Oferte cazare Jurilovca in Delta Dunarii

Cazare
Excursii
Sejururi
Toate Excursiile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE
Toate Sejurile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE
Jurilovca: localitate situata pe malul lacului Razim

Jurilovca este o comuna in judetul Tulcea, care se afla pe malul lacului Razim si a lacului Golovita. Pe langa aceste lacuri, comuna este inconjurata de mai multe atractii turistice naturale – Rezervatia Naturala Padurea Babadag, Rezervatia Grindul Lupilor, Rezervatia Naturala Periteasca-Leahova, Lacul Zmeica, Lacul Ceamurlia si iesirea la Marea Neagra prin Gura Portitei.

Obiectivele turistice antropice din apropiere includ Cetatea Enisala, unica cetate medievala din Dobrogea. Urcand pana la ruinele acesteia aflati despre istoria cetatii care dateaza din secolul XIII, iar de sus vi se deschide o priveliste splendida peste Delta Dunarii si tinuturile Dobrogei. In Jurilovca se afla si Capul Dolosman – o rezervatie naturala protejata, unde vi se pare ca ati ajuns la capatul lumii, datorita linistii si peisajelor rupte din realitate.

Comuna este locuita de romani, dar si prezenta rusilor-lipoveni nu poate fi evitata. Casele albe, cu elemente de decor in albastru si acoperis de stuf va vor atrage atentia din prima. Mancarea traditionala este un motiv aparte pentru a ajunge aici si pentru a gasi cazare in Jurilovca. Restaurantele servesc doar peste proaspat, iar daca sunteti interesati sa vi-l prindeti singuri – aveti o multime de lacuri din care sa alegeti. Pescuitul este una din activitatile principale practicate in regiune, asa ca gasiti si locatii si echipament pentru a va odihni activ.

Doriti sa va relaxati din plin? In acest caz mergeti pe malul lacurilor pentru a sta la soare sau iesiti la mare pentru a inota in larg.

De ce ati opta pentru cazare Jurilovca?

Sunteti in apropierea mai multor puncte de atractii turistice, aveti peisaje naturale care sa va bucure ochii si sufletul, gasiti restaurante si alte servicii de inalta calitate.

Pensiuni si hoteluri in Jurilovca

O multime de posibilitati diferite de cazare Jurilovca veti gasi in aceasta destinatie din Delta Dunarii – alegeti o pensiune in stil traditional, complexul Gura Portitei cu mai multe vile si casute de lemn sau un hotel plutitor care sa va plimbe prin zona.

Aici veti gasi cele mai bune oferte de cazare la pensiuni din Jurilovca in Delta Dunarii! Hotel Plutitor Bella Marina si Pensiunea Milica sunt doar cateva dintre ofertele de cazare in Jurilovca recomandate de viziteazadelta.ro

HOTELURI SI PENSIUNI IN JURILOVCA

Alege
Cazare Jurilovca
Tip Serviciu
Cazare Jurilovca
Furnizor
ViziteazaDelta.ro,
Jurilovca,Jurilovca,Tulcea-827060,
Telephone No.0374 824 900
Zona
Delta Dunarii
Descriere
Oferte cazare in Jurilovca la cele mai bune unitati de cazare cu servicii incluse, transport, masa, excursii la preturi excelente

Harta Destinatii Cazare Delta Dunarii

Oferte in Delta cu Tichete de Vacanta