Vara in Delta – Program 3 zile / 2 nopti

Descopera Romania frumoasa si autentica

Recomandat pentru evadare de 3 zile din stresul cotidian, pentru o petrecere cu prietenii, numai cu ei in mijlocul naturii, netulburati de nimeni, poate doar de susurul apei, de muzica pasarilor sau de clipocitul pestilor langa geamul camerei tale sau pentru o prima incercare de a cunoaste acesta destinatie.

Tarifele sunt exprimate in euro / persoana / sejur conform programului.

Program Vara valabil in perioada 9 iunie – 15 septembrie

*Valabil atat pentru turisti individuali cat si pentru grupuri de duminica pana vineri!

Hotel Esplanada 4* – Tulcea

Hotel Esplanada Tulcea - Delta Dunarii

Rezerva acum

de la 170
/ persoana / sejur

Hotel Delta 4* – Tulcea

Hotel Delta Tulcea - Delta Dunarii

Rezerva acum

de la 172
/ persoana / sejur

Hotel Wels 4* – Baltenii de Sus

Hotel Wels - Delta Dunarii

Rezerva acum

de la 197
/ persoana / sejur

Puflene Resort 4* – Murighiol

Puflene Resort - Delta Dunarii

Rezerva acum

de la 184
/ persoana / sejur

Hotel Delta 3* – Tulcea

Hotel Delta Tulcea - Delta Dunarii

Rezerva acum

de la 148
/ persoana / sejur

Pensiunea Califar 3* – Dunavatu de Jos

Pensiunea Califar - Delta Dunarii

Rezerva acum

de la 152
/ persoana / sejur

Vila Olga – Murighiol

Vila Olga - Delta Dunarii

Rezerva acum

de la 136
/ persoana / sejur

Pensiunea Coralia – Murighiol

Pensiunea Coralia - Delta Dunarii

Rezerva acum

de la 150
/ persoana / sejur

Pensiunea 4 Salcii – Baltenii de Sus

Pensiunea 4 Salcii - Delta Dunarii

Rezerva acum

de la 171
/ persoana / sejur

Pentru rezervare certa este nevoie de plata unui avans nerambursabil de min 30% din valoarea pachetului comandat, diferenta fiind achitata cu max 5 zile lucratoare inainte de data inceperii pachetului turistic. Plata avansului se va achita numai dupa confirmarea comenzii de catre agentie si emiterea facturii proforma!
Grupurile pot beneficia de alte tarife si de alte date de desfasurare a programului!
Transferul si excursiile se fac cu ambarcatiuni moderne, confortabile, sigure si dotate la cel mai inalt standard inclusiv cu protectii pentru soare, ploaie, vant destinate exclusiv activitatii de turism in Delta Dunarii.

Program Orientativ

Pe drumul catre Tulcea va recomandam sa vizitati Cetatea Enisala, o fortificatie construita in a doua jumatate a sec. al XIV-lea care se numara printre monumentele de arhitectura militara ridicata in evul mediu pe teritoriul Romaniei.

 

Sosire la Tulcea.

Odata ajunsi in Tulcea, va recomandam sa vizitati Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunarii, situat in apropierea falezei orasului. Acesta a fost conceput ca o institutie de cultura complexa – muzeu si acvariu puublic si este preferat de localnici si turisti pentru recreere si socializare.

 

Sosire la locatia aleasa: Hotel Delta , Hotel Delta , Puflene Resort, Vila Olga, Hotel Wels, Hotel Esplanada , Pensiunea Califar , Pensiunea Coralia, Pensiunea 4 Salcii.

Primirea camerelor.

Optional: Puteti servi cina in cadrul restaurantului hotelului sau intr-un restaurant din apropiere.

07:00 – 09:00 Mic dejun

Puteti opta pentru o plimbare relaxanta pe faleza din Tulcea, una dintre cele mai importante faleze ale Dunarii, iar apoi puteti vizita Monumentul Independentei, situat in cel mai inalt punct din Tulcea, de unde va veti bucura de o panorama superba asupra orasului si a falezei.

Odata ajunsi aici, nu puteti rata nici Muzeul de Istorie si Arheologie al judetului Tulcea.

Pe seara, va recomandam o plimbare prin Piata Civica, impresionanta prin fantanile si luminile sale.

 

Optional: Puteti servi cina in cadrul restaurantului hotelului sau intr-un restaurant din apropiere.

07:00 – 09:00 Mic dejun

Dupa micul dejun, veti avea ocazia sa descoperiti Delta Dunarii in toata splendoarea sa intr-o excursie de 5-6 ore in inima Deltei.

Excursie care va va pe un traseu de exceptie, unde veti descoperi ceea ce inseamna cu adevarat Delta Dunarii. Veti descoperi zone cu peisaje uimitoare, care adapostesc diferite specii de pasari: cormorani, starci cenusii, starci galbeni, starci de noapte, tiganusi si egrete. Vom face opriri scurte ale salupei pentru a le admira si pentru a face fotografii. Lacurile Baclanesti si Lacul Fortuna, care fac parte din complexul lacustru Sontea-Furtuna, ofera o priveliste interesanta, unde puteti intalni grupuri de pelicani, lebede, lisite, corcodei.
Pe traseu se mai fac urmatoarele opriri:

Pentru vizitarea satului pescaresc Mila 23, sat de rusi-lipoveni, dar si locul de bastina al renumitului canotor Ivan Patzaichini;

Centrul de informare turistica al ARBDD de la Crisan (exceptie ziua de luni, cand este inchis);

 

Danube Delta Resort, Crisan – pentru a servi un pranz pescaresc pregatit dupa “Retete din alt veac” (optional – contra cost).

*Excursia este valabila pentru un numar maxim de 6 persoane. Pentru un numar mai mare de 6 persoane, va rugam sa contactati consultantul dumneavoastra de turism la numarul de telefon 0720 059 999.
*Pentru chirie exclusiva a barcii, va rugam sa contactati consultantul dumneavoastra de turism la numarul de telefon 0720 059 999.

Apoi veti fi transferat inapoi catre Tulcea.

Pe drumul de intoarcere, va recomandam sa vizitati “Triunghiul manastirilor din Dobrogea”, alcatuit din manastirile Cocos, Saon si Celic Dere, cele mai impunatoare, dezvoltate si vechi din judetul Tulcea.