Servicii integrate pentru un sejur in Delta

Cel mai mic pret garantat

Asistenta permanenta pe perioada sejurului

De ce Delta Dunarii?

Bine de stiut!
Sfaturi si recomandari

Garantiile ViziteazaDelta.ro

Garantiile ViziteazaDelta.ro

Localitate situata intre tarmul de Est al lacului Razim si malul drept al bratului Sf. Gheorghe.

Denumirea localitatii provine din limba turca (mourighiol insemnand lac violet) datorita reflexelor liliachi ale apei din ghiolul din apropiere. La Murighiol se afla ruinele cetatii antice grecesti, romane si apoi bizantine Halmyris (secolele I-VII e.n.), fost port la bratul Sf. Gheorghe, inconjurata de un zid de aparare masiv, cu turnuri si porti si prevazuta cu bai romane.
Dunavatul de Jos apartine comunei Murighiol si este un vechi satuc pescaresc cu locuitori de diferite etnii: romani, lipoveni, rusi si ucrainieni. Are avantajul ca este legat direct prin sosea de municipiul Tulcea. Este situat in zona de contact a horstului dobrogean cu depresiunea deltaica a Ostrovului Dranov, in partea de nord-est a judetului Tulcea, fiind o localitate componenta a comunei Murighiol.

O experienta dupa care vei spune „Mai vreau si iar mai vreau!
Excursii in Murighiol – Dunavat

OBIECTIVE TURISTICE

Principalele puncte de interes turistic din Murighiol – Dunavat sunt: lacul Murighiol, ruinele oraselului antic roman Halmyris, fost port la bratul Sf. Gheorghe, ruinele unei basilici paleocrestine cu cripta pentru moaste de martiri, manastirea Halmyri, lacurile rezervatii naturale: lacurile Saratura I, II si III, adapostesc namoluri negre sapropelice cu calitati terapeutice. Apa lacului Saratura I este cunoscuta datorita mineralizarii cu o medie de 6,7 g/l. Lacul Saratura III, cunoscut si sub numele lacul sarat a fost declarat rezervatie naturala de interes bioligic sau complexul limanelor Razim-Sinoe;

Hoteluri , Pensiuni, Case Traditionale, Hoteluri Plutitoare, Camping

CELE MAI BUNE CONDITII DE CAZARE IN MURIGHIOL – DUNAVAT

Va propunem doar locatii turistice atent selectate, care garanteaza atat rezervarea cat si conditiile de cazare sau serviciile turistice prezentate precum si cel mai mic tarif.
DETALII CAZARE Murighiol – Dunavat

Transport rapid Murighiol – Dunavat

CURSE CU PLECARE DIN MURIGHIOL – DUNAVAT

Organizam pentru dumneavoastra curse speciale pana in Murighiol – Dunavat sau va putem rezerva locuri la cursele rapide regulate (program fix) sau la transportul public de pasageri.
DETALII TRANSPORT

TEAMB UILDING
Locul unde te poti simti cu adevarat liber!
Locul unde simti ca traiesti – tu si natura!

VA RASPUNDEM CU: AVENTURA! EXOTISM! RELAXARE!

Dorintei de a evada dintre peretii de sticla si beton, din ambuteiaje si claxoane; dorintei de a uita de telefoane mobile si internet – pentru doar cateva zile; dorintei de a uita de rapoarte, statistici, vanzari, bani si iar bani, planuri si tinte; dorintei de a nu va mai vedea colegii crispati, tristi si obositi,
DORINTEI DE A VA INTOARCE LA NATURA – originea fiintei umane !
DETALII PROGRAME TEAMBUILDING

  • Introdu adresa ta de mail pentru a fi la curent cu noutatile si ofertele noastre!