De ce Sulina?

Bine de stiut!
Sfaturi si recomandari

Asistenta permanenta pe perioada sejurului

Cel mai mic pret garantat

Servicii integrate pentru un sejur in Delta

Garantiile ViziteazaDelta.ro

Garantiile ViziteazaDelta.ro

Sulina este un important port fluvio-maritim, fiind orasul situat la cea mai joasa altitudine, la 4 m deasupra nivelului marii.

Orasul se intinde de-a lungul Dunarii, fiind punctul de varsare al bratului Sulina in Marea Neagra.
Sulina nu este legata direct de reteaua de drumuri din Romania, iar accesul se poate face numai pe cale navigabila, fie pe Dunare, fie pe Marea Neagra. Delta Dunarii Sulina este locul de unde incep cele mai frumoase calatorii in Delta Dunarii: spre padurea Letea, lacul Lumina, lacul Rosu si lacul Puiu.
Orasul Sulina este o alternativa a statiunilor de pe litoral, cand vine vorba de petrecerea vacantei. Turistii se bucura aici atat de Delta, cat si de cele mai virgine si linistite plaje de pe litoralul romanesc!Principalele puncte de interes turistic din Sulina sunt: cele trei faruri, Palatul Comisiei Europei al Deltei Dunarii, Cimitirul Maritim – unicat in tara si chiar ibn Europa, Catedrala Deltei, biserica Sf Nicolae – copie fidela a Izviarele Dunarii din muntii Padurea Neagra din Germania, biserica Catolica sau alte lacasuri de cult, faleza – loc de promenada pentru turisti! Pentru oferta cazare Sulina folositi motorul nostru de rezervari. Oferta noastra completa de pensiuni Sulina – aici.

O experienta dupa care vei spune „Mai vreau si iar mai vreau!”
Excursii din Sulina!

In perioada sezonului (iulie – august), zilnic sunt organizate excursii pentru vizitarea gurii de varsare a Dunarii in Marea Neagra, padurea Letea, golful Musura, sau excursii romantice la apus pe mare.
Pentru grupuri organizate, excursiile se pot face si in alte perioade!

EXCURSII ORGANIZATE DIN SULINA

Hoteluri , Pensiuni, Case Traditionale, Hoteluri Plutitoare, Camping

CELE MAI BUNE CONDITII DE CAZARE IN SULINA

Va propunem doar locatii turistice atent selectate, care garanteaza atat rezervarea cat si conditiile de cazare sau serviciile turistice prezentate,
precum si cel mai mic tarif.
DETALII CAZARE SULINA

Transport rapid Sulina

CURSE SPECIALE, WATER-TAXI, CURSE REGULATE SULINA

Organizam pentru dumneavoastra curse speciale pana in Sulina sau va putem rezerva locuri la cursele rapide regulate (program fix) sau la transportul public de pasageri.
DETALII TRANSPORT

TEAMBUILDING
Locul unde te poti simti cu adevarat liber!
Locul unde simti ca traiesti – tu si natura!

VA RASPUNDEM CU: AVENTURA! EXOTISM! RELAXARE!

Dorintei de a evada dintre peretii de sticla si beton, din ambuteiaje si claxoane; dorinta de a uita de telefoane mobile si internet – pentru cateva zile; dorintei de a nu mai vedea rapoarte, statistici, vanzari, bani si iar bani, planuri si tinte; dorintei de a nu va mai vedea colegii crispati,tristi si obositi,
DORINTEI DE A VA INTOARCE LA NATURA – originea fiintei umane!
DETALII PROGRAME TEAM BUILDING

  • Introdu adresa ta de mail pentru a fi la curent cu noutatile si ofertele noastre!