Oferte cazare Dunavat in Delta Dunarii

Cazare
Excursii
Sejururi
Toate Excursiile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE
Toate Sejurile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE
La marginea Canalului Dunavat, alaturi de Lacul Barcaz, descoperiti satul Dunavatul de Jos

O comunitate primitoare de rusi-lipoveni, romani, turci si ucrainieni. O curiozitate adevarata este sa urmaresti convietuirea acestor etnii, care au creat un sat frumos si sunt bucurosi sa va primeasca la ei oricand – cu zambete, soare, traditii si obiceiuri specifice zonei, dar si retete extraordinare de peste. Satul pescaresc Dunavat este un prilej frumos de a face cunostinta prietenosii localnici, de a manca peste proaspat din Dunare si de a va relaxa cateva zile in sanul naturii.

O vacanta linistita va este asigurata daca alegeti cazare Dunavat!

O adevarata desfatare a gusturilor si combinatiilor de peste reprezinta bucataria din zona – traditionala malasolca, pestele pregatit prin diverse metode, borsul si chiftelutele pescaresti – din toate trebuie sa gustati!


Oferte unice de Cazare Dunavat
Pensiuni si hoteluri in Dunavat

Exista diverse posibilitati de Cazare Dunavat: Pensiunea Pestisorul cu servicii spa, fitness, piscine, Casuta Deltei complet construita din lemn sau Pensiunea Califar, acolo unde linistea domneste si pacea sufleteasca poate fi gasita. In apropiere se afla comuna Murighiol, ruinele cetatii Halmyris si mai multe lacuri in care este permis pescuitul, iar odihna pe malul acestora este un necesar pentru concediile alaturi de cei dragi. Excursiile in Delta este motivul principal pentru care sa ajungeti aici, iar odihna intr-o localitate linistita, restransa si placuta este un plus valoare pentru vacanta la care atat de mult timp visati!

Alegeti o cazare in Dunavat pentru o priveliste minunata de dupa fereastra sau pentru a savura un pranz pescaresc pe terasele de pe mal.

Petreceti cateva zile intr-un sat idilic, departe de zgomotul si nebunia oraselor mari, gasiti-va o varianta de cazare Dunavat pe site-ul ViziteazaDelta.ro si descoperiti Delta autentica, asa cum o stiti din carti sau fotografii grozave. Va asiguram ca este la fel de impresionanta si in realitate!

CAZARE HOTELURI SI PENSIUNI DUNAVATUL DE JOS

Holbina Trei Bibani 5* Dunavatul de Jos

Pensiunea Holbina

Detalii

de la 53
persoana / noapte

5

Pensiunea Pestisorul si Pelicanul 4* Dunavatul de Jos

Pensiunea Pestisorul

Detalii

de la 26,5
persoana / noapte

4

Delta Boutique & Carmen Silva Resort 5* Dunavatul de Jos

Delta Dream Boutique

Detalii

de la 105
persoana / noapte

4

New Hotel Egreta 4* Dunavatul de Jos

Detalii

de la 43.5
persoana / noapte

4

Harta Destinatii Cazare Delta Dunarii

Oferte in Delta cu Tichete de Vacanta