Servicii integrate pentru un sejur in Delta

Cel mai mic pret garantat

Asistenta permanenta pe perioada sejurului

De ce Delta Dunarii?

Bine de stiut!
Sfaturi si recomandari

Garantiile ViziteazaDelta.ro

Garantiile ViziteazaDelta.ro

Sulina: locul unde Dunarea se varsa in Marea Neagra!

 

Fostul Porto Franco, oras al aventurierilor, piratilor, al lucratorilor platiti in aur, Sulina, oras situat in zona de litoral a  a deltei, ofera o alternativa la statiunile de pe litoral cand vine vorba de petrecerea vacantei, turistii bucurandu-se aici atat de Delta, cat si de cele mai virgine si linistite plaje de pe litoralul romanesc!

 

Principalele puncte de interes turistic din Sulina sunt: cele trei faruri, Palatul Comisiei Europei al Deltei Dunarii, Cimitirul Maritim – unicat in tara si chiar in Europa, Catedrala Deltei, biserica Sf Nicolae – copie fidela a izvoarelor Dunarii din muntii Padurea Neagra din Germania, biserica Catolica sau alte lacasuri de cult, faleza – loc de promenada pentru turisti, alaturi de plaja cu cel mai fin nisip de pe litoralul romanesc!

 

Din Sulina se pot organiza excursii  in Delta  Dunarii, de o zi sau o jumatate de zi pentru a vizita padurea Letea, lacurile Rosu, Rosulet, golful Musura sau se pot organiza excursii de o zi la Crisan in inima deltei sau la Sfantu Gheorghe, sat traditional haholesc, dar si punct de plecare catre insula Sahalin, paradisul pasarilor marine.

 

Sulina nu este legata direct de reteaua de drumuri din Romania, accesul se poate face numai pe cale navigabila, fie pe Dunare, fie pe Marea Neagra. Distanta din centru orasului pana la plaja este de aproximativ 4 km, transportul de la hotelurile si pensiunile din Sulina situate pe faleza pana la plaje se face cu taxiul (aprox 10 lei, 2 euro/cursa) sau cu shuttle-bus care circula din 30 in 30 de minute (aprox 2 lei/pers, 0,4 euro/cursa).

 

Oferte de cazare in Sulina sunt diversificate, de la hoteluri de 4 stele pana la pensiuni de 2 si 3 margarete. Ele sunt concentrate, fie in apropierea plajei, fie pe faleza Dunarii.

Aici veti gasi cele mai bune oferte de cazare din Sulina.

Va recomandam urmatoarele hoteluri si pensiuni din Sulina:


  • Introdu adresa ta de mail pentru a fi la curent cu noutatile si ofertele noastre!