Vara in Delta – Program 4 zile / 3 nopti

Descopera Romania frumoasa si autentica
Oferta 3 nopti 4 zile Delta Dunarii All Inclusive, cazare in zona de terasa a Deltei
Murighiol / Dunavat / Mahmudia / Balteni

„Oferta Sa Revin In Delta”

Suntem aici sa ne ocupam de tot pentru tine!
Se accepta plata cu orice tichete de vacanta, inclusiv vouchere mypal.travel sau plata in 6 sau 12 rate lunare cu card star emis de Banca Transilvania.

Rezervari Sigure, Verificate!
Pachete complete: transport pe apa, excursii in Delta, cazare la hoteluri si pensiuni din Delta verificate. Ne ocupam de tot pentru tine, pentru o excursie de vis in Delta!

Recomandat pentru evadare de 4 zile din stresul cotidian, pentru o petrecere cu prietenii, numai cu ei in mijlocul naturii, netulburati de nimeni, poate doar de susurul apei, de muzica pasarilor sau de clipocitul pestilor langa geamul camerei tale sau pentru o prima incercare de a cunoaste acesta destinatie.

Tarife de la 144 euro / pers / sejur All Inclusive!

Oferta „Sa Revin in Delta” valabila in perioada 8 mai – 10 octombrie

*Valabil atat pentru turisti individuali cat si pentru grupuri!

Rezerva acum!

Pentru rezervare certa este nevoie de plata unui avans nerambursabil de min 20% din valoarea pachetului comandat, diferenta fiind achitata cu max 5 zile lucratoare inainte de data inceperii pachetului turistic. Plata avansului se va achita numai dupa confirmarea comenzii de catre agentie si emiterea facturii proforma!
Grupurile pot beneficia de alte tarife si de alte date de desfasurare a programului!
Transferul si excursiile se fac cu ambarcatiuni moderne, confortabile, sigure si dotate la cel mai inalt standard inclusiv cu protectii pentru soare, ploaie, vant destinate exclusiv activitatii de turism in Delta Dunarii.

Program Orientativ

Ne indreptam catre Delta Dunarii!

– Accesul auto catre Delta Dunarii se face dinspre Constanta catre Ovidiu apoi urmam drumul spre Mihai Viteazu, Baia, Babadag, Enisala, Sarichioi, Sabangia, Agighiol, Valea Nucarilor, iazurile, Colina, Sarinasus, Plopu, Murighiol.
Distanta Constanta – Murighiol 144 km, timp estimat 2 h.
De aici ne putem indrepta catre Mahmudia (10 km de Murighiol), Balteni (16 km de Murighiol), Dunavatul de Jos (10 km de Murighiol), Jurilovaca sau Sarinasuf unde ne putem caza.

– Accesul auto catre Delta Dunarii dinspre Bucuresti, ne indreptam pe Autostrada Soarelui catre Constanta, iesim la Ovidiu si de acolo pe traseul mentionat mai sus.
Distanta Bucuresti – Murighiol 360 km, timp estimat 4 h.

– Accesul auto catre Delta Dunarii dinspre Moldova. Se trece cu Bac-ul la Galati ( din ora in ora) sau Braila ( la fiecare 30 min ) apoi urmam drumul spre Tulcea
Distanta Galati – Tulcea 80 Km, iar pana la Murighiol 120 km.
Distanta Braila – Tulcea 90 Km, iar pana la Murighiol 130 km.

Pe traseul de la Galati sau Braila catre Tulcea este recomandat a se face un mic ocol pentru a se vizita manastirile nord-dobrogene: Celic-Dere, Saon, Cocos sau manastirea de la Valea Teilor, in apropiere de Niculitel, precum si basilica de la Niculitel.
Pe traseu va recomandam sa opriti pentru a vizita cetatea Enisala care a fost construita in a doua jumatate a sec.XIV, cu scop militar, de catre negustorii genovezi, detinatori ai monopolului navigatiei in Marea Neagra si care ofera o priveliste superba asupra Deltei Dunarii si lacului Razem.
Alta recomandare este ca de la Agighiol sa continuati drumul spre Tulcea ( o abatere de aprox 50 km ) pentru a vizita Centrul Ecomuzeal Delta Dunarii ( cel mai mare acvariu din Europa de Est), unde veti face o prima cunostinta cu flora si fauna Deltei, dar si cu traditiile locului.
O oprire la Monumentul Independentei va va oferi o imagine spectaculoasa asupra Dunarii, Deltei si orasului Tulcea. Nu ar trebui ratata.
Alte atractii pe care le puteti vizita in zona: Muzeul de Arta, nava Muzeu Republica, muzeul de Etnografie si Arta Populara; lacasurile de cult: moscheea Azizie, templul Israelit; alte cladiri si locuri de neratat: teatrul “Jean Bart” sau faleza Dunarii.

Ne indreptam catre locul de cazare din Balteni / Mahmudia / Murighiol / Dunavat / Jurilovaca pe traseul Tulcea – Nufaru – Victoria – Baltenii de Sus – Bestebe – Mahmudia – Murighiol, traseu de 40 km care se strabat in aproximativ 40 min.

20.00 – 22.00 Cina optionala

O masa de peste cu un ghid local este recomandata a fi achizitionata pentru a afla despre ce putem face in zona, istoria, cultura, traditiile, gastronomia. Intre doua pahare cu rachie aflam despre povestile locului. Detaliile asupra locului unde se va servi cina le vom primi cu 24 h inainte de sejur.

07:00 – 09:00 Mic dejun servit in cadrul locatiei

Dupa micul dejun, veti avea ocazia sa descoperiti Delta Dunarii in toata splendoarea sa intr-o excursie de 5 ore in inima Deltei, cu plecare din Murighiol. Detalii

Excursie care va va pe un traseu de exceptie, unde veti descoperi ceea ce inseamna cu adevarat Delta Dunarii. Veti descoperi zone cu peisaje uimitoare, care adapostesc diferite specii de pasari: cormorani, starci cenusii, starci galbeni, starci de noapte, tiganusi si egrete. Vom face opriri scurte ale salupei pentru a le admira si pentru a face fotografii. Lacurile Baclanesti si Lacul Fortuna, care fac parte din complexul lacustru Sontea-Furtuna, ofera o priveliste interesanta, unde puteti intalni grupuri de pelicani, lebede, lisite, corcodei.

Optional: Puteti servi cina in cadrul restaurantului hotelului sau intr-un restaurant din apropiere.

Pe traseu se mai fac urmatoarele opriri:

Pentru vizitarea satului pescaresc Mila 23, sat de rusi-lipoveni, dar si locul de bastina al renumitului canotor Ivan Patzaichini;

Centrul de informare turistica al ARBDD de la Crisan (exceptie ziua de luni, cand este inchis);

Danube Delta Resort, Crisan – pentru a servi un pranz pescaresc pregatit dupa “Retete din alt veac” (optional – contra cost).
Aici mai aveti posibilitatea de a face o partida de pescuit in iazul din spatele resortului (ustensile si momeala la dispozitie), dar si de a face o baie in piscina incalzita (min 32 de grade Celsius, atat ziua, cat si noaptea), de dimensiuni generoase (150 mc de apa), cu adancimea de la 1,4 m la 2 m, dotata cu instalatii de masaj subacvatic, cascada pentru hidromasaj si instalatie de cromoterapie.

Activitati relaxare si agrement in cadrul locatiei.

Cina

07:00 – 09:00 Mic dejun

Dupa micul dejun, veti avea ocazia sa descoperiti Plaja Perisor – plaja salbatica la Marea Neagra! Detalii

Traseu: Murghiol – Bratul Sf. Gheorghe – Canal Dunavat -canal Cocos -Canal Dranov – canal Perisor -plaja Perisor – retur.

Optional Pranz

Activitati relaxare si agrement in cadrul locatiei.

Cina

Mic dejun

Va recomandam sa vizitati manastirile nord-dobrogene: Celic-Dere, Saon, Cocos, Valea Teilor si basilica de la Niculitel.

Cazari recomandate in zona Murighiol / Dunavat / Balteni / Mahmudia

Hotel Mon Jardin 4* – Mahmudia

Hotel Mon Jardin

Rezerva acum

de la 144
/ persoana / sejur

Hotel Wels 4* – Balteni

Hotel Wells Delta Dunarii

Rezerva acum

de la 139
/ persoana / sejur

Peninsula Resort 4* – Murighiol

Peninsula Resort - Delta Dunarii

Rezerva acum

de la 132
/ persoana / sejur

Pensiunea Delta Paradis 3* – Murighiol

Pensiunea Delta Paradis

Rezerva acum

de la 120
/ persoana / sejur

Alte hoteluri si pensiuni recomandate

Complexul Pestisorul si Pelicanul 4* – Dunavatul de Jos

Complexul Pestisorul si Pelicanul

Rezerva acum

Pret la cerere

Puflene Resort 4* – Murighiol

Puflene Resort

Rezerva acum

Pret la cerere

Casa Teo 4* – Mahmudia

Casa Teo

Rezerva acum

Pret la cerere

Pensiunea Beluga 4* – Murighiol

Pensiunea Beluga 4*

Rezerva acum

Pret la cerere

Vezi toate cazarile din Delta Dunarii!

Pentru alte destinatii din Delta Dunarii foloseste motorul de cautare de mai jos!
Alege destinatia dorita, data de intrare si data de iesire pentru un sejur in Delta Dunarii, numarul de camere si numarul de persoane si varsta copiilor. Apasa cauta hotel!

Cazare
Excursii
Sejururi
Toate Excursiile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE
Toate Sejurile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE

Sejururi si excursii in inima Deltei

Sejururi si excursii in zona de uscat a Deltei

Sejururi si excursii in zona de plaja a Deltei

Oferte in Delta cu Tichete de Vacanta