Oferte Cazare Hotel plutitor Delta Dunarii

Cazare
Excursii
Sejururi
Toate Excursiile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE
Toate Sejurile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE

O experiență neobișnuită de care vă puteți bucura doar într-o regiune în România, este un sejur cu cazare în Delta Dunării într-un hotel plutitor situat in mijlocul deltei. Astfel, aveți ocazia să descoperiți Delta, plecand de la bordul unui hotel plutitor cu barcile din dotare,pe canalele sălbatice și vizitând toate împrejurimile rezervației. Sunteți mereu aproape de bagajele personale, aveți acces din primul rând la spectacolul Deltei, la concertul păsărilor și la cele mai frumoase priveliști ai acestui unic loc din România și întreaga Europă, experimentând un neobișnuit mod de cazare în Delta Dunării! Pentru grupuri de prieteni minim 12 persoane unele hoteluri plutitoare organizeaza croaziere in Delta pe principalele canale de navigatie. Va prezentam mai jos o lista din care va puteti alege un hotel plutitor din Delta Dunarii. Acestea sunt hoteluri plutitoare recunoscute pentru serviciile de calitate oferite!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Hotel Plutitor
Author Rating
51star1star1star1star1star

Hotel Plutitor GG Gociman 4* Crisan

Hotel Plutitor Gociman

Detalii

de la 19
persoana / noapte

4
20
Croaziere in Delta Dunarii cu hoteluri plutitoare

pentru minim 12 persoane

Vezi toate programele Croaziere in Delta Dunarii

Marea majoritate a hotelurilor plutitoare din Delta Dunarii au capacitatea maxima de 18-20 persoane cazate in 9 cabine ( camere) . La primul nivel hotelurile plutitoare au 9 camere de cazare dotate cu bai proprii cu dus, aer conditionat, paturi twin sau matrimoniale si dulapuri pentru haine. Unele hoteluri plutitoare au si televizoare. La al doilea nivel al hotelurilor plutitoare din delta se regasesc, restaurantul si terasa acoperita, iar la nivelul al treilea, terasa cu sejlonguri pentru plaja.

Hotelurile plutitoare din delta sunt trase, pentru a se putea deplasa pe canale deltei de catre un remorcher. Din acest motiv, pentru croaziere in delta cu hoteluri plutitoare acestea se inchiriaza exclusiv pentru grupuri de prieteni.

Pentru turistii individuali, hotelurile plutitoare nu se deplaseaza, ele ofera doar cazare in mijlocul deltei. De la bordul acestora, cei cazati pe hotelurile plutitoare, vor pleca sa descopere Delta Dunarii cu ambarcatiunile din dotare, barci cu motor, ambarcatiuni rapide sau catamarane, in functie de dotarea fiecarui hotel plutitor.

Fie ca sunteti un grup de prieteni care doresc intimitate, fie ca sunteti turisti individuali, cazarea pe hotelurile plutitoare din delta este o experienta deosebita care merita traita.


Pentru rezervari cazare pe hotel plutitor sau pentru croaziere in Delta Dunarii cu hoteluri plutitoare solicita oferta sau
apeleaza la un consultant specializat la telefon 0374 824 900

Oferte in Delta cu Tichete de Vacanta