Servicii integrate pentru un sejur in Delta

Cel mai mic pret garantat

Asistenta permanenta pe perioada sejurului

De ce Delta Dunarii?

Bine de stiut!
Sfaturi si recomandari

Garantiile ViziteazaDelta.ro

Garantiile ViziteazaDelta.ro

Tulcea: orasul de la Portile Deltei!

 

Tulcea este unul din cele trei orase construite pe 7 coline, alaturi de Roma si Iasi. Cu versantii aranjati in forma de amfiteatru, cu deschidere la Dunare, este principala poarta de acces catre Delta Dunarii.

 

In apropierea orasului Tulcea, fluviul Dunarea se desparte in cele trei brate. Chilia (in amonte de portul Tulcea), Sulina si Sfantu Gheorghe (in aval) formeaza spectaculoasa Delta a Dunarii.
Cazarea in Tulcea este recomandata celor care doresc sa faca o excursie de o zi sau de o jumatate de zi in Inima Deltei. Astfel, isi vor face o idee despre aceasta zona si se vor convinge ca Delta merita vizitata si descoperita. Pentru a o putea cunoaste, este nevoie de minimum trei zile. Dupa care vei spune: Mai Vreau si…..iar Mai Vreau …!

 

Din Tulcea poti face excursii in Delta Dunarii pe canalul 36 si in zona Sontea –Lac Cotete pentru a admira coloniile de cormarani (excursie de 2-3 h). Poti vizita zona Baclanesti Nebunul, unde te poti opri sa degusti borsul pescaresc la una din colibele pescarilor (3-4 h). De asemenea, poti ajunge in Inima Deltei, Crisan – Mila 23 (excursie de 5-6 h) sau poti vizita Letea si Sulina intr-o excursie de o zi.

 

Daca tot ajungi in Tulcea, rezerva-ti macar 2 nopti de cazare. Trebuie sa mergi intr-o excursie in Delta Dunarii, dar si sa vizitezi principalele obiective turistice atat din oras, cat si din apropiere. Centru Ecomuzeal Delta Dunarii, cel mai mare acvariu din S-E Europei, manastirile din nordul Dobrogei, Saon, Celic Dere, Cocos sau cetetea Enisala sunt numai cateva din principalele atractii turistice ale zonei.
In plus, de la Monument, puteti avea cea mai frumoasa priveliste asupra orasului si Dunarii.

Ofertele de cazare din Tulcea sunt diverse, de la hoteluri de 4 stele, situate pe malul Dunarii, la pensiuni de 2 sau 3 margarete. Aici veti gasi cele mai bune oferte de cazare din Tulcea.

Va recomandam urmatoarele hoteluri si pensiuni din Tulcea:


  • Introdu adresa ta de mail pentru a fi la curent cu noutatile si ofertele noastre!