ANI de Teambuilding

Programele noastre au fost create cu tematici si obiective specifice, care sa dezvolte anumite competente, sa energizeze si sa antreneze grupul in activitati dinamice, dezvoltand un spirit competitional si/sau sa ofere posibilitatea relaxarii corpului si mintii. Mai mult, pentru a crea o experienta care sa se plieze perfect pe nevoile si dorintele dumneavoastra, am creat o serie de activitati specifice, care pot personaliza programele noastre sau pot fi baza unei experiente complet noi! Programele au la baza urmatoarele elemente cheie:

Relaxare, contemplare a naturii si distractie...

...navigand pe canalele inguste sau pe intinsele lacuri ale minunatei Delte.

Conexiune umana, Team Building, dezvoltare si voie buna

...in activitatile desfasurate in cadrul locatiei si nu numai!

Actiune si dinamism...

...practicand diversele sporturi de/pe/in apa: Inot, Skijet, SUP, Caiac Canoe si multe altele!

Gastronomie, bucate alese, cu specific deltaic...

...care satisfac orice gurmand in cautarea de noi tentatii culinare!

 

Programe De Teambuilding

 

Un Altfel de Teambuilding

Un Altfel de Teambuilding

Disponibil pentru 1, 2 sau 3 nopti. Programul este flexibil si se poate personaliza in functie de nevoile fiecarei companii, avand la dispozitie o gama variata de jocuri ce antreneaza dezvoltarea unor anumite competente, in diverse situatii specifice.

Detalii Program
Supravietuire in Delta Dunarii - Murighiol

Danube Delta Quest

Disponibil pentru 2 sau 3 nopti. Programul este adresat companiilor si este axat pe relaxare si dezvoltarea personala si de grup.

Detalii Program
Feel Alive Party

Feel Alive Party

Disponibil pentru 1, 2 sau 3 nopti. Programul are ca si teme principale relaxarea si distractia, obiectivul fiind de a crea o starea continua de buna dispozitie participantilor.

Detalii Program
Marea Evadare

Marea Evadare

Disponibil pentru 2 sau 3 nopti. Programul imbina armonios relaxarea, distractia, pescuitul si pasiunile culinare.

Detalii Program
Teambuilding de Supravietuire in Delta Dunarii

The Big Picture

Disponibil pentru 2 nopti, programul este adresat companiilor si este axat pe relaxare si dezvoltarea personala si de grup.

Detalii Program
Supravietuire in Delta Dunarii - Dunavat

Aventura cu Cortul in Delta

Disponibil pentru 2 sau 3 nopti. Programul este adresat companiilor si este axat pe relaxare si dezvoltarea personala si de grup.

Detalii Program

Competente Dezvoltate

Am ales pentru activitatile prezentate în acest catalog, un set de 7 competente, fiind cele mai reprezentative pentru organizatiile cu care am avut ocazia sa lucram din diferite perspective. Setul de competente se poate extinde sau personaliza, in functie de preferintele companiei. Pe fiecare tip de activitate, competentele respective au fost punctate cu un scor de la 1 la 5.

Pentru a alege activitatile cele mai potrivite, putem face o corelatie intre nevoile grupului, punctele forte si cele de îmbunatatit ale indivizilor care formeaza grupul, sau ale echipei in ansamblu, elementele la care stim ca este nevoie sa lucram pentru a obtine rezultate mai bune in echipa sau intre echipe, etc. Putem, de asemenea, sa ne gandim daca ne dorim un team building activ sau unul orientat pe relaxare si recreere sau poate un mix intre acestea. Sunt o multime de elemente pe care le vom avea în vedere si, de aceea, va sugeram sa purtam o discutie înainte de a ne stabili planul de bataie, pentru a avea o viziune cat mai ampla asupra lucrurilor.

Consultantii nostri va stau la dispozitie în construirea celui mai potrivit program pentru asteptarile si nevoile dumneavoastra.

VEZI ACTIVITATI VEZI BENEFICII COMPANIE

© Copyright ViziteazaDelta.ro. Toate drepturile rezervate.