Cazare Tulcea

Tulcea: orasul de la Portile Deltei!

Tulcea este unul din cele trei orase construite pe 7 coline, alaturi de Roma si Iasi. Cu versantii aranjati in forma de amfiteatru, cu deschidere la Dunare, este principala poarta de acces catre Delta Dunarii. Pentru cele mai frumoase excursii Delta Dunarii din Tulcea consultati oferta.

In apropierea orasului Tulcea, fluviul Dunarea se desparte in cele trei brate. Chilia (in amonte de portul Tulcea), Sulina si Sfantu Gheorghe (in aval) formeaza spectaculoasa Delta a Dunarii.

Cazarea in Tulcea este recomandata celor care doresc sa faca o excursie de o zi sau de o jumatate de zi in Inima Deltei. Astfel, isi vor face o idee despre aceasta zona si se vor convinge ca Delta merita vizitata si descoperita. Pentru a o putea cunoaste, este nevoie de minimum trei zile. Dupa care vei spune: Mai Vreau si…..iar Mai Vreau …!

Din Tulcea poti face excursii in Delta Dunarii pe canalul 36 si in zona Sontea – Lac Cotete pentru a admira coloniile de cormarani (excursie de 2-3 h). Poti vizita zona Baclanesti Nebunul, unde te poti opri sa degusti borsul pescaresc la una din colibele pescarilor (3-4 h). De asemenea, poti ajunge in Inima Deltei, Crisan – Mila 23 (excursie de 5-6 h) sau poti vizita Letea si Sulina intr-o excursie de o zi.

Pensiuni si hoteluri in Tulcea

Daca tot ajungi in Tulcea, rezerva-ti macar 2 nopti de cazare. Cazare ieftina Tulcea – sunt hoteluri si pensiuni care ofera cazare ieftina. Aveti varianta sa va cazati in oras sau pe faleza de unde veti admira toata forfota din portul Tulcea. De aici trebuie sa mergi intr-o excursie in Delta Dunarii, dar si sa vizitezi principalele obiective turistice atat din oras, cat si din apropiere. Centru Ecomuzeal Delta Dunarii, cel mai mare acvariu din S-E Europei, manastirile din nordul Dobrogei, Saon, Celic Dere, Cocos sau cetetea Enisala sunt numai cateva din principalele atractii turistice ale zonei.

In plus, de la Monument, puteti avea cea mai frumoasa priveliste asupra orasului si Dunarii.

Cazare Tulcea: Pensiuni Tulcea | Hoteluri Tulcea

Ofertele de cazare la pensiuni Tulcea Delta Dunarii sunt diverse. Sunt hoteluri si pensiuni in Tulcea de 4 stele, situate pe malul Dunarii. Sunt pensiuni in oras de 2 sau 3 margarete. Aici veti gasi cele mai bune oferte de cazare Tulcea, indiferent de buget sau preferinte.
Afla mai multe despre Tulcea

HOTELURI SI PENSIUNI IN TULCEA

Hotel Delta 3* Tulcea

Detalii

de la 29,5
persoana / noapte

3
5

Hotel Delta 4* Tulcea

Detalii

de la 42
persoana / noapte

4
5

Hotel Egreta 3* Tulcea

Detalii

de la 17
persoana / noapte

3
5

Hotel Esplanada 4* Tulcea

Detalii

de la 40
persoana / noapte

4
5

Hotel Plutitor Arca 4* Tulcea

Detalii

de la 75
persoana / noapte

4
5

Hotel plutitor Sincron Delta 4* Tulcea

Detalii

de la 16
persoana / noapte

4
5

Harta Destinatii Cazare Delta Dunarii