Cazare Sulina in Delta Dunarii

Sulina: locul unde Dunarea se varsa in Marea Neagra!

Fostul Porto Franco, oras al aventurierilor, piratilor, al lucratorilor platiti in aur, Sulina, oras situat in zona de litoral a a deltei, ofera o alternativa la statiunile de pe litoral cand vine vorba de petrecerea vacantei, turistii bucurandu-se aici atat de Delta, cat si de cele mai virgine si linistite plaje de pe litoralul romanesc!

Sulina obiective turistice

Principalele puncte de interes turistic din Sulina sunt: cele trei faruri, Palatul Comisiei Europei al Deltei Dunarii, Cimitirul Maritim – unicat in tara si chiar in Europa, Catedrala Deltei, biserica Sf Nicolae – copie fidela a izvoarelor Dunarii din muntii Padurea Neagra din Germania, biserica Catolica sau alte lacasuri de cult, faleza – loc de promenada pentru turisti, alaturi de plaja cu cel mai fin nisip de pe litoralul romanesc! Ofertele de cazare Sulina aproape de plaja sunt nenumarate.

Excursii Sulina

Din Sulina se pot organiza excursii in Delta Dunarii, de o zi sau o jumatate de zi pentru a vizita padurea Letea, lacurile Rosu, Rosulet, golful Musura sau se pot organiza excursii de o zi la Crisan in inima deltei sau la Sfantu Gheorghe, sat traditional haholesc, dar si punct de plecare catre insula Sahalin, paradisul pasarilor marine.
Accesati link-ul pentru mai multe detalii despre oferta de excursii Sulina.

Sulina nu este legata direct de reteaua de drumuri din Romania, accesul se poate face numai pe cale navigabila, fie pe Dunare, fie pe Marea Neagra. Distanta din centru orasului pana la plaja este de aproximativ 4 km, transportul de la hotelurile si pensiunile din Sulina situate pe faleza pana la plaje se face cu taxiul (aprox 10 lei, 2 euro/cursa) sau cu shuttle-bus care circula din 30 in 30 de minute (aprox 2 lei/pers, 0,4 euro/cursa).

Pensiuni si hoteluri in Sulina

Ofertele de cazare Delta Dunarii Sulina sunt diversificate. Puteti opta pentru unitati de cazare Sulina langa plaja, la hoteluri de 4 stele dar si la pensiuni de 2 si 3 margarete. Ele sunt concentrate, fie in apropierea plajei, fie pe faleza Dunarii. Pentru oferta completa de Pensiuni Sulina si Hoteluri Sulina vedeti ofertele de mai jos.

Aici veti gasi cele mai bune oferte de cazare Sulina, indiferent de buget sau preferinte.

Afla mai multe despre Sulina

HOTELURI SI PENSIUNI IN SULINA

Green Coffee House Sulina

Detalii

de la 38,5
persoana / noapte

fara
5

Hotel Delta Palace 3* Sulina

Detalii

de la 32.5
persoana / noapte

3
5

Hotel Plutitor Sf. Constantin 3* Sulina

Detalii

de la 16
persoana / noapte

3
5

Pensiunea Casa Sibiana 4* Sulina

Detalii

de la 15
persoana / noapte

4
5

Pensiunea Coral 3* Sulina

Detalii

de la 17.5
persoana / noapte

3
5

Pensiunea Delta Miraj 3* Sulina

Detalii

de la 23.5
persoana / noapte

3
5

Vila Alga 3* Sulina

Detalii

de la 16.5
persoana / noapte

3
5

Harta Destinatii Cazare Delta Dunarii