Cazare Crisan

Satul pescaresc Crisan: “Zona cu cea mai mare atractie turistica din Delta Dunarii”

De ce sa alegi cazare Crisan? Pentru ca, fiind pozitionat in centru Deltei, Crisan va ofera posibilitatea ca, in maxim o ora, sa ajungeti in orice loc pe care doriti sa-l vizitati din Delta, ceea ce il recomandata atat pentru pescari, fotografi sau vanatori, cat si pentru cei dornici de aventura si relaxare. Pentru toti cei care doresc sa se bucure de frumusetile Deltei Dunarii – unice in Europa si lume.

 

Daca doriti sa vizitati Delta Dunarii, va recomandam sa o faceti din centrul ei, adica din Crisan. Numai de aici aveti posibilitatea de a vedea, cu adevarat, ce inseamna Delta, aceasta fiind diferita de la zona la zona: padurea Letea sau Caraorman, Sulina cu varsarea Dunarii in mare, salba de lacuri dintre Crisan si Mila 23, cu vizitarea zonei Matita-Babina, excursie romantica la apus sau excursie in zona salbatica Obretin, Obretinciuc, Cuibul cu lebede sau spectaculoasa zona Erenciuc, manastirea Stipoc sunt numai cateva dintre excursiile care se pot organiza alegand cazare in Crisan.

Pensiuni si Hoteluri in Crisan

Alegand una din ofertele speciale de cazare Crisan veti alege de fapt sa stati in inima Deltei. Nenumarate pensiuni si hoteluri Crisan Delta Dunarii organizeaza excursii pe ghioluri, japse, lacuri si canale greu accesibile, pentru a va arata ce inseamna cu adevarat Delta Dunarii, ce inseamna sa va doriti ca timpul sa stea in loc, ce inseamna sa spui „Mai vreau si iar mai vreau!”

 

In Crisan, veti gasi oferte de cazare care satisfac toate pretentiile si toate buzunarele, de la hoteluri si pensiuni cu piscina incalzita pana la case traditionale pescaresti. La capitolul servicii all inclusive Crisan este o destinatie demna de luat in seama.

Cat priveste mancarurile traditionale din peste proaspat, cine le pot prepara mai bine decat cei din inima deltei?

Aici veti gasi cele mai bune oferte de cazare la pensiuni Crisan in Delta Dunarii!