Oferte cazare Murighiol in Delta Dunarii

Murighiol este comuna cu cea mai mare suprafata din Romania

Situata in judetul Tulcea, comuna se afla intre lacul Razim si bratul Sfantu Gheorghe al Dunarii, oferind o amplasare favorabila pentru o vacanta perfecta in Delta Dunarii. Localitatea este inconjurata de privelisti idilice, mai multe lacuri si zone naturale unice in Romania.

Lacul Saraturii, Lacul Pietrei si Lacul Murighiol ofera posibilitatea practicarii pescuitului, pentru cei care au rabdare pentru aceasta activitate, dar si pentru iubitorii de peste proaspat, pregatit la foc in sanul naturii.

Imaginati-va o dimineata in oricare din optiunile noastre de cazare Murighiol – aer proaspat, pasari cantand, un peisaj care sa va energizeze pentru o zi intreaga plina de aventura, activitati si voie buna. Aveti de unde alege cazare in Murighiol: vile, hoteluri, pensiuni pentru toti curiosii care-si doresc sa ajunga in Delta. O experienta unica de cazare ar fi sa dormiti intr-un hotel plutitor, mai ales daca nu ati facut-o pana acum.

Murighiol este o destinatie potrivita pentru cei care iubesc odihna activa si sa descopere locuri noi. In preajma cazarii din Murighiol se afla mai multe obiective turistice care va vor atrage atentia – ruinele cetatii Halmyris, in care au fost gasite cele mai vechi moaste ale martirilor din Dobrogea, acces catre Delta Dunarii si lacurile din jurul comunei. Lacul Saraturii are proprietati balneare – apa mineralizata si namolurile terapeutice creandu-va conditiile pentru a va intoarce din vacanta mai odihniti, mai frumosi, mai sanatosi.

Pensiuni si hoteluri in Murighiol

Dar pentru ce merita sa ajungeti in Delta Dunarii si sa alegeti cazare Murighiol daca nu pentru cherhanale autentice, pestele delicios si natura salbatica?

Profitati de ofertele ViziteazaDelta de cazare la pensiuni sau hoteluri Murighiol pentru o vacanta in Puflene Resort, hotelurile plutitoare de 4 stele – Paradisul Deltei sau Magia Deltei, Vila Olga sau in Pensiunea Rio Divino, sunt doar cateva din ofertele de cazare in Murighiol recomandate de viziteazadelta.ro

HOTELURI SI PENSIUNI IN MURIGHIOL

Alege
Cazare Murighiol
Tip Serviciu
Cazare Murighiol
Furnizor
ViziteazaDelta.ro,
Murighiol,Murighiol,Delta Dunarii-827060,
Telephone No.0372 458 999
Zona
Murighiol
Descriere
Cazare Murighiol la pensiuni, vile si resorturi pentru un sejur de neuitat in Delta Dunarii, pentru a face excursii minunate in inima deltei

Hotel Plutitor Magia Deltei 4* Murighiol

Detalii

de la 17
persoana / noapte

4

Hotel Plutitor Paradisul Deltei 4* Murighiol

Detalii

de la 17
persoana / noapte

4

Hotel Plutitor Steaua Deltei 4* Murighiol

Detalii

de la 15
persoana / noapte

4

Pensiunea Coralia Murighiol

Detalii

de la 25
persoana / noapte

Pensiunea Delta Paradis 3* Murighiol

Detalii

de la 21.5
persoana / noapte

3

Pensiunea La Lipoveanu 4* Murighiol

Detalii

de la 16
persoana / noapte

4

Pensiunea La Traian Murighiol

Detalii

de la 16
persoana / noapte

fara clasificare

Pensiunea Vila Olga Murighiol

Pensiunea Vila Olga

Detalii

de la 16
persoana / noapte

fara

Puflene Resort 4* Murighiol

Puflene Resort

Detalii

de la 39
persoana / noapte

4

Harta Destinatii Cazare Delta Dunarii

Oferte in Delta cu Tichete de Vacanta