Cazare Murighiol

Murighiol este comuna cu cea mai mare suprafata din Romania

Situata in judetul Tulcea, comuna se afla intre lacul Razim si bratul Sfantu Gheorghe al Dunarii, oferind o amplasare favorabila pentru o vacanta perfecta in Delta Dunarii. Localitatea este inconjurata de privelisti idilice, mai multe lacuri si zone naturale unice in Romania.

Lacul Saraturii, Lacul Pietrei si Lacul Murighiol ofera posibilitatea practicarii pescuitului, pentru cei care au rabdare pentru aceasta activitate, dar si pentru iubitorii de peste proaspat, pregatit la foc in sanul naturii.

Imaginati-va o dimineata in oricare din ofertele noastre de cazare Murighiol – aer proaspat, pasari cantand, un peisaj care sa va energizeze pentru o zi intreaga plina de aventura, activitati si voie buna. Aveti de unde alege cazare in Murighiol: vile, hoteluri, pensiuni pentru toti curiosii care-si doresc sa ajunga in Delta. O experienta unica de cazare ar fi sa dormiti intr-un hotel plutitor, mai ales daca nu ati facut-o pana acum.

Murighiol este o destinatie potrivita pentru cei care iubesc odihna activa si sa descopere locuri noi. In preajma cazarii din Murighiol se afla mai multe obiective turistice care va vor atrage atentia – ruinele cetatii Halmyris, in care au fost gasite cele mai vechi moaste ale martirilor din Dobrogea, acces catre Delta Dunarii si lacurile din jurul comunei. Lacul Saraturii are proprietati balneare – apa mineralizata si namolurile terapeutica creandu-va conditiile pentru a va intoarce din vacanta mai odihniti, mai frumosi, mai sanatosi.

Pensiuni si hoteluri in Murighiol

Dar pentru ce merita sa ajungeti in Delta Dunarii si sa alegeti cazare Murighiol daca nu pentru cherhanale autentice, pestele delicios si natura neexplorata?

Profitati de ofertele ViziteazaDelta de cazare la pensiuni sau hoteluri Murighiol pentru o vacanta in Puflene Resort, hotelurile plutitoare de 4 stele – Paradisul Deltei sau Magia Deltei, Vila Olga sau in Pensiunea Rio Divino, sunt doar cateva din ofertele de cazare in Murighiol recomandate de viziteazadelta.ro

Afla mai multe despre Murighiol

HOTELURI SI PENSIUNI IN MURIGHIOL

Pensiunea Coralia Murighiol

Detalii

de la 25
persoana / noapte

fara
5

Pensiunea Rio Divino 3* Murighiol

Detalii

de la 27
persoana / noapte

3
5

Pensiunea Vila Olga Murighiol

Detalii

de la 18
persoana / noapte

fara
5

Puflene Resort 4* Murighiol

Detalii

de la 42
persoana / noapte

4
5

Harta Destinatii Cazare Delta Dunarii