Pachetul acestei oferte include, pe langa croaziera pe bratul Sulina cu hotelul plutitor, pensiune completa (cazare si 3 mese pe zi), plimbari cu barca cu motor, servirea mesei pe un hotel plutitor in delta, vizitarea canalelor si a lacurilor si organizarea evenimentelor pentru petrecerea timpului. Pe tot parcursul traseului vom tine cont de conditiile meteo, de cotele apelor si de informatiile pe care le avem despre locurile de hranire ale pasarilor pentru a putea alege traseele potrivite pentru plimbarile cu barca cu motor.
Excursia dumneavoastra va incepe din momentul in care veti urca la bordul navei noastre.
Aici veti fi intampinati de personalul nostru care va va informa asupra programului si a traseului pe care il veti urma. Apoi veti fi condusi catre camerele de cazare. Dupa ce veti fi informati asupra regulilor de la bordul navei, cu acordul dumneavoastra, nava va parasi portul Tulcea. Veti servi masa in timp ce nava se indreapta catre Sulina, pe Bratul Sulina. Drumul va dura aproximativ 7 ore. Acest timp il puteti petrece facand plaja pe terasa navei, admirand peisajul si pasarile deltei sau servind o bautura rece, relaxandu-va alaturi de restul grupului. Dupa acostarea navei se va servi masa de seara si veti merge sa vizitati orasul Sulina. Veti innopta in acest loc.
Traseu ziua 1: Portul Turistic Tulcea – Sulina – iesire la Marea Neagra
Dimineata, in timp ce veti servi micul dejun, nava se va indrepta spre Canal Magearu, unde veti merge intr-o plimbare cu barca, catre localitatea Letea. Odata ajunsi la mal, veti vizita localitatea si padurea Letea (zona protejata de Rezervatia Biosferei Deltei Dunarii).
Padurea Letea este situata in partea de nord a Deltei, la est de comuna C.A.Rosetti. Zona protejata cuprinde doar o parte din suprafata totala a padurii, parte ce a fost pusa sub ocrotire inca din anul 1930 si devenita rezervatie naturala incepand cu 1938. Padurea s-a dezvoltat sub forma unor fasii late in spatiile dintre dunele de nisip si este formata din stejar de lunca, stejar brumariu, plop alb, frasin de lunca si tei alb. O caracteristica a padurii o constituie abundenta de plante cataratoare: vita salbatica, hameiul, curpenul de padure si nu in ultimul rand liana greceasca, cea care da padurii un aspect mediteranean. Totodata, aici au fost identificate peste 2000 de specii de insecte, vipera de nisip, vulturul codalb, trei specii de soim, corbul, etc. Tot in aceasta zona se puteau intalni renumitii cai salbatici. Toate aceste specii de plante si animale, unele dintre ele foarte rare sau cu caracteristici deosebite, au facut ca aceasta padure sa necesite o atentie deosebita pentru conservarea si pastrarea valorilor ei naturale.
Dupa revenirea la bordul navei veti servi pranzul, in timp ce aceasta va indrepta catre localitatea Crisan.
Apoi veti merge intr- o plimbare de circa 5 ore si veti vizita lacul Cuibul cu lebede, lacul Isac, lacul Isaccel si lacul Iacob. Aceasta zona este preferata de pescari datorita multitudinii de specii de peste existente in aceasta zona.
Lacul Cuibul cu Lebede (sau lacul Cuibida) este un lac recunoscut pentru multitudinea de lebede ce se regaseste pe acest lac. Dupa ce veti reveni pe nava veti lua masa de seara, iar nava se va indrepta pe Dunarea Veche. Seara se va incheia, in aceasta locatie, cu un program pe placul dumneavoastra.
Aici veti lua masa de seara si veti innopta in acest loc.
Traseu ziua 2: Canal Magearu – Padurea Letea – Crisan – Obretinul Mic – Lac Isac si Isacel – Lacul Cuibul cu Lebede – Lacul Iacob – Crisan
Dimineata, dupa servirea micului dejun va veti petrece prima parte a zilei intr-o plimbare cu barca, in timp ce nava se va deplasa pe canalul Dunarea Veche.
De aici veti merge aproximativ 4 ore si jumatate intr-o plimbare pe lacuri. Veti vedea lacul Bogdaproste, lacul Trei Iezere si lacul Radacinos.
Lacul Bogdaproste, este primul vizitat. Un lac renumit pentru pescuitul la stiuca, dar si o tinta a fotografilor de pasari. Lacul Trei Iezere, este foarte aproape de Bogdaproste, un canal facand legatura intre ele. Ambele lacuri, pe timpul verii prezinta o vegetatie submersa bogata, dar si nuferi albi din loc in loc. Aici se pot intalni lebede, cormorani, egrete, etc.
Dupa plimbare veti admira Canalul Eracle, in timp ce va veti indrepta spre localitatea Mila 23. Apoi dupa ce a-ti servit pranzul veti vizita minuatiile localitatii Mila 23.
Plimbarea se va sfarsi seara cand va veti intoarce la nava pentru a lua cina, unde veti si inopta.
Traseu ziua 3: Crisan – Lac Bogdaproste – Lac Trei Iezere – Lac Radacinosu – Sat Mila 23
Dimineata, dupa servirea micului dejun va veti indrepta pe Canalul Olguta, urmand sa vizitati lacurile Ligheanca, Vacarul, Furtuna si Baclanestii Mari, plimbare ce va dura aproximativ 3 ore.
Lacul Ligheanca si lacul Vacarul sunt lacuri cu apa mica dar foarte limpede, recunoscute pentru coloniile de pelicani si multitudinea de lebede ce se pot intalni in aceasta zona.
Lacul Furtuna adaposteste un peisaj mirific din tinutul deltaic.
Plimbarea se va sfarsi pe lacul Baclanestii Mari. Aici veti reveni pe nava pentru a lua masa de pranz. Apoi va veti indrepta pe Canalul Sireasa spre Lacul Nebunu, pentru al vizita.
Plimbarea se va sfarsi seara cand va veti intoarce la bordul navei pentru a servi cina. De asemenea, fiind ultima seara, putem organiza o petrecere de final cu muzica si dans. Veti inopta in apropierea lacului.
Traseu ziua 4: Sat Mila 23 – Lac Ligheanca – Lac Vacaru – Lac Fortuna – Lacul Rotund – Lac Baclanestii Mari – Canal Sontea – Cap Candura – Lac Nebunu
Dimineata, dupa servirea micului dejun va veti transfera in barcile cu motor pentru a vizita grupul de lacuri, unde veti gasi cea mai mare colonie de cormorani din Delta Dunarii, si anume lacul cu Cotete, lacul Carasu si lacul Purcelu.
Plimbarea se va sfarsi atunci cand veti reveni la nava, unde veti servi pranzul. Vacanta dumneavoastra se va sfarsi odata ce veti ajunge in portul Tulcea.
Traseul este orientativ si se poate modifica la cererea dumneavoastra. De asemenea, putem organiza partide de pescuit pentru cei ce doresc acest lucru.
Traseu ziua 5: Lacul Nebunu – Canal Sireasa – Lacul cu Cotete – Lacul Carasu – Lacul Purcelu -Canalul 36 – Portul Tulcea
NOTA: ora plecarii navelor din Tulcea va fi discutata de comun acord cu grupul existand posibilitatea serviri dejunului pe nave.
Sejur 4 nopti | |
18 sau 36 persoane | 310 euro/ pers / sejur |
16 sau 32 persoane | 344 euro/ pers / sejur |
14 sau 28 persoane | 393 euro/ pers / sejur |
12 sau 24 persoane | 458 euro/ pers / sejur |
Specificatii:
*Tarifele sunt exprimate in euro/ sejur / persoana
*Tariful include tva 9%
*Nota: se pot achita serviciile turistice si cu tichete de vacanta (Edenred ,Cheque Vacances, Sodexo)
Hoteluri Plutitoare de 4
Capitanul isi rezerva dreptul de a schimba ruta in caz de conditii meteo nefavorabile;
Turistii vor trebui sa respecte regulile vasului;
Oferta este valabila pentru grupuri de la 18 pers (pe un hotel plutitor) sau 36 pers (doua hoteluri plutitoare)
Transferuri la cerere
Ambarcatiunile circula conform normelor in vigoare de la rasaritul soarelui pana la asfintit si in functie de conditiile meteo si cotele apelor.
Pentru oferte si detalii: 0374 824 900 | rezervari@viziteazadelta.ro | Cerere Oferta | Facebook.