Oferte cazare Tulcea in Delta Dunarii

Tulcea: orasul de la Portile Deltei!

Tulcea este unul din cele trei orase construite pe 7 coline, alături de Roma și Iași. Cu versanții aranjați în formă de amfiteatru, cu deschidere la Dunăre, este principala poarta de acces către Delta Dunării. Pentru cele mai frumoase excursii Delta Dunării din Tulcea consultați oferta.

În apropierea orasului Tulcea, fluviul Dunărea se desparte în cele trei brațe. Chilia (în amonte de portul Tulcea), Sulina și Sfântu Gheorghe (în aval) formează spectaculoasa Deltă a Dunarii.

Cazarea in Tulcea este recomandata celor care doresc sa facă o excursie de o zi sau de o jumătate de zi în Inima Deltei. Astfel, își vor face o idee despre această zona si se vor convinge ca Delta merita vizitata si descoperita. Pentru a o putea cunoaste, este nevoie de minimum trei zile. Dupa care vei spune: Mai Vreau si…..iar Mai Vreau …!

Din Tulcea poti face excursii in Delta Dunarii pe Canalul 36 și in zona Sontea – Lac Cotete pentru a admira coloniile de cormarani (excursie de 2-3 h). Poti vizita zona Băclanesti Nebunul, unde te poti opri să degusti borsul pescăresc la una din colibele pescarilor (3-4 h). De asemenea, poti ajunge în Inima Deltei, Crișan – Mila 23 (excursie de 5-6 h) sau poți vizita Letea și Sulina într-o excursie de o zi.

Pensiuni și hoteluri în Tulcea

Dacă tot ajungi în Tulcea, rezervă-ți măcar 2 nopți de cazare. Cazare ieftină Tulcea – sunt hoteluri și pensiuni care oferă cazare ieftină. Aveti varianta să vă cazați in oras sau pe faleza de unde veti admira toata forfota din portul Tulcea. De aici trebuie sa mergi intr-o excursie in Delta Dunarii, dar si sa vizitezi principalele obiective turistice atat din oras, cat si din apropiere. Centru Ecomuzeal Delta Dunarii, cel mai mare acvariu din S-E Europei, manastirile din nordul Dobrogei, Saon, Celic Dere, Cocos sau cetetea Enisala sunt numai cateva din principalele atractii turistice ale zonei.

In plus, de la Monument, puteti avea cea mai frumoasa priveliste asupra orasului si Dunarii.

Cazare Tulcea: Pensiuni Tulcea | Hoteluri Tulcea

Ofertele de cazare la pensiuni Tulcea Delta Dunarii sunt diverse. Sunt hoteluri si pensiuni in Tulcea de 4 stele, situate pe malul Dunarii. Sunt pensiuni in oras de 2 sau 3 margarete.

Aici veti gasi cele mai bune oferte de cazare la pensiuni Tulcea in Delta Dunarii! Hotel Delta de 3 si 4 stele, Hotel Egreta, hotelurile plutitoare Hotel Plutitor Arca si Hotel plutitor Sincron Delta sunt doar cateva dintre ofertele de cazare in Tulcea recomandate de viziteazadelta.ro

Afla mai multe despre Tulcea

HOTELURI ȘI PENSIUNI ÎN TULCEA

Alege
Cazare Tulcea
Tip Serviciu
Cazare Tulcea
Furnizor
ViziteazaDelta.ro,
Tulcea,Tulcea,Tulcea-827060,
Telephone No.0372 458 999
Zona
Tulcea
Descriere
Cazare in Tulcea la hoteluri excelente la preturi foarte bune pentru a descoperi Delta Dunarii de la punctul de intrare in aceasta. De aici puteti face orice excursie in inima deltei

Hotel Delta 3* Tulcea

Hotel Delta 3 stele in Tulcea

Detalii

de la 29,5
persoana / noapte

3
5

Hotel Delta 4* Tulcea

Hotel Delta Tulcea

Detalii

de la 42
persoana / noapte

4
5

Hotel Egreta 3* Tulcea

Hotel Egreta

Detalii

de la 17
persoana / noapte

3
5

Hotel Esplanada 4* Tulcea

Hotel Esplanada

Detalii

de la 43
persoana / noapte

4

Hotel Insula 3* Tulcea

Hotel Insula Tulcea

Detalii

de la 15.5
persoana / noapte

3

Harta Destinatii Cazare Delta Dunarii

Oferte in Delta cu Tichete de Vacanta