Servicii integrate pentru un sejur in Delta

Cel mai mic pret garantat

Asistenta permanenta pe perioada sejurului

De ce Delta Dunarii?

Bine de stiut!
Sfaturi si recomandari

Garantiile ViziteazaDelta.ro

Garantiile ViziteazaDelta.ro

Sfantu Gheorghe, situat pe cel mai vechi brat al Dunarii, la varsarea Dunarii in Marea Neagra

 

Sfantu Gheorghe, sat traditional haholesc, situat in zona de litoral a deltei, este  important din punct de vedere turistic datorita plajei, unde egretele si caii inca se plimba liberi; Insulei Sahalin, unde sunt intalnite pasari foarte rare; canalului Erenciuc, singura rezervatie de arin negru din Europa.

 

In ultimii ani, turismul rural din Sfantu Gheorghe  a cunoscut o puternica dezvoltare, fiind practicat atat in gospodariile localnicilor, cat si in structurile de primire turistice – pensiuni, camping-uri,  hoteluri. Sf. Gheorghe este o varianta perfecta pentru cei care cauta un loc linistit, departe de sunetul orasului, departe de tehnologie, un loc unde sentimentul de libertate poate fi trait la o intensitate maxima.

 

Excursia la gura de varsare a Dunarii in Mare, excursia la insula Sahalin, excursia la Sulina  sau excursiile  catre inima Deltei Crisan cu vizitearea padurii Letea sau a padurii Caraormam, dar si a peisajelor splendide din zona Crisan (japse, canale inguste) sunt doar cateva din activitatile care se pot desfasura zilnic .

 

Plaja este situata la aproximativ 4 km de sat, accesul se face pe jos sau cu trocariciul.
Sfantu Gheorghe nu este legat direct de reteaua de drumuri din Romania, accesul se poate face numai pe cale navigabila, fie pe Dunare cu plecare din Tulcea, Mahmudia sau Murighiol, fie pe Marea Neagra.

 

Ofertele de cazare din Sfantu Gheorghe sunt diverse, de la hoteluri de 4 stele pana la pensiuni, camping-uri si gospodarii taranesti. Aici veti gasi cele mai bune oferte de cazare din Sfantu Gheorghe.

Va recomandam urmatoarele hoteluri si pensiuni din Sfantu Gheorghe:


  • Introdu adresa ta de mail pentru a fi la curent cu noutatile si ofertele noastre!