De ce Litoralul Romanesc?

Bine de stiut!
Sfaturi si recomandari

Asistenta permanenta pe perioada sejurului

Cel mai mic pret garantat

Servicii integrate pentru un sejur in Delta

Garantiile ViziteazaDelta.ro

Garantiile ViziteazaDelta.ro

Top locatii turistice litoral – Oferte litoral

Litoralul romanesc reprezinta alegerea perfecta pentru vacanta la mare in una din cele 11 statiuni.

Litoralul romanesc are o lungime totala de 245 de km si se intinde din nord, de la granita cu Ucraina, pana in sud, la granita cu Bulgaria. Pe mai mult de jumatate din intinderea sa, litoralul romanesc este dominat de Delta Dunarii si lacurile de coasta. Incepand din zona Capului Midia si pana la Vama Veche, plajele cu nisip fin stapanesc litoralul romanesc. Aceasta portiune de litoral se intinde pe o distanta de 82 de kilometri si reprezinta zona cea mai frecventata de turisti.
Mamaia este cea mai mare si cea mai cunoscuta statiune a rivierei romanesti, adeseori numita Ibiza Europei de Est. Plaja litoral romanesc: a fost inzestrata cu una dintre cele mai mari plaje din intreaga Europa. Aceasta se intinde pe o distanta de aproape 10 kilometri, Plaja este acoperita cu nisip fin, fara pietre si scoici in exces, iar intrarea in apa se face lin, adancimea marii crescand treptat pe o distanta destul de mare. Pentru cele mai bune oferte litoral la pensiuni, hoteluri, resorturi nu ezitati sa ne contactati!

O experienta dupa care vei spune „Mai vreau si iar mai vreau!
Excursii pe litoral

OBIECTIVE TURISTICE

Principalele puncte de interes turistic de pe litoral sunt: baze de agrement pentru iubitorii sporturilor nautice, plimbari cu hidrobicicleta, ridicari cu parasuta, windsurfing si yachting, tractari cu banana, plimbari cu skijet, ski nautic, scufundari si plimbari cu barci cu vele; insula Ovidiu – unul dintre locurile potrivite pentru relaxare; Aqua Magic; telegondola din statiunea Mamaia este un mijloc ce va permite sa admirati imprejurimile timp de 7 minute, de la o inaltime de 50 de metri, pe o distanta de 2 kilometri; Satul de Vacanta este locul in care gasiti tarabe cu suveniruri, galerii comerciale si restaurante cu specific romanesc, amenajate in casute inspirate din diferite zone ale tarii; Parcul de distractii „Luna”; Faleza statiunii Mamaia; Cluburile de noapte din statiunea Mamaia sunt renumite pentru efervescenta si eleganta lor.
EXCURSII ORGANIZATE IN Litoralul romanesc

Hoteluri , Pensiuni, Case Traditionale, Hoteluri Plutitoare, Camping

CELE MAI BUNE CONDITII DE CAZARE DE PE LITORAL

Va propunem doar locatii turistice atent selectate, care garanteaza atat rezervarea, cat si conditiile de cazare sau serviciile turistice prezentate, precum si cel mai mic tarif.
DETALII CAZARE Litoralul romanesc

Transport rapid pe litoralul romanesc

CURSE SPECIALE, WATER-TAXI, CURSE REGULATE PE LITORALUL ROMANESC

Organizam pentru dumneavoastra curse speciale pana pe litoralul romanesc sau va putem rezerva locuri la cursele rapide regulate (program fix) sau la transportul public de pasageri.

DETALII TRANSPORT

TEAM BUILDING
Locul unde te poti simti cu adevarat liber!
Locul unde simti ca traiesti – tu si natura!

VA RASPUNDEM CU: AVENTURA! EXOTISM! RELAXARE!

Dorintei de a evada dintre peretii de sticla si beton, din ambuteiaje si claxoane; dorintei de a uita de telefoane mobile si internet – pentru doar cateva zile; dorintei de a uita de rapoarte, statistici, vanzari, bani si iar bani, planuri si tinte; dorintei de a nu va mai vedea colegii crispati, tristi si obositi,
DORINTEI DE A VA INTOARCE LA NATURA – originea fiintei umane!
DETALII PROGRAME TEAMBUILDING

  • Introdu adresa ta de mail pentru a fi la curent cu noutatile si ofertele noastre!