Servicii integrate pentru un sejur in Delta

Cel mai mic pret garantat

Asistenta permanenta pe perioada sejurului

De ce Delta Dunarii?

Bine de stiut!
Sfaturi si recomandari

Garantiile ViziteazaDelta.ro

Garantiile ViziteazaDelta.ro

Jurilovca este situata in judetul Tulcea, pe malul lacului Razim

Jurilovca este cea mai mare comunitate de pescari din Delta Dunarii, centru de colectare si prelucrare a pestelui, precum si un punct de atractie turistica. Casele rusilor-lipoveni prezinta de asemenea anumite particularitati, culorile fatadei fiind in general alb si albastru, iar acoperisul este facut din stuf. Frumusetea salbatica a acestor locuri este inca nealterata de industrie sau turism excesiv. Statiunea Gura Portitei ofera un cadru unicat: puteti inota in mare, iar la numai 50 de metri puteti pescui in lacul Razim. Luna august se transforma intr-un taram de basm deoarece puteti inota printre licurici marini.

O experienta dupa care vei spune „Mai Vreau si iar mai vreau!”
Excursii in Jurilovca – Gura Portitei!

OBIECTIVE TURISTICE

Principalele puncte de interes turistic sunt: Gura Periboina situata pe lacul Sinoe este una din cele doua legaturi ale lagunelor cu Marea Neagra; Insula Bisericuta – o insula stancoasa unde se gasesc urmele unui castru roman. Este o zona strict protejata a Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, vizitarea insulei este interzisa, dar poate fi admirata navigand in jurul ei; Capul Dolosman – un promontoriu stancos, este singura faleza stancoasa din zona litorala a Romaniei; Cetatea antica Argamum este prima asezare de tip urban de pe teritoriul Romaniei. Relicvele asezarii grecesti reprezinta o alta destinatie turistica, facand parte din porturile construite de greci la Marea Neagra, alaturi de Calatis, Tomis si Histria; Cetatea Heracleea a fost ridicata de puterea imperiala bizantina si de cea genoveza, avand rol militar defensiv de supraveghere a drumurilor pe uscat dar mai ales pe apa; Gura Portitei – o fasie de nisip intre Marea Neagra si Lacul Golovita;

Hoteluri , Pensiuni, Case Traditionale, Hoteluri Plutitoare, Camping

CELE MAI BUNE CONDITII DE CAZARE IN JURILOVCA – GURA PORTITEI

Va propunem doar locatii turistice atent selectate, care garanteaza atat rezervarea cat si conditiile de cazare sau serviciile turistice prezentate, precum si cel mai mic tarif.
DETALII CAZARE Jurilovca – Gura Portitei

Transport rapid Jurilovca – Gura Portitei

CURSE SPECIALE, WATER-TAXI, CURSE REGULATE JURILOVCA – GURA PORTITEI

Organizam pentru dumneavoastra curse speciale pana in Jurilovca – Gura Portitei sau va putem rezerva locuri la cursele rapide regulate (program fix) sau la transportul public de pasageri.
DETALII TRANSPORT

TEAMBUILDING
Locul unde te poti simti cu adevarat liber!
Locul unde simti ca traiesti – tu si natura!

VA RASPUNDEM CU: AVENTURA! EXOTISM! RELAXARE!

Dorintei de a evada dintre peretii de sticla si beton, din ambuteiaje si claxoane; dorintei de a uita de telefoane mobile si internet – pentru doar cateva zile; dorintei de a uita de rapoarte, statistici, vanzari, bani si iar bani, planuri si tinte; dorintei de a nu va mai vedea colegii crispati, tristi si obositi,
DORINTEI DE A VA INTOARCE LA NATURA – originea fiintei umane!
DETALII PROGRAME TEAMBUILDING

  • Introdu adresa ta de mail pentru a fi la curent cu noutatile si ofertele noastre!