De ce Delta Dunarii?

Bine de stiut!
Sfaturi si recomandari

Asistenta permanenta pe perioada sejurului

Cel mai mic pret garantat

Servicii integrate pentru un sejur in Delta

Garantiile ViziteazaDelta.ro

Garantiile ViziteazaDelta.ro

Tu si Natura, primavara in Delta Dunarii!

Descopera si redescopera-te odata cu reinceperea vietii in Deltei Dunarii!

Vom fi impresionati de inflorirea zalogilor si a irisilor de balta, de aparitia primelor plante acvatice sau de spectacolul oferit de cele peste 200 de specii de pasari care se intorc din Africa sau din bazinul Marii Mediterane.
Martori la ritualurile de imperechere ale pasarilor – dansurile nuptiale si cantecele de imperechere – la horele de hranire ale pelicanilor comuni veniti din Africa, flamanzi dupa o lunga calatorie sau la modul in care pelicanii creti cara hrana pentru puisorii abia iesiti din ou, la bataia pestilor care isi depun icrele, nu numai ca asistam la un spectacol unic si uimitor al naturii, dar si descoperim ce inseamna ea, ce inseamna viata, ne ajuta sa ne redescoperim!
Penajul nuptial cu care sunt imbracati masculii ai caror scop fiind de a-si atrage partenerele pentru imperechere, nu poate fi observat decat in aceasta perioada a anului.
Tot acum padurea Letea este ceva de vis: covoare de orhidee salbatice infloresc pe pajistile palustre (noi stim unde) vegetatia desertica este in plina expansiune iar armasarii liberi isi pazesc cu strasnicie haremurile etalandu-se in mare forta.

Temperaturile placute din timpul zilei, nu este nici frig nici cald, sunt perfecte pentru a explora aceasta zona salbatica.
Programul ”Descopera si redescopera-te, primavara in Delta Dunarii”, este recomandat nu doar pasionatilor de birdwatching, iubitorilor de natura sau fotografilor, care au ocazia de a suprinde imagini spectaculoase, ci si celor care vor sa evadeze din stresul cotidian si, spectatori la reinvierea naturii, la reinceperea vietii, se vor elibera, vor descoperi, se vor simti liberi, vor simti ca traiesc, se vor redescoperi!

Vor spune apoi: Mai Vreau si iar Mai Vreau!

OFERTE ALL INCLUSIVE

4 zile 3 nopti 5 zile 4 nopti 4 zile 3 nopti 5 zile 4 nopti 5 zile 4 nopti