Oferte cazare Tulcea in Delta Dunarii

Cazare
Excursii
Sejururi
Toate Excursiile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE
Toate Sejurile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE
Tulcea: orasul de la Portile Deltei!

Tulcea este unul din cele trei orase construite pe 7 coline, alaturi de Roma si Iasi. Cu versantii aranjati in forma de amfiteatru, cu deschidere la Dunare, este principala poarta de acces catre Delta Dunarii. Pentru cele mai frumoase excursii Delta Dunarii din Tulcea – consultati oferta.

In apropierea orasului Tulcea, fluviul Dunarea se desparte in cele trei brate: Chilia (in amonte de portul Tulcea), Sulina si Sfantu Gheorghe (in aval), care formeaza spectaculoasa zona Delta Dunarii.

Cazarea in Tulcea este recomandata celor care doresc sa faca o excursie de o zi sau de o jumatate de zi in Inima Deltei. Astfel, isi vor face o idee despre aceasta zona si se vor convinge ca Delta merita vizitata si descoperita. Pentru a o putea cunoaste, este nevoie de minimum trei zile. Dupa care vei spune: Mai Vreau si…..iar Mai Vreau …!

Din Tulcea poti face excursii in Delta Dunarii pe Canalul 36 si in zona Sontea – Lac Cotete pentru a admira coloniile de cormarani (excursie de 2-3 h). Poti vizita zona Baclanesti Nebunul, unde te poti opri sa degusti borsul pescaresc la una din colibele pescarilor (3-4 h). De asemenea, poti ajunge in Inima Deltei, Crisan – Mila 23 (excursie de 5-6 h) sau poti vizita Letea si Sulina intr-o excursie de o zi.

Pensiuni si hoteluri in Tulcea

Daca tot ajungi in Tulcea, rezerva-ti macar 2 nopti de cazare. Cazare ieftina Tulcea – sunt hoteluri si pensiuni care ofera cazare ieftina. Aveti varianta sa va cazati in oras sau pe faleza de unde veti admira toata forfota din portul Tulcea. De aici trebuie sa mergi intr-o excursie in Delta Dunarii, dar si sa vizitezi principalele obiective turistice atat din oras, cat si din apropiere. Centrul Ecomuzeal Delta Dunarii, cel mai mare acvariu din S-E Europei, manastirile din nordul Dobrogei – Saon, Celic Dere, Cocos sau cetetea Enisala sunt numai cateva dintre principalele atractii turistice ale zonei.

In plus, de la Monumentul Independentei, puteti avea cea mai frumoasa priveliste asupra orasului si Dunarii.

Cazare Tulcea: Pensiuni Tulcea | Hoteluri Tulcea

Ofertele de cazare la pensiuni Tulcea Delta Dunarii sunt diverse. Sunt hoteluri si pensiuni in Tulcea de 4 stele, situate pe malul Dunarii. Sunt pensiuni in oras de 2 sau 3 margarete.

Aici veti gasi cele mai bune oferte de cazare la pensiuni Tulcea in Delta Dunarii! Hotel Delta de 3 si 4 stele, Hotel Egreta, hotelurile plutitoare Hotel Plutitor Arca si Hotel plutitor Sincron Delta sunt doar cateva dintre ofertele de cazare in Tulcea recomandate de viziteazadelta.ro

HOTELURI sI PENSIUNI iN TULCEA

Alege
Cazare Tulcea
Tip Serviciu
Cazare Tulcea
Furnizor
ViziteazaDelta.ro,
Tulcea,Tulcea,Tulcea-827060,
Telephone No.0374 824 900
Zona
Tulcea
Descriere
Cazare in Tulcea la hoteluri excelente la preturi foarte bune pentru a descoperi Delta Dunarii de la punctul de intrare in aceasta. De aici puteti face orice excursie in inima deltei