Cazare Dunavatul de Jos

La marginea Canalului Dunavat, alaturi de Lacul Barcaz, descoperiti satul Dunavat de Jos

O comunitate primitoare de rusi-lipoveni, romani, turci si ucrainieni. O curiozitate adevarata este sa urmaresti convietuirea acestor etnii, care au creat un sat frumos si sunt bucurosi sa va primeasca la ei oricand – cu zambete, soare, traditii si obiceiuri specifice zonei, dar si retete de peste extraordinare. Satul pescaresc Dunavat este un prilej frumos de a face cunostinta cu interesantii si prietenosii localnici, de a manca peste proaspat din Dunare si de a va relaxa cateva zile in sanul naturii.

O vacanta linistita va este asigurata daca alegeti cazare Dunavat!
O adevarata desfatare a gusturilor si combinatiilor de peste reprezinta bucataria din zona – traditionala malasolca, pestele pregatit prin diverse metode, borsul si chiftelutele pescaresti – din toate trebuie sa gustati!

Oferte unice de Cazare Dunavat

Pensiuni si hoteluri in Dunavat

Exista diverse posibilitati de Cazare Dunavat: Complexul Puflete cu servicii spa, fitness, piscine, Casuta Deltei complet construita din lemn sau Pensiunea Califar, acolo unde linistea domneste si pacea sufleteasca poate fi gasita. In apropiere se afla comuna Murighiol, ruinele cetatii Halmyris si mai multe lacuri in care este permis pescuitul, iar odihna pe malul acestora este un necesar pentru concediile alaturi de cei dragi. Excursiile in Delta este motivul principal pentru care sa ajungeti aici, iar odihna intr-o localitate linistita, restransa si placuta este un plus valoare pentru vacanta la care atat de mult timp visati!
Alegeti o cazare pe canal pentru o priveliste minunata de dupa fereastra sau pentru a savura un pranz pescaresc pe terasele de pe mal.

Petreceti cateva zile intr-un sat idilic, departe de zgomotul si nebunia oraselor mari, gasiti-va o varianta de cazare Dunavat pe site-ul ViziteazaDelta.ro si descoperiti Delta autentica, asa cum o stiti din carti sau fotografii grozave. Va asiguram ca este la fel de impresionanta si in realitate!

Afla mai multe despre Dunavat

HOTELURI SI PENSIUNI DUNAVATUL DE JOS

Pensiunea La Lipoveanu 3* Dunavatul de Jos

Detalii

de la 15
persoana / noapte

3
5

Casa Biota Boutique 4* Dunavatul de Jos

Detalii

de la 45
persoana / noapte

4
5

Holbina Trei Bibani 5* Dunavatul de Jos

Detalii

de la 54
persoana / noapte

5
5

Pensiunea Pestisorul 4* Dunavatul de Jos

Detalii

de la 21,5
persoana / noapte

4
5

Delta Dreams Boutique 4* Dunavatul de Jos

Detalii

de la 90
persoana / noapte

4

Harta Destinatii Cazare Delta Dunarii