Turul Deltei in 8 zile cu hotel plutitor

Cazare
Excursii
Sejururi
Toate Excursiile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE
Toate Sejurile sunt All Inclusive - Cazare, Mese, Excursii , Activitati si Transport | Plata se poate face cu Tichete de Vacanta sau in rate
AFLA MAI MULTE

Am lansat aceasta oferta pentru cei ce isi doresc sa isi petreaca vacanta in Delta Dunarii, un colt de natura divin care incanta prin autenticitate, liniste si asezari mirifice uitate de vreme. Un loc unic datorita naturii salbatice si a biodiversitatii, care creste in fiecare an cu circa 40 de metri, fiind astfel cel mai tanar pamant din Europa. Delta Dunarii este inclusa in patrimoniul UNESCO din 1991, fiind asadar oaza salbatica aflata la cateva ore distanta de Bucuresti, este cea mai buna alegere daca vrei sa evadezi din cotidian. In acesta croaziera veti avea ocazia sa vedeti Insula Sahalin, Sfantu Gheorghe, orasul Sulina, padurea Letea, Mila 23. Veti avea posibilitatea de a servi masa in timp ce navigam pe o nava de croaziera in mijlocul Delta Dunarii, sa ne si plimbam cu barcile pe canalele Deltei sa vedem natura din Delta Dunarii, vom merge la Manastirea Sf. Atanasie de la Stipoc si in multe alte lucruri frumoase. Pachetul acestei oferte include, pe langa pensiune completa (cazare si 3 mese pe zi), plimbari cu barca cu motor, combustibili inclusi, iar la servirea mesei pe un hotel plutitor in delta veti avea incluse si vinuri din partea casei, va veti mai bucura de vizitarea canalelor si a lacurilor si organizarea evenimentelor pentru petrecerea timpului. Pe tot parcursul traseului vom tine cont de conditiile meteo, de cotele apelor si de informatiile pe care le avem despre locurile de hranire ale pasarilor pentru a putea alege traseele potrivite pentru plimbarile cu barca cu motor.

Program Orientativ de 8 zile cu hotel plutitor

Vezi Descriere Hotel Plutitor

Excursia dumneavoastra va incepe din momentul in care veti urca la bordul navei noastre.

Aici veti fi intampinati de personalul nostru care va va informa asupra programului si a traseului pe care il veti urma iar apoi va va conduce catre camerele de cazare. Dupa ce veti fi informati asupra regulilor de la bordul navei, cu acordul dumneavoastra, nava va parasi portul Tulcea. Veti servi masa in timp ce nava se indreapta catre localitatea Uzlina.
In drum spre Uzlina va veti opri in dreptul canalului Litcov pentru a pleca intr-o plimbare cu barca, in timp ce nava isi continua drumul. Plimbarea va dura aproximativ 2-3 ore si veti vizita lacurile Isac, Gorgova, Gorgovat,intalnind nava in apropierea localitatii Uzlina. Dupa revenirea pe nava, veti servi masa de seara si veti innopta in acest loc. Restul serii il puteti petrece dupa bunul plac cu muzica, dans sau alte activitati.

Dimineata, dupa servirea micului dejun veti continua traseul cu vizitarea lacului Isac, Uzlina unde puteti filma sau fotografia varietatea mare de pasari (pescarilor li se vor inmana ustensile de pescuit si momeli).

Veti reveni la bordul navei si veti servi masa de pranz.

Dupa servirea pranzului veti putea vizita obiectivele turistice din localitatea Uzlina, apoi vom vizita lacul Pojarnia, japsa Durnoleanca, lac Isacel, Canal Isac, lacul Chiril cu jepcile din imprejurimi , Lacul Taranova, unde exista cea mai mare colonie de cormorani de pe bratul Sfantu Gheorghe, specific zonelor din Delta. Vom continua plimbarea cu barcile cu motor pe canalul Perivolovca, unde ne vom intalni cu Hotelul Plutitor, veti lua cina si veti innopta in acest loc. Incheiem excursia cu intoarcerea la Hotelul Plutitor, unde veti servi cina si veti innopta in acest loc.

Dimineata, dupa servirea micului dejun va veti continua traseul pe Bratul Sfantu Gheorghe indreptandu-va spre cele mai salbatice locuri de pe brat, adica vechiul traseu al Dunarii pe care urmeaza al explora in barcile cu motor.

In timp ce veti admira Buclele 4 si 5 dintre km 30 – 40, Hotelul Plutitor va astepta la iesirea din bucle. Dupa ce veti reveni la bordul navei, veti servi masa de pranz in timp ce va veti deplasa in continuare pe bratul Sfantu Gheorghe. Apoi vom acosta la gura lacului Erenciuc, lac ce este protejat national si veti putea observa coloniile de pelicani. Vom organiza concursuri de pescuit, pentru pasionati de pescuit aici veti gasi cele mai bune locuri de pescuit la crap din Delta Dunarii. Dupa revenirea pe nava, veti servi masa de seara si veti innopta in acest loc. Restul serii il puteti petrece dupa bunul plac cu muzica, dans, partide de pescuit sau alte activitati.

Dimineata, dupa servirea micului dejun veti continua traseul pana in localitatea Sfantu Gheorghe, unde veti vizita localitatea, Complexul Turistic unde s-a desfasurat festivalul de film “Anonimul”, si a bisericilor lipovenesti cu arhitectura de stil vechi.

Veti reveni la bordul navei si veti servi masa de pranz.

Dupa servisera pranzului va veti transfera in barcile cu motor si va veti deplasa spre plaja Marii Negre, pentru putina relaxare la soare si putina plaja. Optional se poate vizita si una dintre cele mai frumoase insule ale Deltei Dunarii, insula Sacalin si a farului vechi. Pentru amatorii de pescuit sportiv zona ofera posibilitati de pescuit la crap, somn, salau, stiuca, platica, biban, caras, rosioara, lin. Dupa revenirea pe nava, veti servi masa de seara si veti innopta in acest loc. Restul serii il puteti petrece dupa bunul plac cu muzica, dans sau alte activitati.

Dimineata, dupa servirea micului dejun vom continua traseul pe canalul Tataru, unde veti putea opta pentru ancorarea hotelului in apropierea lacului si imbarcarea pe barcile cu motor pentru a vizita lacurile Rosu si Rosulet bucurandu-va de frumusetea plaurilor plutitori de pe lacuri.

Apoi veti vizita Complexul Turistic de la Rosu (complex situat in inima Deltei Dunarii chiar intre lacurile Rosu-Rosulet si Puiu),Complexul B.T.T-ului de pe timpul lui Ceausescu (actualmente inchis)si ne vom indrepta spre lacul Puiu.

Dupa care vom reveni la Hotelul Plutitor pentru masa de pranz, indreptandu-ne pe Canalul Tataru spre orasul Sulina.

Aici veti vizita obiective turistice, precum: Bisericile si pietrele funerare din cimitirul vechi al orasului, farul vechi si palatul Comisiei Europene a Dunarii.
Dupa revenirea pe nava, veti servi masa de seara si veti innopta in acest loc. Restul serii il puteti petrece dupa bunul plac cu muzica, dans sau alte activitati.

Dimineata, dupa servirea micului dejun va veti continua sejurul pe bratul Sulina intrand pe Dunarea Veche si va veti indepta pe canalul Magearu, unde va veti transfera in barcile cu motor pentru a vizita Padurea Letea (zona protejata de Rezervatia Biosferei Deltei Dunarii).

Dupa ce ati cutreierat printre plantele salbatice si ati imortalizat frumoasele specii de pasari, veti reveni la Hotelul Plutitor pentru deservirea pranzului si continuarea traseului.
Va veti indrepta catre lacurile Bogdaproste si Trei Iezere unde se vor organiza concursuri de pescuit. Apoi va veti intoarce pe Hotelul Plutitor si veti deservi cina, in timp ce va veti deplasa pe Dunarea Veche unde veti avea ca obiectiv a doua zi vizitarea localitatii Mila 23, veti innopta pe Hotelul Plutitor.

Dimineata, dupa ce veti servi micul dejun veti vizita localitatea Mila 23, ce este considerat drept punct de mijloc al triunghiului format de cele trei brate ale Dunarii unde satul vechi a stiut sa-si pastreze farmecul arhaic oferind si astazi o imagine fidela a satelor pescaresti de alta data si a unui mod de viata neschimbat de secole.

Veti reveni la bordul navei si va veti continua traseul spre lacul Furtuna, unde veti servi la masa de pranz traditionalul bors pescaresc. Dupa pranz, va veti transfera in barcile cu motor pentru vizitarea lacurilor Rotund, Baclanestii Mari si lacul Ligheanca, unde se vor organiza concursuri de pescuit. Dupa ce veti servi masa de seara, se va organiza un foc de tabara si petrecerea de ramas bun, urmand innoptarea pe hotel.

Dimineata, dupa servirea micului dejun va veti deplasa pe Canalul Sontea, unde veti vizita lacul Nebunu (lacul este strict protejat de Rezervatia Biosferei Deltei Dunarii).

Veti reveni la bordul navei si veti servi masa de pranz, in timp ce hotelul se deplaseaza pe garla Sontea Noua cu iesire in canalul 36, in apropiere de orasul Tulcea. Vacanta dumneavoastra se va sfarsi odata ce veti ajunge in portul Tulcea.

NOTA: ora plecarii navelor din Tulcea va fi discutata de comun acord cu grupul existand posibilitatea serviri dejunului pe nave.

Sejur 7 nopti
18 sau 36 persoane 498 € / pers/ sejur
16 sau 32 persoane 453 € / pers/ sejur
14 sau 28 persoane 599 € / pers/ sejur
12 sau 24 persoane 719 € / pers/ sejur

Specificatii:

*Tarifele sunt exprimate in euro/ sejur / persoana

*Tariful include tva 9%

*Nota: se pot achita serviciile turistice si cu tichete de vacanta (Edenred ,Cheque Vacances, Sodexo)

Servicii incluse
 • agrement barci cu motor cu motor echipamentele aferente
 • sejur, croaziera in Delta Dunarii si pe canalele Deltei
 • cazare pe Hoteluri Plutitoare clasificate la 4****
 • fotografie in natura, portret, inedit din Delta Dunarii
 • apa minerala si cafea incluse
 • asistenta turistica specializata si ghizi calificati in pescuit sportiv
 • pescuit la stiuca, somn, salau, avat, crap sau biban
 • observarea pasarilor salbatice de apa sau de zavoi
 • pensiune completa – preparate traditionale specifice Deltei Dunarii dar se poate si cu un picnic pe malul apei
 • agrement – barci cu rame prin zone si linistite
 • ustensile pescuit precum undite si lansete pentru pescuit
 • taxe Politia de Frontiera Tulcea
 • taxe portuare, capitania portului Tulcea si A.P.D.M, GALATI
Servicii Contra Cost
 • salupe rapide pentru transferuri la orice destinatie din Delta
 • asigurare medicala pe toata durata excursiei in Delta
 • taxe A.R.B.D.D –Tulcea + taxe pescuit http://www.ddbra.ro/reguli-desfasurare-turism.php#1
 • parcarea masinilor in parcare private 15 lei zi /masina
 • momeli pescuit naluci si alte momeli pentru pescuit: nada si boiles pentru crap, voblere si linguri pentru rapitori
 • deplasari cu salupe rapide pe canalele Deltei
 • bauturi alcoolice pot fi cumparate de la barul hotelului
 • program artistic de cantece si dansuri lipovenesti
 • paintball (minim 10 persoane pe durata a 2 zile)
 • filmul sejurului – inregistrarea video, in format dvd, a celor mai frumoase momente
Descrierea hotelului plutitor

Hoteluri Plutitoare de 4

 • 9 camere insumand un numar de 18 locuri
 • grup sanitar pentru fiecare camera
 • apa calda in permanenta
 • energie electrica produsa de grupul electrogen propriu
 • aer conditionat in toata unitatea de cazare
 • instalatie impotriva tantarilor
 • sala de conferinte cu TV Satelit si video proiectie
 • tv satelit si mini bar in fiecare camera
 • bar aprovizionat cu bauturi diverse
 • bucatarie proprie
 • terase acoperite in pupa si prova pontonului
 • terasa de plaja pe hotelul plutitor
 • barci cu motor pentru excursiile pe canale
 • salupa rapida pentru ski nautic
 • ambarcatiune proprie BM – salupa pentru croaziera
 • personal la dispozitie in nr de 6 persoane
 • tancuri apa potabila de 10 tone
 • depozit frigorific de alimente
 • salupa rapida pentru ski nautic
 • barci cu motor si catamarane proprii pentru excursiile pe canale
Observatii

Capitanul isi rezerva dreptul de a schimba ruta in caz de conditii meteo nefavorabile;

Turistii vor trebui sa respecte regulile vasului;

Oferta este valabila pentru grupuri de la 18 pers (pe un hotel plutitor) sau 36 pers (doua hoteluri plutitoare)

Transferuri la cerere

Hotel Plutitor

Vezi Program

Oferte in Delta cu Tichete de Vacanta