarcatiuni de viteza sau, pentru cei mai curajosi si dornici de adrenalina, servim un cocktail la „botul baltii” dupa o tura cu placa, colacul sau schiurile.
O baie in Piscina incalzita (min 32 de grade Celsius, atat ziua, cat si noaptea), de dimensiuni generoase (150 mc apa), cu adancimea de la 1,4 m la 2 m, dotata cu: instalatii de masaj subacvatic, cascada pentru hidromasaj si instalatie de cromoterapie, sezlonguri, umbrele, prosoape pentru plaja, baldachine, tun cu spuma, masina de fum, lasere si lumini pentru petreceri.

16:30-19:00 – Pool Party : petrecere cu spuma , lasere, lumini.

20:00 Cina cu petrecere “Introducere in atmosfera Deltaica”

  • Zacusca de peste; chiftelute marinate in sos rosu; salate cu peste;
  • Aperitive non peste;
  • Salau ( Ciopic) copt pe placa cu sos de capere; Saramura lipoveneasca;
  • Saramura de pui la jar; jambon de porc la cuptor pe pat de ceapa caramelizata;
  • Garnituri si salate asortate;
  • Desert;
  • Meniu vegetarian.

* Puteti servi meniul de mai jos sau puteti comanda orice fel de produs din meniul a la carte fara costuri suplimentare!
Dupa cina va invitam la o petrecere „haholeasca”!
Observatii:
-Meniul prezentat este valabil pentru zilele de joi si luni, iar pentru alte zile solicitati Meniul propus.
-Excursiile in Delta prezentate sunt valabile pentru zilele de joi si luni. Pentru alte zile consultati Programul zilnic de Excursii.

Puteti sa va treziti devreme si sa va savurati cafeaua admirand spectacolul Deltei dimineata de pe terasa camerei sau sa participati la o partida de pescuit.

Doritorii au posibilitatea unei plimbari cu SUP-ul sau caiacul la rasarit ori de a inchiria o barca cu conducator pentru o partida de pescuit la stationar (crap, somn si caras) sau la rapitor (stiuca si salau).

08:00 – 10:00 Mic dejun traditional

Sunteti in vacanta in Delta, ne dorim sa fiti fericiti, asa ca ne propunem sa va rasfatam cu un mic dejun copios!

Bucatarii nostri sunt dornici sa prepare in fata dumneavoastra:

  • Oua Benedict, Oua Florentine, Oua posate, Frittata cu legume, Oua ochiuri, Oua fierte, Omlete diverse;
  • Legume la gratar;
  • Bacon, cremwusti si carnati de bere;
  • Clatite si Vafe de casa decorate cu frisca, crema de vanilie sau ciocolata si fructe.

La Bufet* veti gasi:

  • Paine de casa proaspat scoasa din cuptor;
  • Gemuri si dulceturi bio, miere de albina, unt, iaurt de vaca si iaurt de capra, lapte, cereale;
  • Platou de branzeturi romanesti – telemea de vaca, telemea de oaie, cascaval, branza de capra, branza de burduf;
  • Platou de branzeturi fine – mozzarela, blue cheese, gruyere, gouda, maasdam;
  • Platou cu mezeluri – sase sortimente;
  • Platou cu masline – patru sortimente;
  • Jambon spaniol si Prosciutto crudo de Parma;
  • Zacusca de legume, fasole batuta, salata ruseasca, salata de telina cu morcov;
  • Peste marinat, peste afumat, zacusca de peste, salata pescareasca de icre, chifetele, rulada si gujoane de peste;
  • Platou de legume;
  • Foietaje cu carnaciori de bere, foietaje cu sunca si cascaval;
  • Croissante cu unt si sirop de artar, croissante cu nutella, croissante cu fructe de padure;
  • Chec si prajituri de casa, asortiment de fructe;
  • Vin spumant, cafea, ceai, sucuri de fructe (santal), apa plata, apa minerala.

In situatia in care nu se intruneste numarul minim de persoane pentru expunerea bufetului, puteti comanda la farfurie oricare dintre produsele mentionate mai sus.

10:30 E marti sau vineri, avem Sejur All inclusive in Delta Dunarii, asa ca mergem la Letea si Sulina, alte 2 excursii impresionante pentru un sejur de exceptie in Delta Dunarii.

La ora 10:30 incepe Excursia la Padurea Letea pentru a admira covoare de orhidee salbatice care infloresc pe pajistile palustre (noi stim unde), vegetatia desertica in plina expansiune sau armasarii liberi care isi pazesc cu strasnicie haremurile etalandu-se in mare forta.
Ne deplasam pe apa pana in satul Letea, ne urcam in carute trase de cai pentru a vizita satul traditional Letea, apoi vom pleca in cautarea cailor salbatici din padure.
Excursia se realizeaza cu ambarcatiuni rapide si cu carute trase de cai pentru a vizita padurea Letea, zona cu regim de protectie integrala, care face parte din Patrimoniul UNESCO, un peisaj de poveste, o padure ca in legendele cu zane, dar si satul traditional – locul in care timpul si ceasul s-a oprit acum cateva sute de ani. Detalii Excursie la Padurea Letea.

Plecam apoi intr-o noua excursie la Sulina unde, dupa ce servim un pranz pe faleza Dunarii mergem sa vizitam Sulina si gura de varsare a Dunarii in Marea Neagra.
Excursie la Sulina
– cel mai indepartat punct estic al UE, cu iesirea pe Marea Neagra. Detalii Excursie la Sulina.
Va invitam sa fiti premiati, deoarece aveti posibilitatea sa atingeti cel mai indepartat Punct Estic de pe uscat al Uniunii Europene, Sulina.
Daca vremea ne permite vom pleca in cautarea delfinilor din Marea Neagra, iar dupa vizita de la nava esuata ne vom indrepta catre oras pentru a vizita Sulina – vechiul Porto-Franco, fostul oras al marinarilor, aventurierilor, piratilor, al lucratorilor platiti in aur, al moravurilor usoare, dar si primul oras de pe continent unde se poate vorbi de conceptul Europei Unite.
Se vor vizita Gurile de varsare ale Dunarii in Marea Neagra, cele 3 faruri construite de-a lungul istoriei in mai putin de un secol – dovada a inaintarii uscatului spre mare, faleza orasului – loc de promenada cu un parfum aparte, Palatul Comisiei Europene a Dunarii, Catedrala Deltei – copie fidela a bisericii de la Izvoarele Dunarii din Germania si a carei piatra de temelie a fost pusa in prezenta Regelui Carol I, Biserica Greceasca zidita in anul 1868, purtand hramul Sf. Nicolae, unde poti vedea icoana Fecioarei Maria cu fata acoperita, care este unica in Europa. Nu putem pleca din Sulina fara o vizita la plaja cu cel mai fin nisip de pe litoralul romanesc si o baie in apele Marii Negre.

Catre seara ne reintoarcem la Crisan unde:

19:30 – Va invitam la “Claca pescareasca”, urmata de “Duelul Bucatariilor”. Cina tip Barbeque cu petrecere surpriza.

„Duelul Bucatariilor” – Lipoveneasca, Haholeasca, Turceasca sau Greceasca? Oare cine va castiga?
La “Claca pescareasca”, oamenii baltii va vor face demonstratii de curatat si gatit peste in natura, iar voi veti fi invitati sa gatiti „peste pe saslac” degustand din bogatiile necunoscute ale Deltei si Marii, alaturi de o tarie traditionala.
In acordurile muzicii cu specific, si intre doua „povesti pescaresti”, bucatarii va vor prezenta si oferi preparate traditionale lipovenesti, haholesti, turcesti si grecesti.
Voi veti decide care bucatarie este mai buna!

Meniu cina:

  • Peste pe saslac; peste copt pe tabla si zeama de saramura haholeasca; saramura lipoveneasca; saramura greceasca cu sardine; parjoale pe placa; mamaliga coapta; lipii prajite;
  • Humus; ciuperci la gratar; salata de vinete cu rodie; scordolea;
  • Barbeque: pui, porc, berbecut alaturi de cartofi copti la jar;
  • Cherdele; placinta lipoveneasca; fructe.

Si petrecerea haholeasca in mijlocul Deltei!
* Puteti servi meniul de mai sus sau puteti comanda orice fel de produs din meniul a la carte fara costuri suplimentare!
Observatii:
-Meniul prezentat este valabil pentru zilele de marti si vineri; pentru alte zile solicitati Meniul propus.
-Excursiile in Delta prezentate sunt valabile pentru zilele de marti si vineri. Pentru alte zile consultati Programul zilnic de excursii.

Puteti sa va treziti devreme si sa va savurati cafeaua admirand spectacolul Deltei dimineata de pe terasa camerei sau sa participati la o partida de pescuit.

Doritorii au posibilitatea unei plimbari cu SUP-ul sau caiacul la rasarit ori de a inchiria o barca cu conducator pentru o partida de pescuit la stationar (crap, somn si caras) sau la rapitor (stiuca si salau).

08:00 – 10:00 Mic dejun traditional

Sunteti in vacanta in Delta, ne dorim sa fiti fericiti, asa ca ne propunem sa va rasfatam cu un mic dejun copios!

Bucatarii nostri sunt dornici sa prepare in fata dumneavoastra:

  • Oua Benedict, Oua Florentine, Oua posate, Frittata cu legume, Oua ochiuri, Oua fierte, Omlete diverse;
  • Legume la gratar;
  • Bacon, cremwusti si carnati de bere;
  • Clatite si Vafe de casa decorate cu frisca, crema de vanilie sau ciocolata si fructe.

La Bufet* veti gasi:

  • Paine de casa proaspat scoasa din cuptor;
  • Gemuri si dulceturi bio, miere de albina, unt, iaurt de vaca si iaurt de capra, lapte, cereale;
  • Platou de branzeturi romanesti – telemea de vaca, telemea de oaie, cascaval, branza de capra, branza de burduf;
  • Platou de branzeturi fine – mozzarela, blue cheese, gruyere, gouda, maasdam;
  • Platou cu mezeluri – sase sortimente;
  • Platou cu masline – patru sortimente;
  • Jambon spaniol si Prosciutto crudo de Parma;
  • Zacusca de legume, fasole batuta, salata ruseasca, salata de telina cu morcov;
  • Peste marinat, peste afumat, zacusca de peste, salata pescareasca de icre, chifetele, rulada si gujoane de peste;
  • Platou de legume;
  • Foietaje cu carnaciori de bere, foietaje cu sunca si cascaval;
  • Croissante cu unt si sirop de artar, croissante cu nutella, croissante cu fructe de padure;
  • Chec si prajituri de casa, asortiment de fructe;
  • Vin spumant, cafea, ceai, sucuri de fructe (santal), apa plata, apa minerala.

In situatia in care nu se intruneste numarul minim de persoane pentru expunerea bufetului, puteti comanda la farfurie oricare dintre produsele mentionate mai sus.

10:00-13:3 0In penultima zi a sejurului dumneavoastra in Delta va invitam sa fiti partasi la spectacolul Deltei.

Excursie cu barcile cu motor intr-o zona salbatica din Delta pentru a face cunostinta cu coloniile de lebede si pelicani, starci, egrete, cormorani, rate salbatice etc., dar si cu adevarata salbaticie a Deltei.
Aparatele de fotografiat sau camerele video nu ar trebui sa va lipseasca.
Traseu de poveste ce nu poate fi descris in cuvinte: Crisan – Canalul Lung – Lac Obretin – Lac Obretinciuc – japsele de langa Obretinciuc – Canal Litcov – lac Cuibul cu lebede – Lac Iacub – Canal Caraorman – Crisan.
Zona exceptionala de Delta intr-o atmosfera impresionanta creata de natura – pasari, soare, clipocitul pestilor, cantecul Deltei…, unde peisajul si zgomotele Deltei iti dau frau liber imaginatiei, te trimit cu gandul intr-o lume la care vei visa mult timp. EXOTISM si RELAXARE.
Pe traseu facem o oprire pentru un pescuit, in joaca, la biban. Nu trebuie sa fim pescari, distractia va fi garantata. Insotitorul vostru in excursie va va oferi ustensile si momeli pentru pescuit, va va da instructiunile necesare pentru a prinde “captura vietii”.
Cea mai interesanta fotografie si cea mai mare captura vor fi premiate corespunzator.
Ne reintoarcem la Crisan pentru:

13:30-15:30 Pranz traditional pregatit dupa retete de cateva sute de ani!

  • Bors pescaresc; Bors de curcan; Supa de rosii cu taitei de casa;
  • Mancarea “Atamanului Sef”; Pastrama de oaie la tigaie; Frigarui de pui cu legume;
  • Cartofi zdrobiti, Mamaliga, Cus Cus;
  • Salata de ardei copti; salata asortata de muraturi; salate de sezon;
  • Gogosi cu ciocolata si vanilie; Prajituri de casa;
  • Meniu vegetarian.

BORS PESCARESC – facut traditional la ceaun pe pirostrie in fata turistilor care sunt invitati sa participe la realizarea si degustarea Borsului Pecaresc.
Si cand localnicii spun peste, inseamna tot pestele Deltei, deodata! Pentru ca gustul formidabil al Borsului Pescaresc il da tocmai varietatea de peste care se fierbe in ceaun.
Neaparat in ceaun pe pirostrie! Si neaparat proaspat!
In Delta borsul se mananca cu un dichis local: se scoate pe un platou pestele cu legume si se serveste obligatoriu cu pasta de
usturoi (nu cu mujdei „zeama lunga”) si otet. Abia cand esti bine satul, se serveste in blide zeama deasa si datatoare de
viata. Si la borsul pescaresc nu se poate servi altceva decat palinca sanatoasa… ca sa-ti stimuleze digestia.


16:30-20:00 Excursie Apus in Delta Dunarii cu barcile cu motor pe Salba de lacuri dintre Crisan si Mila 23 – recomandata a se realiza spre seara pentru a putea admira un spendid apus de soare in Delta Dunarii ascultand clipocitul pestilor si ciripitul pasarilor!

Pe lacurile si canalele din imprejurimi: Bodaproste – Trei Iezere – La Amiaza – Miazazi – Miazanoapte – Cazanele – Eracle – Mila 23 – Dunarea Veche (zona de Delta cuprinsa intre bratul Sulina si bratul Chilia) cu vizitarea localitatii – sat pescaresc, locul de origine al renumitului canotor Ivan Patzaichin.
Facem un ocol pentru Vizitarea Manastirii Stipoc (Schitul Sfantul Atanasie), manastire de rit vechi, amplasata pe grindul Stipoc, in apropiere de Chilia. Pe drumul de intrare in curtea manastirii, parintele staret a plantat sute de flori care parca incep sa se miste la trecerea pe langa ele. Fantana din curtea manastirii, parca facuta in ciuda arsitei coplesitoare, te improspateaza cu apa ei rece si limpede. Locul parca este un mic paradis in mijlocul pustiului, un fel de oaza unde te poti reface dupa o zi torida de vara.
Urmeaza o oprire in localitatea Mila 23, sat pescaresc traditional ai caror locuitori majoritari sunt rusii-lipoveni.

20:00 Cina de ramas bun cu festivitate de premiere.

Gustarea pescarului muncitor SERVITA PE OGLINDA:

  • Stiuca umpluta piesa intreaga; Chiftelute din peste cu mac si cu susan;
  • Gujoane de salau cu maioneza; Zacusca de peste; Peste afumat pe suport de lamaie;
  • Peste marinat pe foi de ceapa; Batog de somn; Icre de crap; Icre de stiuca;
  • Aperitive non peste;
  • Crap la Portap pe pat de varza calita si Curcan umplut.

* Puteti servi meniul de mai sus sau puteti comanda orice fel de produs din meniul a la carte fara costuri suplimentare!
Seara nu o putem incheia fara un pahar de sampanie alaturi de tortul casei oferit de personalul hotelului.
Despre petrecere nu va putem povesti intrucat nu ar mai fi surpriza. Nu vor lipsi: festivitatea de premiere, sampania si tortul casei oferit de personalul hotelului.
Observatii:
Meniul prezentat este valabil pentru zilele de miercuri si sambata; pentru alte zile solicitati Meniul propus!
Excursiile in Delta prezentate sunt valabile pentru zilele de miercuri si sambata. Pentru alte zile consultati Programul zilnic de excursii.

Puteti sa va treziti devreme si sa va savurati cafeaua admirand spectacolul Deltei dimineata de pe terasa camerei sau sa participati la o partida de pescuit.

Doritorii au posibilitatea unei plimbari cu SUP-ul sau caiacul la rasarit ori de a inchiria o barca cu conducator pentru o partida de pescuit la stationar (crap, somn si caras) sau la rapitor (stiuca si salau).

08:00 – 10:00 Mic dejun traditional

Sunteti in ultima zi de vacanta in Delta, ne dorim sa fiti fericiti, asa ca ne propunem sa va rasfatam cu un mic dejun copios!

Bucatarii nostri sunt dornici sa prepare in fata dumneavoastra:

  • Oua Benedict, Oua Florentine, Oua posate, Frittata cu legume, Oua ochiuri, Oua fierte, Omlete diverse;
  • Legume la gratar;
  • Bacon, cremwusti si carnati de bere;
  • Clatite si Vafe de casa decorate cu frisca, crema de vanilie sau ciocolata si fructe.

La Bufet* veti gasi:

  • Paine de casa proaspat scoasa din cuptor;
  • Gemuri si dulceturi bio, miere de albina, unt, iaurt de vaca si iaurt de capra, lapte, cereale;
  • Platou de branzeturi romanesti – telemea de vaca, telemea de oaie, cascaval, branza de capra, branza de burduf;
  • Platou de branzeturi fine – mozzarela, blue cheese, gruyere, gouda, maasdam;
  • Platou cu mezeluri – sase sortimente;
  • Platou cu masline – patru sortimente;
  • Jambon spaniol si Prosciutto crudo de Parma;
  • Zacusca de legume, fasole batuta, salata ruseasca, salata de telina cu morcov;
  • Peste marinat, peste afumat, zacusca de peste, salata pescareasca de icre, chifetele, rulada si gujoane de peste;
  • Platou de legume;
  • Foietaje cu carnaciori de bere, foietaje cu sunca si cascaval;
  • Croissante cu unt si sirop de artar, croissante cu nutella, croissante cu fructe de padure;
  • Chec si prajituri de casa, asortiment de fructe;
  • Vin spumant, cafea, ceai, sucuri de fructe (santal), apa plata, apa minerala.

In situatia in care nu se intruneste numarul minim de persoane pentru expunerea bufetului, puteti comanda la farfurie oricare dintre produsele mentionate mai sus.

10:30 /15:00

O ultima excursie in Delta Dunarii, prin zona de Delta cuprinsa intre Bratul Sulina si Bratul Sf. Gheorghe care sa ne aminteasca de clipele frumoase petrecute in Delta si care sa ne faca sa spunem: abia asteptam sa revenim in vacanta in Delta!

SAU

08.00 / 10.00/ 12.00/14.00/16.00 Transfer catre Tulcea (Durata: 1h)


Programul este valabil pentru sejur in Delta Dunarii organizate la: Danube Delta Resort , Hotel Plutitor GGGociman , Vila Mario si Vila Cama.

Pentru sejur in Delta Dunarii in alte locatii, va rugam sa consultati ofertele individuale pentru sejururi ale hotelurilor si pensiunilor din Delta.

Oferta Early Booking in Delta Dunarii 2022, reducere intre 20% si 40 %

Danube Delta Resort 4*

Danube Delta Resort Delta Dunarii

Rezerva acum

de la 358
/ persoana / sejur

Hotel Plutitor GG Gociman 4*

Hotel Plutitor Gociman

Rezerva acum

de la 328
/ persoana / sejur

Vila Mario 4*

Vila Mario Crisan - Delta Dunarii

Rezerva acum

de la 343
/ persoana / sejur

Vila Cama

Vila Cama - Delta Dunarii

Rezerva acum

de la 408
/ persoana / sejur

Vezi toate cazarile din Crisan!

Pentru alte destinatii din Delta Dunarii foloseste motorul de cautare de mai jos!
Alege destinatia dorita, data de intrare si data de iesire pentru un sejur in Delta Dunarii, numarul de camere si numarul de persoane si varsta copiilor. Apasa cauta hotel!

Cazare
Excursii
Sejururi
Toate Excursiile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE
Toate Sejurile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE

Sejururi si excursii in inima Deltei

Sejururi si excursii in zona de uscat a Deltei

Sejururi si excursii in zona de plaja a Deltei

Oferte in Delta cu Tichete de Vacanta