Oferte cazare Dunavat in Delta Dunarii

La marginea Canalului Dunavăt, alături de Lacul Barcaz, descoperiți satul Dunavațul de Jos

O comunitate primitoare de rusi-lipoveni, români, turci și ucrainieni. O curiozitate adevărata este să urmărești conviețuirea acestor etnii, care au creat un sat frumos și sunt bucuroși să vă primească la ei oricând – cu zâmbete, soare, tradiții și obiceiuri specifice zonei, dar și rețete de peste extraordinare. Satul pescăresc Dunavăt este un prilej frumos de a face cunostință cu interesanții și prietenosii localnici, de a mânca peste proaspat din Dunăre si de a vă relaxa câteva zile în sânul naturii.

O vacanță liniștită vă este asigurată dacă alegeți cazare Dunavăț!

O adevarată desfătare a gusturilor și combinațiilor de peste reprezintă bucătăria din zonă – traditională malasolca, peștele pregătit prin diverse metode, borsul și chiftelutele pescărești – din toate trebuie să gustați!


Oferte unice de Cazare Dunavăt Pensiuni și hoteluri în Dunavăț

Există diverse posibilitati de Cazare Dunavat: Pensiunea Pestisorul cu servicii spa, fitness, piscine, Casuta Deltei complet construita din lemn sau Pensiunea Califar, acolo unde linistea domneste si pacea sufleteasca poate fi gasita. In apropiere se afla comuna Murighiol, ruinele cetatii Halmyris si mai multe lacuri in care este permis pescuitul, iar odihna pe malul acestora este un necesar pentru concediile alaturi de cei dragi. Excursiile in Delta este motivul principal pentru care sa ajungeti aici, iar odihna intr-o localitate linistita, restransa si placuta este un plus valoare pentru vacanta la care atat de mult timp visati!

Alegeti o cazare pe canal pentru o priveliste minunata de dupa fereastra sau pentru a savura un pranz pescaresc pe terasele de pe mal.

Petreceti cateva zile intr-un sat idilic, departe de zgomotul si nebunia oraselor mari, gasiti-va o varianta de cazare Dunavat pe site-ul ViziteazaDelta.ro si descoperiti Delta autentica, asa cum o stiti din carti sau fotografii grozave. Va asiguram ca este la fel de impresionanta si in realitate!

CAZARE HOTELURI SI PENSIUNI DUNAVATUL DE JOS

Pensiunea La Lipoveanu 3* Dunavatul de Jos

Pensiunea La Lipoveanu

Detalii

de la 19
persoana / noapte

3

Holbina Trei Bibani 5* Dunavatul de Jos

Pensiunea Holbina

Detalii

de la 53
persoana / noapte

5

Pensiunea Pestisorul si Pelicanul 4* Dunavatul de Jos

Pensiunea Pestisorul

Detalii

de la 26,5
persoana / noapte

4

Delta Dreams Boutique 4* Dunavatul de Jos

Delta Dream Boutique

Detalii

de la 105
persoana / noapte

4

New Hotel Egreta 4* Dunavatul de Jos

Detalii

de la 43.5
persoana / noapte

4

Harta Destinatii Cazare Delta Dunarii

Oferte in Delta cu Tichete de Vacanta