Oferte cazare Jurilovca in Delta Dunarii

Jurilovca: localitate situată pe malul lacului Razim

Jurilovca este o comuna in judetul Tulcea, care se afla pe malul lacului Razim si a lacului Golovita. Pe langa aceste lacuri, comuna este inconjurata de mai multe atractii turistice naturale – Rezervatia Naturala Pădurea Babadag, Rezervatia Grindul Lupilor, Rezervatia Naturală Periteasca-Leahova, Lacul Zmeica, Lacul Ceamurlia și ieșirea la Marea Neagră prin Gura Portiței.

Obiectivele turistice antropice din apropiere includ Cetatea Enisala, unica cetate medievală din Dobrogea. Urcând până la ruinele acesteia aflați despre istoria cetății care datează din secolul XIII, iar de sus vi se deschide o priveliște splendidă peste Delta Dunării și ținuturile Dobrogei. În Jurilovca se află și Capul Dolosman – o rezervație naturală protejată, unde vi se pare că ați ajuns la capătul lumii, datorita linistii si peisajelor rupte din realitate.

Comuna este locuita de români, dar si prezenta rusilor-lipoveni nu poate fi evitata. Casele albe, cu elemente de decor in albastru si acoperis de stuf va vor atrage atentia din prima. Mancarea traditionala este un motiv aparte pentru a ajunge aici si pentru a gasi cazare in Jurilovca. Restaurantele servesc doar peste proaspat, iar daca sunteti interesati sa vi-l prindeti singuri – aveti o multime de lacuri din care sa alegeti. Pescuitul este una din activitatile principale practicate in regiune, asa ca gasiti si locatii si echipament pentru a va odihni activ.

Doriti sa va relaxati din plin? In acest caz mergeti pe malul lacurilor pentru a sta la soare sau iesiti la mare pentru a innota in larg.

De ce ati opta pentru cazare Jurilovca?

Sunteti in apropierea mai multor puncte de atractii turistice, aveti peisaje naturale care sa va bucure ochii si sufletul, gasiti restaurante si alte servicii de inalta calitate.

Pensiuni si hoteluri in Jurilovca

O multime de posibilitati diferite de cazare Jurilovca vi se deschid – alegeti o pensiune in stil traditional, complexul Gura Portitei cu mai multe vile si casute de lemn sau un hotel plutitor care sa va plimbe prin zona.

Aici veti gasi cele mai bune oferte de cazare la pensiuni din Jurilovca in Delta Dunarii! Hotel Plutitor Bella Marina si Pensiunea Milica sunt doar cateva dintre ofertele de cazare in Jurilovca recomandate de viziteazadelta.ro

Afla mai multe despre Jurilovca

HOTELURI SI PENSIUNI IN JURILOVCA

Alege
Cazare Jurilovca
Tip Serviciu
Cazare Jurilovca
Furnizor
ViziteazaDelta.ro,
Jurilovca,Jurilovca,Tulcea-827060,
Telephone No.0372 458 999
Zona
Delta Dunarii
Descriere
Oferte cazare in Jurilovca la cele mai bune unitati de cazare cu servicii incluse, transport, masa, excursii la preturi excelente

Hotel Plutitor Bella Marina 4* Jurilovca

Hotel Plutitor Bella Marina

Detalii

de la 31.5
persoana / noapte

4

Pensiunea Anastasia 3* Jurilovca

Detalii

de la 20
persoana / noapte

3

Harta Destinatii Cazare Delta Dunarii

Oferte in Delta cu Tichete de Vacanta