Servicii integrate pentru un sejur in Delta

Cel mai mic pret garantat

Asistenta permanenta pe perioada sejurului

De ce Delta Dunarii?

Bine de stiut!
Sfaturi si recomandari

Garantiile ViziteazaDelta.ro

Garantiile ViziteazaDelta.ro

Program special: Tu si Natura, vara in Delta Dunarii!


Programul Vara in Delta Dunarii, este recomandat nu doar pasionatilor de birdwatching, iubitorilor de natura sau fotografilor, care au ocazia de a suprinde imagini spectaculoase, ci si celor care vor sa evadeze din stresul cotidian si, spectatori la reinvierea naturii, la reinceperea vietii, se vor elibera, vor descoperi, se vor simti liberi, vor simti ca traiesc, se vor redescoperi!Aventura! Exotism! Relaxare! Vei simti ca traiesti: Tu si Natura!

Delta Dunarii, considerata “cea mai frumoasa destinatie din Romania” conform Business Insider, top realizat in 2015 si introdusa de catre CNN in “top 16 destinatii turistice din lume”, este o destinatie de vacanta ce nu trebuie ratata. Macar o data in viata!
Delta Dunarii se remarca printr-o clima temperata, cu influente din zona Marii Negre, ce determina prezenta verilor fara canicula. In plus, aceasta este zona din tara cu cele mai putine precipitatii inregistrate – cu alte cuvinte, va puteti bucura de caldura verilor, fara canicula suparatoare a marilor orase si veti fi si ocoliti de ploi.

Ofertele „Vara in Delta Dunarii”, sunt concepute pentru a satisface preferintele si asteptarile celor care doresc sa viziteze Delta Dunarii, ale celor care vor sa descopere cu adevarat frumusetile Deltei atat din punct de vedere al florei, faunei, pescuitului, al traditiilor si obiceiurilor zonei cat si din punct de vedere al degustarii renumitelor preparate culinare pescaresti si al activitatilor de agrement si relaxare.
Delta Dunarii nu este doar pentru pescari si vanatori, pentru pasionatii de birdwatching sau iubitorii de natura. Delta Dunarii este o destinatie perfecta si perntru cei care vor sa petreaca o vacanta deosebita. Incercati, veti fi surprinsi, veti spune oauuu… apoi, Mai Vreau si iar Mai Vreau!
Cat despre tantari, nu vrem sa va spunem acum „povestea”. Veti veni, va veti convinge, veti afla, iar daca tineti neaparat, va vom conduce, seara la apus, in stufarisuri pentru a putea vedea de unde a plecat „povestea”.
In realitate nu trebuie sa va speriati de prezenta tantarilor, ei nu sunt mai multi decat seara pe o terasa din orasul dumneavoastra.

PROGRAME SPECIALE VARA IN INIMA DELTEI

2 zile 3 nopti 4 zile 3 nopti 5 zile 4 nopti

ALTE OFERTE

inima deltei plajele deltei 4 zile 3 nopti