Excursii din Tulcea

Excursii in Delta Dunarii organizate din Tulcea

Turistii sunt rugati sa se prezinte cu cel putin 15 minute inaintea orei de plecare! Va invitam sa verificati cu noi programul si disponibilitatea excursiilor!

Excursii din Tulcea

Excursie din portul Tulcea
Plecare din port

INFO GENERAL

Traseu: Tulcea Canal 36 Canal Sireasa Zona Lac Cotete Canal Sontea Veche Sontea Noua Canal Trofilca Tulcea si retur.

Detalii
Detalii
Excursia in Delta Dunarii incepe din portul Tulcea, unde ne vom imbarca de la pontonul Danube Delta Resort, vis-a-vis Hotel Delta**** pe salupa rapida, si vom porni pentru a descoperi unica rezervatie naturala patrimoniu UNESCO din Romania, Delta Dunarii. Ne vom indeparta de oras pe bratul Tulcea aval spre Canalul Mila 36, un loc de pescuit foarte cunoscut de pescarii din Delta Dunarii. De aici vom continua calatoria noastra pe canale, zone care adapostesc diferite specii de pasari: cormorani, starci cenusii, starci galbeni, starci de noapte, tiganusi si egrete. Pentru admirarea peisajului si a pasarilor vom face opriri scurte ale salupei si veti avea posibilitatea sa faceti fotografii. Returul spre Tulcea se face pe acelasi traseu.

Zile: luni – duminica

Pret: de la 15 € / persoana

Durata: 2,5 – 3 ore

Ora plecare: 11:30

Ora intoarcere: 14:30

Numar Participanti: minim 1

REZERVA ACUM

Excursii din Tulcea

Excursie din Tulcea in inima Deltei
Plecare din port

INFO GENERAL

Traseu: Tulcea canalul 36 canalul Sireasa garla Sontea lacul Nebunu lacul Baclanesti lacul Fortuna canalul Sontea Lata canalul Olguta Mila 23 Dunarea Veche Lebada Crisan si retur.

Detalii
Detalii
Excursie care te va duce in inima Deltei Dunarii, pe un traseu de exceptie, unde vei descoperi ceea ce inseamna cu adevarat Delta Dunarii. Vei descoperi zone cu peisaje uimitoare, care adapostesc diferite specii de pasari: cormorani, starci cenusii, starci galbeni, starci de noapte, tiganusi si egrete. Vom face opriri scurte ale salupei pentru a le admira si pentru a face fotografii. Lacurile Baclanesti si Lacul Fortuna, care fac parte din complexul lacustru Sontea-Furtuna, ofera o priveliste interesanta, unde puteti intalni grupuri de pelicani, lebede, lisite, corcodei.
Pe traseu se mai fac urmatoarele opriri:
Pentru vizitarea satului pescaresc Mila 23, sat de rusi- lipoveni, dar si locul de bastina al renumitului canotor Ivan Patzaichin;
Centrul de informare turistica al ARBDD de la Crisan (exceptie ziua de luni, cand este inchis);
Danube Delta Resort, Crisan – pentru a servi un pranz pescaresc pregatit dupa “Retete din alt veac” (optional–contra cost).
Aici mai aveti posibilitea de a face o partida de pescuit in iazul din spatele resortului (ustensile si momeala la dispozitie), dar si de a face o baie in piscina incalzita (min 32 de grade Celsius, atat ziua, cat si noaptea), de dimensiuni generoase (150 mc apa), cu adancimea de la 1,4 m la 2 m, dotata cu instalatii de masaj subacvatic, cascada pentru hidromasaj si instalatie de cromoterapie.

Zile: luni – duminica

Pret: de la 29 € / persoana

Durata: 5 – 6 ore

Ora plecare: 10:30

Ora intoarcere: 16:00 – 16:30

Numar Participanti: minim 1

REZERVA ACUM

Excursii din Tulcea

Turul Deltei Dunarii intr-o zi
Plecare din port

INFO GENERAL

Traseu: Canalul 36 canalul Sireasa garla Sontea lacul Nebunu lacul Baclanesti lacul Fortuna canalul Sontea Lata canalul Olguta Mila 23 Dunarea Veche Lebada Crisan satul si padurea Letea

Detalii
Detalii
Program in Delta de 10 ore cu plecare din Tulcea in cadrul caruia veti vizita zona de Delta cuprinsa intre bratul Sulina si Bratul Chilia,pe traseul canalul 36 canalul Sireasa garla Sontea lacul Nebunu lacul Baclanesti lacul Fortuna canalul Sontea Lata canalul Olguta Mila 23 Dunarea Veche Lebada Crisan, satul si padurea Letea, precum si gura de varsare a Dunarii in mare, la Sulina, unde cu putin noroc, veti asista la spectacolul oferit de delfini.
Alaturi de peisaje de poveste si pasari, veti avea posibilitatea de a servi un pranz pescaresc in inima deltei.

Zile: luni – duminica

Pret: de la 40 € / persoana

Durata: cca. 8 ore

Ora plecare: 09:00-09:30

Ora intoarcere: 21:00

Numar Participanti: minim 1

REZERVA ACUM

Excursii din Tulcea

Excursie de 1 noapte / 2 zile
Plecare din port

INFO GENERAL

O escapada in inima deltei, la Crisan pentru a descoperi cea mai spectaculoasa destinatie turistica din Romania. Veti admira peisaje superbe, veti fi atrasi de frumusetea pasarilor rare, veti gusta preparate traditionale pescaresti …

Detalii
Detalii
Recomandat pentru evadare de 2 zile din stresul cotidian, pentru o petrecere cu prietenii, numai cu ei in mijlocul naturii, netulburati de nimeni, poate doar de susurul apei, de muzica pasarilor sau de clipocitul pestilor langa geamul camerei tale…, sau pentru o prima incercare de a cunoaste acesta destinatie, Delta Dunarii care te va determina sa spui Mai Vreu si iar Mai Vreau!

Sosire la Tulcea, zona Faleza.

Transferul catre Crisan, inima deltei se face cu ambarcatiuni rapide, confortabile, protejate de ploaie, vant sau soare. Durata transfer Tulcea Crisan 1 h.

Orele de plecare din Tulcea, zilnic: 10:00; 14:00; 16:00; 18:00;

Ore de plecare din Crisan, zilnic: 07:30; 12:30; 14:30; 16:30.

Transferul catre Crisan se realizeaza pe traseul Tulcea – Ceatal (locul unde se desparte bratul Sulina de bratul Sf Gheorghe), Partizani – Vulturu -Maliuc – Gorgova – Crisan.

Sosire la locatia aleasa: Danube Delta Resort starstarstarstar, Hotel Plutitor GGGociman starstarstarstar, Vila Mario starstarstarstar, Vila Irina starstar, Pensiunea Eden starstarstarstar, Complex Sunrise starstarstar, Pensiunea Oprisan starstarstarstar, Pensiunea Ovidiu starstarstarstar.

Primirea camerelor.

Pranz tradional pescaresc (optional).

Excursie optionala in Delta Dunarii cu plecare din Crisan. Detalii excursii zilnice

Exemplu de excursie organizata in zilele de marti si vineri:

Excursie la padurea Letea pentru a admira covoare de orhidee salbatice care infloresc pe pajistile palustre (noi stim unde), vegetatia desertica in plina expansiune sau armasarii liberi care isi pazesc cu strasnicie haremurile etalandu-se in mare forta. Ne deplasam pe apa pana in satul Letea, ne urcam in carute trase de cai pentru a vizita satul traditional Letea, apoi vom pleca in cautarea cailor salbatici din padure.

Excursia se realizeaza cu ambarcatiuni rapide si cu carute trase de cai pentru a vizita padurea Letea, zona cu regim de protectie integrala-patrimoniu UNESCO, un peisaj de poveste, o padure ca in legendele cu zane, dar si satul traditional – locul in care timpul si ceasul s-au oprit acum cateva sute de ani…

ZIUA 2

Doritorii pot fi treziti in zori pentru a pescui in iazul din spatele complexului (la stiuca, biban, caras, rosioara) sau pot pescui la Dunare (crap, somn, salau).

Daca exista amatori, va punem la dispozitie o ambarcatiune care sa va transfere catre locurile de pescuit din apropiere (Dunarea Veche –zona ingusta, la cioate), iar micul dejun va fi servit la pachet.

Mic dejun.

Optional: Excursie in Delta Dunarii conform programului zilnic de excursii. Detalii

Exemplu de excursie organizata in zilele de marti si vineri:

Excursie intr-o zona salbatica din Delta pentru a face cunostinta cu coloniile de lebede si pelicani, starci, egrete, cormorani, rate salbatice etc, dar si cu adevarata salbaticie a Deltei. Veti participa la o partida de pescuit la biban.

O excursie care-ti va arata ceea ce astepti de la Delta Dunarii: salbaticie, jungla, peisaje de poveste, muzica naturii, pasari, pesti zburatori, plauri miscatori.

Descrierea este de prisos pentru ceea ce poti Trai, Simti si Observa in aceasta zona – jungla junglelor!

Aparatele de fotografiat sau camerele video nu ar trebui sa va lipseasca.

Excursie in zona de Delta cuprinsa intre bratul Sulina si bratul Sf Gheorghe.

Excursia include si vizitarea unei colibe pescaresti, unde vom afla despre viata si obiceiurile pescarilor din Delta Dunarii.

Traseu de poveste ce nu poate fi descris in cuvinte: Crisan – Canal Caraorman – Canalul Lung – Lac Obretin – Lac Obretinciuc – japsele de langa Obretinciuc – Canal Litcov – Garla Perivolovca – Lac Isac – Litcov – lac Cuibul cu lebede – Canal Ceamurlia – Crisan

Castigatorul (pescarul campion) primeste un premiu surpriza. Secretul pescuitului sta in cocktail-ul lipoveanului iscusit.

Pentru excursii in alte zile click detalii

Transfer catre Tulcea!

Zile: luni – duminica

Pret: de la 79 € / persoana

Durata: 2 zile

Ora plecare: 10:00

Ora intoarcere: 17:30

Numar Participanti: minim 1

REZERVA ACUM