Cazare Baltenii de Sus

Baltenii de Sus – Cea mai mica si pitoreasca localitate din Delta Dunarii

Baltenii de Sus este o localitate ce apartine comunei Bestepe, aflata in judetul Tulcea, situata pe malul drept al bratului Sfantu Gheorghe, la o distanta de 3 km de comuna Bestepe si 23 km de municipiul Tulcea.

Alaturi de satul Baltenii de Jos, este o localitate mica si frumoasa inconjurata de o natura extraordinara, neatinsa de oameni si trecerea timpului. Posibil o fi pe lista celor mai frumoase localitati din Delta Dunarii! Sa ne spuneti daca sunteti de acord cand mergeti in Baltenii de Jos.

In localitate traiesc nu mai mult de 150 de sateni, ocupati cu agricultura si cu pescuitul, bucurosi sa va primeasca in satul sau, sa va serveasca cu peste proaspat din Dunare si sa va arate imprejurimile.
Mai multe lacuri sunt in apropierea satului, iar excursiile in Delta pot incepe chiar de aici – coborati in barca pe bratul Sfantu Gheorghe si ajungeti in inima Deltei cu vegetatie luxurianta si pasari reprezentative pentru aceasta zona – pelicani, pescarusi, rate de mai multe specii si multe altele.

Pensiuni si hoteluri in Balteni

Va ajutam noi sa gasiti cazare in Baltenii de Sus, pentru a va simti ca acasa, doar inconjurati de vegetatia din Delta si linistea din mijlocul naturii. Cazare Baltenii de Sus nu are multe oferte, dar cele care sunt vor fi pe placul dumneavoastra.
Fie ca alegeti Pensiunea 4 Salcii sau Hotelul Wels, veti ramane placut surprins de imaginile de dupa fereastra si serviciile de cazare in Baltenii de Sus.

Alegeti aceasta localitate daca va doriti o vacanta cu multa liniste, putine griji, trilul pasarilor trezindu-va dimineata in loc de alarma si peisaje din natura care sa va umple sufletul cu pace si calm.

Nu ezitati sa vizitati Delta, descoperiti locurile de cazare in Baltenii de Sus si organizati-va o vacanta de neuitat!

HOTELURI SI PENSIUNI IN BALTENII DE SUS

Hotel Wels 4* Baltenii de Sus

Detalii

de la 31
persoana / noapte

4
5

Pensiunea 4 Salcii Baltenii de Sus

Detalii

de la 21.5
persoana / noapte

fara
5

Harta Destinatii Cazare Delta Dunarii