Destinatii in Delta Dunarii, viziteaza acum locuri frumoase

Cazare
Excursii
Sejururi
Toate Excursiile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE
Toate Sejurile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE

Pentru mai multe detalii si informatii utile despre fiecare destinatie puteti accesa urmatoarele pagini: Crisan, Tulcea, Sulina, Sf Gheorghe, Murighiol, DunavatJurilovca, Gura Portitei, Mila 23.

Descoperiti cele mai frumoase locuri din Delta pentru sejururi, team building, pescuit, tabere sau programe pentru seniori.

Inspiratie pentru un an de calatorii in Delta. Cele mai uimitoare locatii de vizitat si ce puteti face in fiecare loc – top destinatii Delta Dunarii. Traim intr-o tara frumoasa, care ofera multe peisaje uimitoare, paradisuri exotice, pasari de o frumusete incredibila. Ridicand un toast exporatorului din noi, va oferim excursii exotice pe care le puteti lua in considerare pentru urmatoarea calatorie.

Top destinatii Delta Dunarii

  • Crisan– zona cu cea mai mare atractie turistica din Delta Dunarii, accesul se poate face numai pe cale navigabila. Situat in Inima Deltei, satul pescaresc Crisan este punct de plecare pentru cele mai frumoase excursii in Delta Dunarii.
  • Sulina – zona de plaja, cu nisipul cel mai fin, accesul se poate face numai pe cale navigabila,  zona cu cea mai mare atractie turistica din Delta Dunarii.
  • Sfantul Gheorghe – renumit pentru plajele virgine ale Deltei, pentru liniste si relaxare locul unde egretele si caii inca se plimba liberi; accesul se poate face numai pe cale navigabila.
  • Murighiol – un loc incarcat de istorie unde reflexiile apei sunt liliachii, punct de plecare pentru excursiile in zona de Delta cuprinsa intre bratul Sf. Gheorghe si bratul Sulina. Acces auto.
  • Dunavatul de jos – un vechi sat pescaresc legat direct de sosea.
  • Jurilovca  – centru de colectare si prelucrare a pestelui. De aici se poate vizita Gura Portitei, capul Dolosman si cetatea Enisala. Acces auto.
  • Gura Portitei – un taram de basm cu plaja si umbrele rustice, un loc unde puteti inota printre licurici marini.
  • Mila 23 – unul dintre cele mai cunoscute sate din inima Deltei.
  • Tulcea  – unul dintre cele trei orase din lume construite pe 7 coline, punct de plecare catre Delta Dunarii. De aici se organizeaza excursii in zona de Delta cuprinsa intre bratul Sulina si bratul Chilia.

Harta cu localizare Destinatii in Delta Dunarii

Delta Dunarii este impartita in zona de uscat, zona de litoral si zona de apa si canale – Inima Deltei – unde se poate ajunge doar cu barca. De aceea, modalitatea de transport este importanta. Pe langa excursiile pe care le puteti face, este important sa luati in calcul modalitatea prin care ajungeti in destinatia dorita. Pentru o imagine de ansamblu asupra destinatiilor din Delta Dunarii am postat harta de mai jos.

Oferte in Delta cu Tichete de Vacanta